ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

bu topik tam benlik bende bitek ben çok kahve içerim diyodum benden olanlar burdaymis

Eşim büyük bir mekana gidicekte yapım şirketinin 25. Yıl kutlamasına gitmemesi için tırnaklarımı çıkardım biraz
Seni niye götürmüyor... madem kutlama ay bende yakın zamanda böyle bi sıkıntı yaşadım onun gazıyla akıl vermim sana şimdi kavga büyür falan

Regli dönemleri haricinde tatlı yememeye özen gösteriyorum . Fakat bu dönemlerde sanki tatlı yemesem düşüp bayilicakmisim gibi oluyorum ve mecbur yiyorum .Aslında bence tamamen bence insan sadece hamur isleri ve ekmekten uzak kalınca kilo alacagini hiç sanmiyorum.Evet belki hedefine geç ulaşır ama ulaşır .Bilmem farkında mısınız istediğiniz kadar ekmeksiz hamursuz herşey yediğimiz zaman bile hiç şişkinlik olmuyor.Ama 3 dilim ekmek bile yesek hemen şişkinlik oluyor.Bence hamur şekerden ,tuzdan bile daha tehlikeli.

davetiye tek kişilik
Hmmm anladım peki tehlike arz eden bişey var mı gireceği ortamda o da önemli... yada eşinin tavrı ne olur genelde böyle ortamlarda. Eğer sakıncalı bir durum varsa hiç gitmesin çünkü evde huzur kalmıyor için içini yiyor sonrasında da huzursuzluk devam ediyor

İyi geceler herkese
Misafirlerim vardı giremedim kk ya
27 kasım menüsü I IRMAKK70
Sabah; kahvaltı yapamadım işlerim vardı
Öğlen; şehriye çorbası, yoğurt
Akşam, patlıcan musakka, 1 dlm ekmek şekersiz vişne kompostosu
Aralarda çay ve kahve

Elle tutulur bişey yok amaaaa ne biliyim benimki flörtöz dür biraz hayır yaptığı şeyin farkındada değil sonra kaşarlar sarıyo etrafını olan bana oluyo bikaç seans terapi bile aldım bu yüzden piskolojim bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…