ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Arkadaslar kendinize yapiyorsunuz. Ben pirinc pilavindan uzak duruyorum olur da kilo almama sebep olmasin diye.

Biliyorum kisa girerken kilo vermek de zor , tatli yememek de oradan gectim biliyorum.

.... ama her yediginiz tatli, borek bir sonrakine kapi aciyor .

Bir-iki haftada 1 kilo verip 2 gunde 1 kilo almak marifet degil. Vucudunuza bunu yapmayin.

Bu ne nana. Misafir agzina kek mi dayiyor. Kilo vermeyi dusunmuyorum diyorsan seni bir sure izinli yazalim.
Öyle deme ya üzülürüm
Daha bir sürü bişey vardı onlarla yetindim
Tabak önümde servis herkese ayrı ayrı acıyorum kendime zaten az bırakıyorum yanlarında ev sahibi olarak yemesem kendimi bir garip hissediyorum
Yarın söz dikkat Edicem işallah başkanım

gözlerimmm açıldı nanacımmm

Birbirinizi kotu etkiliyorsunuz nana. Olmuyor boyle.

Sen yeni de degilsin. Hadi pogaca , pizza bi derece her gun ya kek ya da hobby goruyoruz . Zaten duzgun ve dolu yemek de yemiyorsun ki.

Ya milletin içinde diyetteyim diyemiyorum İnan şerbetli tatlı erişte çorbası bir sürü bişeyler hazırladım bu yediklerim çeyrek bile değil

A AklinYolu1 başkanım İnan ben sizden çok kilo vermek istiyorum ve az olduğu için çabuk gider dikkat etsem farkındayım
Ama diyet yaptığımı eşim bilmiyor gizli yapıyorum
Genelde eşim eve gelmeden yiyorum
Ama misafir olunca yada gidince olmuyor yemesem gezmede beğenmedi diyorlar yada evde daha güzeli var ondan yemiyor vb
Ben genelde misafirlerime servis tabağında sunuyorum
Mecbur kendi tabağıma bırakıyorum az porsiyon bırakıyorum hiç yememek olmuyor İnan
Yazmak istedim İnan azimliyim ama böyle olunca yetişemiyorum

Ben senin icin diyorum. Yemeginden kisiyorsun tatliya veriyorsun. Limonlu maden suyu care degil. Sadece extra katki saglar. Gerekirse iki ogune indir ama saglikli seyler ye artik.

Sonra hasta olacaksin, seni dusunmesem lafini bile etmezdim.

Yediklerin benim istahimi hic etkilemiyor cunku...

Tşkler başkanım farkındayım işallah daha iyi olacak
Misafir olayı beni bitiriyor hepte çoğunluk hamur işi yapıyorum yapmasamda olmuyor of şehir dışından gelmişti misafirim elimden geldiğince memnun etmeye çalıştım öyle olunca arada bende gittim
Yarın işallah dikkat ederim bu gün için ve
Diğer günlerde için elimden geleni yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…