ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sabrımı deniyorlar bugün herkes damarıma basıyor...

Buna da şükür diyorum. Çay keyfi yapıcam şimdi
Öyle olur zaten,
Kimse işini doğru dürüst yapmaz
İnsanı sinir ederler..
Otur çayını iç şekerim
Hatayı yapan düşünsün, ha birkaç gün sürer belki ama düzeltecekler mecbur yanlışlarını.

Slim in 6 leslie nin zorlaştırılmış, jillian ın hafifletilmiş hali deyim sen anla :KK66:

Uzun zamandır leslie yapıyorum artık değiştirmem gerektiğini düşündüm. Jillian istedim çok ağır geldi.
Slim in 6 Debbie siebers in bir programı
start it up, burn it up ve ramp it up olan 3 levelden oluşuyor.
6 haftada incelmek isteyenler için her level 2 hafta yapıliyor.
Before after fotolarını görünce yapmaya karar verdim.
Doğumlar sonrası vücudumu sıkılaştırmam gerekti, ama leslie bacım üst tarafa çalışıyo anacım, bende de kalça basen bacak maaşallahı var yaani, slim de alt karın, kalça ve bacak inceltme hareketleri mevcut.
Bol squat içeren bir video yani:spor:
Oyüzden şu an bununla takılıyorum.
Jillianın tüm videolarını yaptım geçen yıl kuzum ben
O kadının hastasıyım
Salonda hoca ile birebir çalışıyorum bende şu an
Mart nisan tam düzende gittim mayıs aksadı
Haziranda aksadı
Şu an refl durumu netleşsin tekrar tam ha devam
Yeni yaşıma kaslı gireceğim kendime söz verdim
47 yaş hediyem

Jillianın tüm videolarını yaptım geçen yıl kuzum ben
O kadının hastasıyım
Salonda hoca ile birebir çalışıyorum bende şu an
Mart nisan tam düzende gittim mayıs aksadı
Haziranda aksadı
Şu an refl durumu netleşsin tekrar tam ha devam
Yeni yaşıma kaslı gireceğim kendime söz verdim
47 yaş hediyem
Ben yapamadım onu yaaa
Peki incelme adına faydasını gördün mü
Yoksa kas yapmak için mi o videolar

10.07.2018
Oglen kucuk bir tabak kavrulmus kirmizi biberli yoğurt bir kucuk dilim ekmek.Sekerli paket latte.Ogleden sonra uc bardak ballı tarçınlı soğuk süt.Latte.Aksam yarim tabak fırında köfte patlican bol baharatlı.Bir kaşık pilav.Birkac tane badem şekeri.:KK43:iştah fenaa.Daha birsey yemem.
@fatma7454

10.07.2018
Oglen kucuk bir tabak kavrulmus kirmizi biberli yoğurt bir kucuk dilim ekmek.Sekerli paket latte.Ogleden sonra uc bardak ballı tarçınlı soğuk süt.Latte.Aksam yarim tabak fırında köfte patlican bol baharatlı.Bir kaşık pilav.Birkac tane badem şekeri.:KK43:iştah fenaa
@fatma7454
Hani amaa yoruldum uykusuzdum ondan yedim yazmamışsın banane kabul etmiyorum menünü:-)

10.07.2018
Oglen kucuk bir tabak kavrulmus kirmizi biberli yoğurt bir kucuk dilim ekmek.Sekerli paket latte.Ogleden sonra uc bardak ballı tarçınlı soğuk süt.Latte.Aksam yarim tabak fırında köfte patlican bol baharatlı.Bir kaşık pilav.Birkac tane badem şekeri.:KK43:iştah fenaa
@fatma7454
Şekeri yedikçe yiyesin geliyor kuzum yaş
Ahh ağzına sürmesen

X