ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Günaydın kızlar kahvaltıdan önce bi uğrayayım dedim....
Böl kaçamamışız bi gün olsun inşallah bende tartı tırmanmaya devam ediyor anlamadım gitti :)))

Birde Allah ne verdiyse ye taktiğini mi denesem

Benimde börek çörek falan yoksa yapmam öyle kaçamak falan. Birde karpuz tabii :))
Regl dönemlerinde sıkıştırır beni tatlı krizi onu da bir kare bitterle geçiştiriyorum. Onunda zararını en aza indirmek için %80 olanını alırım.
Super boyle bir beslenme aliskanligi gelistirilirse kilo da almazsin. :cool:

Ben gune latte ile baslamiyorum ya o bile bana yeter. Gune hindibam ile basladim. :dondurma:

Böl kaçamamışız bi gün olsun inşallah bende tartı tırmanmaya devam ediyor anlamadım gitti :)))

Fırsattan istifade edeyim diyorsun yaani :)))

Afiyet olsun fatmosss. Bir hannos vardi buralarda o da gitti. :KK70:

Allah ne verdiyse bize kilo olarak donuyor sakin deneme. :KK70:

Arkadaslar , beyler bayanlar. :dondurma:

Kararlastirdigimiz gibi en cok mesaji yazana Pazartesi-cumartesi arasi tek kupa verilecek .:KK51:

Ilk uc kisiye cikartalim derim ben.

En cok mesaji yazan ilk uc kisiye tek kupa arkadaslar. Birinci benim de ikinci ucuncu kim. :KK70::confused:

A AklinYolu1
Muttapa7555 Muttapa7555
kokulusabun kokulusabun
@_SinsireLLa_
zinnia zinnia
tulipa tulipa
@Papatya gelini
@tristris
Sarellam Sarellam
01ebruli 01ebruli
H honey bunch
Sena616 Sena616
Benim olmıcam kesin nekadar uğramaya çalışsamda bildirim dışında nadirgelebiliyorum :KK43:

Super boyle bir beslenme aliskanligi gelistirilirse kilo da almazsin. :cool:

Ben gune latte ile baslamiyorum ya o bile bana yeter. Gune hindibam ile basladim. :dondurma:
Yaa işte bende sorun yok aslında da hep etrafımdakilerden oluyor bunlar.
Haftaya şehir dışından eşimin ablası gelecek, sonra biz sık sık birarada toplanıp 5 çayı muhabbeti yapıciiiiz, tabi çay yanı boş olmeycek, börek,kısır, mercimek-patates köfteleri, kızartmalar....daha envai çeşit hamur işleri
Gel de kilo ver şimdi sen bunların arasında:sopa:

Yaa işte bende sorun yok aslında da hep etrafımdakilerden oluyor bunlar.
Haftaya şehir dışından eşimin ablası gelecek, sonra biz sık sık birarada toplanıp 5 çayı muhabbeti yapıciiiiz, tabi çay yanı boş olmeycek, börek,kısır, mercimek-patates köfteleri, kızartmalar....daha envai çeşit hamur işleri
Gel de kilo ver şimdi sen bunların arasında:sopa:
Sorma ben de o meyveleri tek basima yemedim ama yediginiz hurmalar tarti gunu gelip sizi tirmalar:confused:

En masumu mercimek-patates koftesi ve kisir gorunuyor. Umarim yagda kizartilmamistir.:süslü:

Biz de careler tukenmez. Hepsi vatandasa hizmet. :KK70:

Gunun olumlamasi::cool:

images

X