- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Istah konusunda benim sorunum yok. Allah'a sukur.Aynen ya eşim börek almış sabah çocuklara canım istemedi. Sonra da kahvaltıya fırsat kalmadı leblebiyi de açlığı bastırsın diye yedim
Eve ulaştım nihayet
Çay içeceğim
Ve 1 mini ceviZli kurabiye yiyeceğim
Daa almadım derkenEeee bennn daha supurgemi alamadim.
Kara cumada sectin.
Ha soyleee patlat bir cay.
Ben hindibami saptim. Adi olmasa guzel icecek.
Slim in 6 leslie nin zorlaştırılmış, jillian ın hafifletilmiş hali deyim sen anla
Uzun zamandır leslie yapıyorum artık değiştirmem gerektiğini düşündüm. Jillian istedim çok ağır geldi.
Slim in 6 Debbie siebers in bir programı
start it up, burn it up ve ramp it up olan 3 levelden oluşuyor.
6 haftada incelmek isteyenler için her level 2 hafta yapıliyor.
Before after fotolarını görünce yapmaya karar verdim.
Doğumlar sonrası vücudumu sıkılaştırmam gerekti, ama leslie bacım üst tarafa çalışıyo anacım, bende de kalça basen bacak maaşallahı var yaani, slim de alt karın, kalça ve bacak inceltme hareketleri mevcut.
Bol squat içeren bir video yani
Oyüzden şu an bununla takılıyorum.
Bende mini bir hamburger yiyeceğim
(Şaka)
Temizlemiyom.Daa almadım derken
Kız sen evi neyle temizliyon
Hamburger de hiç sevmem haAgzindan yel alsin.O Mc donaldslarin, Burger King lerin onunden gecerken ne sinavlar veriyorum.
Ben de pesketeryan oldugumdan beri biraktim. Cok nadir.Hamburger de hiç sevmem ha
Başkann evde durmuyor ki bence evi kirlenmiyor eee doğal olarak süpürgeye gerek duymuyo
Başkann evde durmuyor ki bence evi kirlenmiyor eee doğal olarak süpürgeye gerek duymuyo
Bunu bir deneAaa oyle mi ben de lesliye basliyacaktim biraz da jillian. Bu hosuma giderse devam edeyim.
Agzindan yel alsin.O Mc donaldslarin, Burger King lerin onunden gecerken ne sinavlar veriyorum.
Aslinda uygun zamanlari tutturamiyoruz bir de mesgul insanlariz. Yoksa gayet cenesi dusuk bir grubuz.Kupayı duyunca çenemiz açıldı
Bunu bir dene
Sonra jillian a geçersin
AhhhaaahaaaaaaMaşallah sana canım. Sıkma canını şu hayatta her şeye ,herkese
Ilk başta ne diye okudum varya saçlarını kaynat içi ne alaka diyorum
Tav can sıkıntısından benceIstah konusunda benim sorunum yok. Allah'a sukur.
Hadi minik olsun hadii. . Regl den dolayi istiyor canim senin sucun yok.
Afiyet olsun canımBende sütlaç yapıcam aile bireylerine
Evet koydum kaynatıp icicem canım atatrmıyım ekonomik bayanım yaaaaaaSaplarını kaynat iççç
Ödem atıyorrr
Senin bir cuval kabaga ihtiyacin var.Tav can sıkıntısından bence
Yoksa refl dönemi böyle olmam ben
Amaaan boşver attım ağzıma
Ammaaa 4 gün kabak yoğurt yapiim artık
Kan gazla kaybettim diye yedim biraz fakat yeter artık
En iyisini yapiyorsun ebrar cok kararli goruyorum seni.Evet koydum kaynatıp icicem canım atatrmıyım ekonomik bayanım yaaaaaa
Çay 1 çuval haaaaSenin bir cuval kabaga ihtiyacin var.68 e dus ki oteki hafta kupa hakkin olsun zeyna.
En iyisini yapiyorsun ebrar cok kararli goruyorum seni.
Ben de birazdan limonlu suyumu icicigim.
Amaannn oyle diyorum ki hirslanasin.Çay 1 çuval haaaa
Fena oldu bu bana
Pazar tartımı bekle
Geleceğimmm
Ben bu hafta başladım, start it up ile,Aslinda uygun zamanlari tutturamiyoruz bir de mesgul insanlariz. Yoksa gayet cenesi dusuk bir grubuz.
Baktim bir suru serisi varmis. Senin yaptigin aletli aletsiz hangisi.