• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ben gidip çorbamı içeyim saatim gelmiş :kk77:
Yummmyyy. Afiyet olsun. :kk77:

Sizlerin günü nasıl geçiyor ben de durumlar böyle ,saat 1 de spora gidicem .Temizlikten konu açılmış annem ev temiz olsa da ne oturuyorsun sena bak bilmem kimin kızı şunu yapmayı biliyor sen ancak otur evlenince çok çekersin bu iş bilmezliğin yüzünden deyip darlıyor(yemek yapmayı bilmiyorum fazla takmıyorum internette bir sürü tarif var aslında ), yani zorla yapıyorum .
Rivayete gore benim de bugun temizlik yapmam gerek, notlarimi gecirmem gerek. Kalan kupemin oteki yarisini bitirmem gerek. :confused:

Ben de oturup film izlerim herhalde. :KK70:

Gecmis olsun senacim.

Hadi bakalim tarti resmini yarin bekliyoruz. :KK45:

Bir zamanlar patlamis misir ve patates ayni yerdeydi benim icin. Hic nutella ile denedin mi harika oluyor. :KK70:
Mısırın her türlüsünü cok severim de çikiletayla denemedim lucky
Benim çocuklar cipsle çikolata seviyor anlam veremiyorum damak tadlarina
Sende mi onlardansın :confused:

Mısırın her türlüsünü cok severim de çikiletayla denemedim lucky
Benim çocuklar cipsle çikolata seviyor anlam veremiyorum damak tadlarina
Sende mi onlardansın :confused:
Senin cocuklari tuttum.:KK8: Ben cipsle cikolata sevmem ama mutlaka patlamis misirla mutlaka denemelisin ama simdi degil. :KK70:

IMG_0465.JPG
IMG_0466.JPG

Sizlerin günü nasıl geçiyor ben de durumlar böyle ,saat 1 de spora gidicem .Temizlikten konu açılmış annem ev temiz olsa da ne oturuyorsun sena bak bilmem kimin kızı şunu yapmayı biliyor sen ancak otur evlenince çok çekersin bu iş bilmezliğin yüzünden deyip darlıyor(yemek yapmayı bilmiyorum fazla takmıyorum internette bir sürü tarif var aslında ), yani zorla yapıyorum .
Herşeyi bilsende evlenene kadar o cümlelerden kurtuluşun yok senacım
Anneler hep aynı şeyleri söyler çünkü:KK8:

58 ler cok guzel o zaman denemesen de olur. :cool:

Sankim denize giriyoruz ama tam tersi . Boy veriyorum 70lerdeyim. :confused:

Yukari cikma 70 ler iyi degil, asagi gel 58 ler guzel. :KK70:

Benim KK yavas bugunlerde. O yuzden arada onaylatiyor. :dondurma:
Fenalık geldi zaten.
80 lerden daha hızlı kurtulmuştum.
60 ları görmek istiyorum artık, takıldım mı tam takiliyorum :KK34:

Back