- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
Dinlen güzelce fatmacımKızlar bana müsade çok yorgunum seviyorum sizi yarın görüşürüz inşallah.
Sarellamı görürseniz menüsünü yazsın kaybetmesin kupayı
Öptüm sizi
Gorusuruz fatmacim. Kendine iyi bak sen bize lazimsin.Kızlar bana müsade çok yorgunum seviyorum sizi yarın görüşürüz inşallah.
Sarellamı görürseniz menüsünü yazsın kaybetmesin kupayı
Öptüm sizi
el işi yapmıyorum ama bu evde boncuk işi yapan bi arkadaşım var ona yardım edicem hem cep harçlığı çıkarmayı düşünüyorumOnlar genel. Hoslandigin seyler canim. Mesela fatma havlu isliyor.
All - star magazine ne dersiniz. Bir magazin yonum de var benim. Taaa eski senelerde, yoneticilerle roportaj yapmistim. @_SinsireLLa_
Full-time bir anneyim diyorsun yani. Annelik butun zamanini alabiliyor tahmin ediyorum ama biraz da kendine zaman ayirmalisin.el işi yapmıyorum ama bu evde boncuk işi yapan bi arkadaşım var ona yardım edicem hem cep harçlığı çıkarmayı düşünüyorum
Çocuklsrımla vakit geçirmeyi çok seviyorum küçük Oğluma 1 .sınıf tı bu sene onunla uğraştım
Büyüklerin sınav senelere biri liseye başlayacak diğeri üniversite sınavına hazırlanacak başladılar şimdiden onlara destek olmaya çalışıyorum
Ooo dedikodu seviyorum diyosuuun :))Onlar genel. Hoslandigin seyler canim. Mesela fatma havlu isliyor.
All - star magazine ne dersiniz. Bir magazin yonum de var benim. Taaa eski senelerde, yoneticilerle roportaj yapmistim. @_SinsireLLa_
Ooo dedikodu seviyorum diyosuuun :))
Hep soriim diyorum unutuyorum
Profilindeki foto sana mı ait?
Seess bir iki denemeee.
Malesef televizyon izlemiyoum bazan hoşuma giden komedi filmleri olur Malezya film kore filmlerini izlerimFull-time bir anneyim diyorsun yani. Annelik butun zamanini alabiliyor tahmin ediyorum ama biraz da kendine zaman ayirmalisin.
Izledigin dizi , film yok mu ebrar.
Çenem düşüktür aslında benim de
Vakit bulamıyorum ki işten güçten
Ben bilim kurgu, macera gibi filmler seviyorumMalesef televizyon izlemiyoum bazan hoşuma giden komedi filmleri olur Malezya film kore filmlerini izlerim
Tavsiye edebileceğiniz komedi filmleri varsa izlerim dram da seviyorum ama psikolojik olarak kendimi çok iyi hissetmiyorum beni çok etkiliyor
Benim komedi dizilerim yabanci hosuna gider mi bilmem. Bazi arkadaslarim cok guluyor, bazilari aaa bu ne diyor.Malesef televizyon izlemiyoum bazan hoşuma giden komedi filmleri olur Malezya film kore filmlerini izlerim
Tavsiye edebileceğiniz komedi filmleri varsa izlerim dram da seviyorum ama psikolojik olarak kendimi çok iyi hissetmiyorum beni çok etkiliyor
Dram beni de cekmiyorr. Hareket , gizem olacak ki , sarsin beni. Yoksa ihh ihhh.Ben bilim kurgu, macera gibi filmler seviyorum
Dram sıkıyor beni bunalıma giresim geliyo sonra
Bazen küçük Oğlumla animasyon filmleri izlerimBen bilim kurgu, macera gibi filmler seviyorum
Dram sıkıyor beni bunalıma giresim geliyo sonra
Alt yazılı ise izlerim anlayacak kadar İngilizcem yokBenim komedi dizilerim yabanci hosuna gider mi bilmem. Bazi arkadaslarim cok guluyor, bazilari aaa bu ne diyor.
Ilk sirada Big Bang Theory var.
Dram beni de cekmiyorr. Hareket , gizem olacak ki , sarsin beni. Yoksa ihh ihhh.
Animasyonların %90 kadarını izlemişimdir çocuklarımla birlikte. Ama kendimde severim..Bazen küçük Oğlumla animasyon filmleri izlerim
TebriklerrBuraya geldiginde goruyorum var sende o geyik yapma potansiyeli. Ben adami klavyesinden tanirim.