- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
Teli yukari kaldir . Yukari kaldirinca ne oluyorsa.Günaydın kızlar..
Bir saat sonra bi toplantım var
Ordan da eve geçerim, çocukları alıp pikniğe gidicez,
Gittiğim yerde tel.çekerse sohbete gelirim.
Burda 2. Olaydım baariArkadaslar , beyler bayanlar.
Kararlastirdigimiz gibi en cok mesaji yazana Pazartesi-cumartesi arasi tek kupa verilecek .
Ilk uc kisiye cikartalim derim ben.
En cok mesaji yazan ilk uc kisiye tek kupa arkadaslar. Birinci benim de ikinci ucuncu kim.
A AklinYolu1
Muttapa7555
kokulusabun
@_SinsireLLa_
zinnia
tulipa
@Papatya gelini
@tristris
Sarellam
01ebruli
H honey bunch
Sena616
Super boyle bir beslenme aliskanligi gelistirilirse kilo da almazsin.Benimde börek çörek falan yoksa yapmam öyle kaçamak falan. Birde karpuz tabii :))
Regl dönemlerinde sıkıştırır beni tatlı krizi onu da bir kare bitterle geçiştiriyorum. Onunda zararını en aza indirmek için %80 olanını alırım.
Fırsattan istifade edeyim diyorsun yaani :)))Günaydın kızlar kahvaltıdan önce bi uğrayayım dedim....
Böl kaçamamışız bi gün olsun inşallah bende tartı tırmanmaya devam ediyor anlamadım gitti :)))
Birde Allah ne verdiyse ye taktiğini mi denesem
Afiyet olsun fatmosss. Bir hannos vardi buralarda o da gitti.Günaydın kızlar kahvaltıdan önce bi uğrayayım dedim....
Böl kaçamamışız bi gün olsun inşallah bende tartı tırmanmaya devam ediyor anlamadım gitti :)))
Birde Allah ne verdiyse ye taktiğini mi denesem
2. lik sana yakisiyor ama oteki yarismada birinci sayildin be sab. Bir birinciligin bir ikinciligin var. Dur kalbine inmesin.Burda 2. Olaydım baari
Tartıda birşey olacağı yok
Benim olmıcam kesin nekadar uğramaya çalışsamda bildirim dışında nadirgelebiliyorumArkadaslar , beyler bayanlar.
Kararlastirdigimiz gibi en cok mesaji yazana Pazartesi-cumartesi arasi tek kupa verilecek .
Ilk uc kisiye cikartalim derim ben.
En cok mesaji yazan ilk uc kisiye tek kupa arkadaslar. Birinci benim de ikinci ucuncu kim.
A AklinYolu1
Muttapa7555
kokulusabun
@_SinsireLLa_
zinnia
tulipa
@Papatya gelini
@tristris
Sarellam
01ebruli
H honey bunch
Sena616
Yaa işte bende sorun yok aslında da hep etrafımdakilerden oluyor bunlar.Super boyle bir beslenme aliskanligi gelistirilirse kilo da almazsin.
Ben gune latte ile baslamiyorum ya o bile bana yeter. Gune hindibam ile basladim.
Haftalik sayiliyor. Bir gun oturup butun gun mesai yap.Benim olmıcam kesin nekadar uğramaya çalışsamda bildirim dışında nadirgelebiliyorum
Günaydın canimGünaydın kızlar emr çektirmiş tim şimdi tomografi çektirilen bekliyorum sizede alayım dedim
Sorma ben de o meyveleri tek basima yemedim ama yediginiz hurmalar tarti gunu gelip sizi tirmalarYaa işte bende sorun yok aslında da hep etrafımdakilerden oluyor bunlar.
Haftaya şehir dışından eşimin ablası gelecek, sonra biz sık sık birarada toplanıp 5 çayı muhabbeti yapıciiiiz, tabi çay yanı boş olmeycek, börek,kısır, mercimek-patates köfteleri, kızartmalar....daha envai çeşit hamur işleri
Gel de kilo ver şimdi sen bunların arasında
Biz de careler tukenmez. Hepsi vatandasa hizmet.
Gecmis olsun ebrar. Ne suphesi var ki?Günaydın kızlar emr çektirmiş tim şimdi tomografi çektirilen bekliyorum sizede alayım dedim