- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Benim favorim de o .Kaplumbağa şahaneymiş en çok onu sevdim :)) kaplumbağa karakterime çok uygun ağır sakin miskin :))
olabilir ama zaman hiç kalmıyor günlük tempodanBen soyut resim kursuna gidip patatesten adamlar yaptim. Bknz. patatiz sevgisi o zamandan beri varmis.
Resim konusunda @_SinsireLLa_ vetulipa yetenekli.
sindy animasyon resimleri ciziyor, tulip de manzara resimleri.
Cogu insan bu ozelliklerini bilmez. Aha da desifre ettim.
Resmin yasi olmaz ebrar hala yapabilirsin, evde ufak ufak baslayip gelistirebilirsin. Ebru sanati da var , o da cok hos.
Sen once bir kilonu ver , hedef kilona in.olabilir ama zaman hiç kalmıyor günlük tempodan
bende kaçıyorum canım sabah 9 da doktor randevu variyi geceler
1 litre limonlu su kizlar. Onemli.Günaydın ben bugün cezalıyım sıfır kaçamakla başladığım diyedim dün teyzem ve kv dem tarafından sabote edildibu yüzden bu günki menüm
11 temmuz çarşamba
SABAH
...
1 fincan bitki çayı
3 haşlanmış yumurta
Bol su
ARA
...
1 bardak ligth süt
ÖĞLE
...
Yok
ARA
.....
Altınbaşak
Yarım kase light yoğurt
ARA
......
5-6 fındık
AKŞAM
....
1 bardak süt
@fatma7454
Afiyet olsun.
Ahaha al bari.Bi limon alam barii A AklinYolu1
Yapmadım şükür, bugünde öğlen kahvaltimı yaparım. Öğleden sonra pikniğe gidiciiiiiz annemlerle, akşam yemeği olarakta ızgara köfte ve köz patlıcan salatası yerim artık. Kaçamak falan olmasın..Iyi geceler canim. Kacamak yapmadin mi helal.
Ben de yeni ogrendim. Siyaha kadar bile donusturulebiliniyor.
Benim kacamagim biliyorsunuz bir kafeinsiz soya latte oluyor.Yapmadım şükür, bugünde öğlen kahvaltimı yaparım. Öğleden sonra pikniğe gidiciiiiiz annemlerle, akşam yemeği olarakta ızgara köfte ve köz patlıcan salatası yerim artık. Kaçamak falan olmasın..
Benimde börek çörek falan yoksa yapmam öyle kaçamak falan. Birde karpuz tabii :))Benim kacamagim biliyorsunuz bir kafeinsiz soya latte oluyor.