- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 29
nasıl yaniiii
biraz daha zamanı var her şey netleşsin söyleyeceğimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yaniiii
Vay yavrum benimmm helall sana
kıskanmadım
offf ne kadar zorrBaşkanım burda beni uyarıyor cnm
Makbussss cnm böyleydi menüm
Bu hafta çoğunluk bol bol yürüyüş yaptım 20 bin adım bile oldu :))
hayırdı kuzum neyin varrkızlar 5 gün raporluyum
belimde ağrı var dün doktora gittim sana istirhat vereyim dedi haftaya da emar çekilecek ya mekik çekerken oldu yada kızım ansızın üzerimize atlıyor ondan şüpleniyorumhayırdı kuzum neyin varr
Hoşgeldin esenim bol eksilerin olsun inşallah sağlıcakla
Geçmiş olsun cnm dikkat etbelimde ağrı var dün doktora gittim sana istirhat vereyim dedi haftaya da emar çekilecek ya mekik çekerken oldu yada kızım ansızın üzerimize atlıyor ondan şüpleniyorum
Makbuş geçmiş olsun canım dinlen dikkat et kendine birde kızına dikkat etbelimde ağrı var dün doktora gittim sana istirhat vereyim dedi haftaya da emar çekilecek ya mekik çekerken oldu yada kızım ansızın üzerimize atlıyor ondan şüpleniyorum
teşekkürr ederimm canım bu bahane ile ders çalışcam hafta sonu sınav varMakbuş geçmiş olsun canım dinlen dikkat et kendine birde kızına dikkat et
tşekkür edderim canım boynumda fıtık var zatennGeçmiş olsun cnm dikkat et
Benim kız da öyle yapıyordu bana
2 yerde fıtık oldum
merhaba Forever07 aracılılığı ile geliyorum aranıza bu hafta bende dahil olmak istiyorum ön onaydan geçtim A AklinYolu1 de kabul ederse 3 çocuk annesi olarak aranızdayım. burcum ikizler :)
Gitsinde azar azar gitsin tebrikler canım 95 ten 75 e çok iyi bi rakam
işler güçler sıkıcı şeyler bebeğim
sağol kuzum daha iyiyim şükür ilerlemeden geçiyor
ve moon geri döner tebrikler kuzum
Ben hamilelik oncesi de siskoydum sen degilmissin demek ki ne guzel boyle motivasyonlar ya.Hamilelik öncesi kıyafetlerimi dün tek tek denedim hepsine girdim göbek biraz sıkıntı egzersizle toparlayacağım artık
Hamilelik öncesi kilomun 1 kilo aşağısındayım artık bir sene de normale döndüm sonunda
Ah ya sen yaz bugün yaparız bir güzellukkkYa ben dun menumi yazmistiiim cevaplaya basmamisim gitti yine kupa
çok geçmiş olsun canımbelimde ağrı var dün doktora gittim sana istirhat vereyim dedi haftaya da emar çekilecek ya mekik çekerken oldu yada kızım ansızın üzerimize atlıyor ondan şüpleniyorum