- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Çok güzel bir yedili olmuşsunuztabiki kıskanmadım
tebrikler hepinizeşu Nana929 cım şansından acıkta ben istiyorum
Bir gunde 800 gram mi gitmis superrr.Eki Görüntüle 2208314
Kaptanım erken yiyorum ve koşuşturmaca temizlik iş dışarıda yürüyerek her yere gidiyorum günde mutlak 10 bin küsürü buluyor bazen ama :)) şimdi tartıldım kaptanım :))))
Seni misafir bakani yapalim.Bu hafta nolur gelmesinler bana nolur allahım
Yada gitmeyeyim yoksa zor kilo veririm
Selam cizzy. Sonuclar aciklandi ama dunku kilonu ve hedefini yazarsan listeye yazayim.selam hanımlar iki gündür yoktum mesajları okuyup hemen geliyorumm
Bu hafta iyi gitti kaptanımBir gunde 800 gram mi gitmis superrr.
Ne ara yaptin . Ben bi hobby gordum menunde.
Bu hafta iyi gitti kaptanım
Biraz önce tartıya çıktım böyle görünce şaşırdım
Bu hafta iyi değerlendirmem gerekiyor sanki kilom gidiyor başkanım
Bunu sebebi 1 günlük sıvı detoxsu demiştin sebeb o olabilirmi başkanım :))
Hobby sabahın köründe yemiştim başkanımNe ara yaptin . Ben bi hobby gordum menunde.
Geçenlerde yapmıştım yaNe ara yaptin . Ben bi hobby gordum menunde.
Herkese iyi akşamlar sabah:ikisi bir arada nescafe,iki dilim kaşar peyniri,10 adet zeytin,5 tane nimet kepekli küçük grisinive türk kahvesi şekersiz.Oglen :lahana yemeği,ikisi bir arada Nescafe,akşam lahana yemeği .Aralarda Goji bery çayı iki fincan ve ikisi bir arada nescafe
ben bırakıyorum artık heralde galiba sanırsam
hoş geldin canım doğru yerdesinnmerhabaForever07 aracılılığı ile geliyorum aranıza bu hafta bende dahil olmak istiyorum ön onaydan geçtim A AklinYolu1 de kabul ederse 3 çocuk annesi olarak aranızdayım. burcum ikizler :)
kuzum giremiyorum tartı yükleyim dedim o da yüklenmemiş sırf sizi beklemeyeyim diye attım olmamıştatlımmm resim yok
Kizlar 28 Kasim Hedefleri alalim..
Forever07
I IRMAKK70
@Papatya gelini
C cizen_bayan
@naz5403
Nana929
@Moon Light
@sarem2015
@Muttapa7555
@kokulusabun
Makbussss
@TugbArda
@mlyt
@Sudem_mmm
Sari deseydim hosuna giderdi dimi.
Kiz yapragi en guzel yeri atilir mi.
Cizzy nerelerde ?
Herkese iyi akşamlar sabah:ikisi bir arada nescafe,iki dilim kaşar peyniri,10 adet zeytin,5 tane nimet kepekli küçük grisinive türk kahvesi şekersiz.Oglen :lahana yemeği,ikisi bir arada Nescafe,akşam lahana yemeği .Aralarda Goji bery çayı iki fincan ve ikisi bir arada nescafe
ben bırakıyorum artık heralde galiba sanırsam
hoş geldin canım doğru yerdesinnmerhabaForever07 aracılılığı ile geliyorum aranıza bu hafta bende dahil olmak istiyorum ön onaydan geçtim A AklinYolu1 de kabul ederse 3 çocuk annesi olarak aranızdayım. burcum ikizler :)
kuzum giremiyorum tartı yükleyim dedim o da yüklenmemiş sırf sizi beklemeyeyim diye attım olmamıştatlımmm resim yok
Kizlar 28 Kasim Hedefleri alalim..
Forever07
I IRMAKK70
@Papatya gelini
C cizen_bayan
@naz5403
Nana929
@Moon Light
@sarem2015
@Muttapa7555
@kokulusabun
Makbussss