- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 29
Kuzum ispanagin yapraklarini esim ve oglum icin yumurtali kasarli ispanak yapiyorum biraz yagli oluyor ben yemiyorum. Saplarini da kendime cok az yagla yemek yapiyorum:)Irmak sorcam sorcam kalıyorıspanağın sapını pişirip yaprağını napıyorsun yoksa sizin orda ıspanaklar yapraksız mı
Hoşgeldin cnmcanım 2si bi arada aşırı katkı maddesi var onun yerine sadece kahvenin içine az süt ekleyerek içmeni tavsiye ederimm ve yapabilirsen spordan önce filtre kahve yağ yakımı sağlıyor
verdiğin kilolardan sonra çok normal kuzum yeme düzenini baya bir değiştirmen lazım
hoş geldin canım doğru yerdesinn
kuzum giremiyorum tartı yükleyim dedim o da yüklenmemiş sırf sizi beklemeyeyim diye attım olmamış
kuzum hedefim 66,50
burdayım kzumm geld,immm
Canım bilmiyorum o gün menümü paylaştım canım bişey istemiyorduNana929 canım sıvı detoxunu nasıl yaptın
Benim hedefim çarşambayı iple çekiyorum.İkisi bir arada çok alıştım önceden tamamen sade içiyordum ..Ama bıraktım midem ağrıdıdün çektim fotoyu yanlış anlamayın ama telden atmaya çalıştım yüklememişş A AklinYolu1Forever07 haftaya hedefim 66,5
Bu günkü menüm
Sabah
Süt
Öğlen
Şade Türk kahvesi
Ara
Soda limon karışık
Akşam
Yoğurt 1 kase
1 tane ceviz
1 tana nescafe şekersiz
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Başkanım burda beni uyarıyor cnmNana bi günlük detox iyidir ama bir günden fazlası zararlı.
Maşallah canım sana 20.000 adım süpersinBaşkanım burda beni uyarıyor cnm
Makbussss cnm böyleydi menüm
Bu hafta çoğunluk bol bol yürüyüş yaptım 20 bin adım bile oldu :))
Offf hemde nasıl bak şimdi KIRMIZIIIIIIIIIIISari deseydim hosuna giderdi dimi.
Kiz yapragi en guzel yeri atilir mi.
Cizzy nerelerde ?
Vay yavrum benimmm helall sanaEki Görüntüle 2208314
Kaptanım erken yiyorum ve koşuşturmaca temizlik iş dışarıda yürüyerek her yere gidiyorum günde mutlak 10 bin küsürü buluyor bazen ama :)) şimdi tartıldım kaptanım :))))
Tebrikler kuzummmdün çektim fotoyu yanlış anlamayın ama telden atmaya çalıştım yüklememişş A AklinYolu1Forever07 haftaya hedefim 66,5
bu sıralar birazcık tatlı bir telaşım var ondan buraları pek bi ihmal ettim farkındayım hakkınızı helal edin birde iş yerinde bazı sıkıntılarım var ondan dolayı menüleri hiç eksik yazmazken menü bile yazamadım ama artık daha aktif olmaya çalışacağım
Kaşar peyniri miğdemi bulandırıyo çok yağlı geliyo ekmek hiç yemiyorum zaten evet sıvı ağırlıklı olabilir süt içiyorum aslında akşamları ve gündüz aralarda yulafa ara verebilirim ama beni tok tutan iki şey var biri yumurta diğeri yulaf@Papatya gelini. Yediklerini degistir bu hafta . Genel olarak limonlu su iciyorsun , yumurta yiyorsun , yulaf ezmesi , muz vs vs .
Bunlarin yerine kasar peynirine gec , bol domates ve sivi agirlikli (sut , ayran , bitki cayi ) beslen . Menulerinde yogurt ve patates olsun. Makul miktarlarda ve yagsiz.... Ekmegi ve meyveyi bu hafta sifirla.