ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Irmak sorcam sorcam kalıyor ıspanağın sapını pişirip yaprağını napıyorsun yoksa sizin orda ıspanaklar yapraksız mı
Kuzum ispanagin yapraklarini esim ve oglum icin yumurtali kasarli ispanak yapiyorum biraz yagli oluyor ben yemiyorum. Saplarini da kendime cok az yagla yemek yapiyorum:)

Hoşgeldin cnm

Nana929 canım sıvı detoxunu nasıl yaptın
Canım bilmiyorum o gün menümü paylaştım canım bişey istemiyordu

A AklinYolu1 bana dedi sıvı detoksu yapmışsın bi daha yapma 1 günlük yeter o gündendir azda olsa kilo sanki veriyorum menüme bakayım şimdi paylaşırım cnm

nasıl yaniiii

Kaşar peyniri miğdemi bulandırıyo çok yağlı geliyo ekmek hiç yemiyorum zaten evet sıvı ağırlıklı olabilir süt içiyorum aslında akşamları ve gündüz aralarda yulafa ara verebilirim ama beni tok tutan iki şey var biri yumurta diğeri yulaf ayranda baya tok tutuyo ama akşam eve gidince bişey yeme ihtiyacı duyuyorum bazen yiyorumda abartmadan erken yatamadığım için zor oluyo ama idare etmeye çalışıyorum smootie yapabilsem baya işe yarar gibi geliyo ama onada üşeniyorum eve gidince yollarını kapamak istemem ama başka önerin varmı ? Sıkılsamda bu durumdan 55 i görmek istiyorum A AklinYolu1 domateler ilaçlı olduğu için tadı değişik kokuyo bu sabah zor yedim muhtemelen domateste yiyemicem artık

Aynı şekilde beslendiğim için korumada gibi oldum bünye alıştı yakmıyo aslında nerde yanlış yaptığımı biliyorum biraz
değişiklik yapmam lazım menülerimde farkındayım ama işyerinde zor oluyo bakalım bu hafta nasıl geçicek hedefimide yazıyım bari bi iddalıyım mı ne öyle hissediyorum A AklinYolu1 Forever07
HEDEF KİLOM;58,200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…