ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Onlar genel. Hoslandigin seyler canim. Mesela fatma havlu isliyor.

All - star magazine ne dersiniz. Bir magazin yonum de var benim. Taaa eski senelerde, yoneticilerle roportaj yapmistim. @_SinsireLLa_
el işi yapmıyorum ama bu evde boncuk işi yapan bi arkadaşım var ona yardım edicem hem cep harçlığı çıkarmayı düşünüyorum
Çocuklsrımla vakit geçirmeyi çok seviyorum küçük Oğluma 1 .sınıf tı bu sene onunla uğraştım
Büyüklerin sınav senelere biri liseye başlayacak diğeri üniversite sınavına hazırlanacak başladılar şimdiden onlara destek olmaya çalışıyorum

Full-time bir anneyim diyorsun yani. Annelik butun zamanini alabiliyor tahmin ediyorum ama biraz da kendine zaman ayirmalisin.

Izledigin dizi , film yok mu ebrar.

Onlar genel. Hoslandigin seyler canim. Mesela fatma havlu isliyor.

All - star magazine ne dersiniz. Bir magazin yonum de var benim. Taaa eski senelerde, yoneticilerle roportaj yapmistim. @_SinsireLLa_
Ooo dedikodu seviyorum diyosuuun :))

Hep soriim diyorum unutuyorum
Profilindeki foto sana mı ait?

Full-time bir anneyim diyorsun yani. Annelik butun zamanini alabiliyor tahmin ediyorum ama biraz da kendine zaman ayirmalisin.

Izledigin dizi , film yok mu ebrar.
Malesef televizyon izlemiyoum bazan hoşuma giden komedi filmleri olur Malezya film kore filmlerini izlerim
Tavsiye edebileceğiniz komedi filmleri varsa izlerim dram da seviyorum ama psikolojik olarak kendimi çok iyi hissetmiyorum beni çok etkiliyor

Ben bilim kurgu, macera gibi filmler seviyorum
Dram sıkıyor beni bunalıma giresim geliyo sonra

Benim komedi dizilerim yabanci hosuna gider mi bilmem. Bazi arkadaslarim cok guluyor, bazilari aaa bu ne diyor.

Ilk sirada Big Bang Theory var.

Ben bilim kurgu, macera gibi filmler seviyorum
Dram sıkıyor beni bunalıma giresim geliyo sonra
Dram beni de cekmiyorr. Hareket , gizem olacak ki , sarsin beni. Yoksa ihh ihhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…