ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Hedefler simdilik boyle. Hedefi eksik olan arkadaslar lutfen tamamlayin. :dondurma:

upload_2018-11-22_7-56-52.png

@Papatya gelini. Yediklerini degistir bu hafta . Genel olarak limonlu su iciyorsun , yumurta yiyorsun , yulaf ezmesi , muz vs vs .

Bunlarin yerine kasar peynirine gec , bol domates ve sivi agirlikli (sut , ayran , bitki cayi ) beslen . Menulerinde yogurt ve patates olsun. Makul miktarlarda ve yagsiz.... Ekmegi ve meyveyi bu hafta sifirla.

F137C11F-FDD8-47B8-9311-2E12FE5EB59F.jpeg
Çok güzel bir yedili olmuşsunuz :KK51: tabiki kıskanmadım :deli:
tebrikler hepinize :KK9::KK9::KK9: şu Nana929 Nana929 cım şansından acıkta ben istiyorum :KK60:
:KK70::KK70::KK70:Kaptanım erken yiyorum ve koşuşturmaca temizlik iş dışarıda yürüyerek her yere gidiyorum günde mutlak 10 bin küsürü buluyor bazen ama :)) şimdi tartıldım kaptanım :))))

:KK47:
Bir gunde 800 gram mi gitmis superrr. :halay::KK76:
Bu hafta iyi gitti kaptanım :KK66:
Biraz önce tartıya çıktım böyle görünce şaşırdım :halay:
Bu hafta iyi değerlendirmem gerekiyor sanki kilom gidiyor başkanım :KK66:
Bunu sebebi 1 günlük sıvı detoxsu demiştin sebeb o olabilirmi başkanım :))

Herkese iyi akşamlar sabah:ikisi bir arada nescafe,iki dilim kaşar peyniri,10 adet zeytin,5 tane nimet kepekli küçük grisinive türk kahvesi şekersiz.Oglen :lahana yemeği,ikisi bir arada Nescafe,akşam lahana yemeği .Aralarda Goji bery çayı iki fincan ve ikisi bir arada nescafe

canım 2si bi arada aşırı katkı maddesi var onun yerine sadece kahvenin içine az süt ekleyerek içmeni tavsiye ederimm ve yapabilirsen spordan önce filtre kahve yağ yakımı sağlıyor

:KK43: ben bırakıyorum artık heralde galiba sanırsam :KK43:

verdiğin kilolardan sonra çok normal kuzum yeme düzenini baya bir değiştirmen lazım

merhaba Forever07 Forever07 aracılılığı ile geliyorum aranıza bu hafta bende dahil olmak istiyorum ön onaydan geçtim A AklinYolu1 de kabul ederse 3 çocuk annesi olarak aranızdayım. burcum ikizler :)
hoş geldin canım doğru yerdesinn
tatlımmm resim yok :deli:
kuzum giremiyorum tartı yükleyim dedim o da yüklenmemiş sırf sizi beklemeyeyim diye attım olmamış :KK43:

kuzum hedefim 66,50

Sari deseydim hosuna giderdi dimi. :KK70:

Kiz yapragi en guzel yeri atilir mi. :KK70:
Cizzy nerelerde ?

burdayım kzumm geld,immm:halay::halay:

Herkese iyi akşamlar sabah:ikisi bir arada nescafe,iki dilim kaşar peyniri,10 adet zeytin,5 tane nimet kepekli küçük grisinive türk kahvesi şekersiz.Oglen :lahana yemeği,ikisi bir arada Nescafe,akşam lahana yemeği .Aralarda Goji bery çayı iki fincan ve ikisi bir arada nescafe

canım 2si bi arada aşırı katkı maddesi var onun yerine sadece kahvenin içine az süt ekleyerek içmeni tavsiye ederimm ve yapabilirsen spordan önce filtre kahve yağ yakımı sağlıyor

:KK43: ben bırakıyorum artık heralde galiba sanırsam :KK43:

verdiğin kilolardan sonra çok normal kuzum yeme düzenini baya bir değiştirmen lazım

merhaba Forever07 Forever07 aracılılığı ile geliyorum aranıza bu hafta bende dahil olmak istiyorum ön onaydan geçtim A AklinYolu1 de kabul ederse 3 çocuk annesi olarak aranızdayım. burcum ikizler :)
hoş geldin canım doğru yerdesinn
tatlımmm resim yok :deli:
kuzum giremiyorum tartı yükleyim dedim o da yüklenmemiş sırf sizi beklemeyeyim diye attım olmamış :KK43:

kuzum hedefim 66,50

Sari deseydim hosuna giderdi dimi. :KK70:

Kiz yapragi en guzel yeri atilir mi. :KK70:
Cizzy nerelerde ?

burdayım kzumm geld,immm:halay::halay:

X