ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

22 Kasım menü : Sabah: şekersiz türk liseli, ikisi bir arada şekersiz,bir tabak lahana yemeği.Oglen :Yine bir tabak lahana yemeği.Aksam :Limonlu eti form ,çay tabağı alti kadar,çekirdekli kuru üzüm ve sarı leblebi,ikisi bir arada Nescafe,bir kase yarım yağlı süt ile Mısır gevreği (çok tok tutuyor).

I IRMAKK70 C cizen_bayan etiketle cnm :)

Valla kızlar spor yapmanıza hayranım ben yürüyüşten başka bişey yapmıyorum ki oda yeterli gelmiyo zaten yürüyüşüde spordan saymıyorum
canım bende senin gibiydim spor demek eziyet demekti ilk zamanlar oflaya puflaya yapan ben şimdi çok yoğun olmama rağmen spor yapmadigim da resmen geriliyorum ne yapıp edip zaman ayırıyorum sende dene inanki zamanla verdiği o mutluluk o huzuru tat sırf onun için yapmak isteyeceksin

amanın ben de ikisi biraradayi içen tek benim sanıyodum. sen dede iştah kapatıyor mu ben hem çok seviyorum hemde istahimi kapatiyo diye iciyorum

amanın ben de ikisi biraradayi içen tek benim sanıyodum. sen dede iştah kapatıyor mu ben hem çok seviyorum hemde istahimi kapatiyo diye iciyorum
Bende hep içiyorum cnm açıkınca içiyorum yanına da Osmaniye fıstığı ve çekirdek iyi gidiyor tok tutuyor sanki :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…