- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
En azindan sebzeli bosver o da olur.Bende menü düzeltmesi yapıyım semizotu bulamayan gariban köylü sebzeli mercimek çorbasına mahkum kalır
Huuu buralar çok sessiz nerdesiniz kızlar aylık yarışmaya geçmedik daha 2 hafta var
Gel kiz buraya , sicak burasi .Dışarda yağmur var, bi kahve yapıp balkonda oturuciiim biraz
Alışveriş stresi yaşıyorum fatmoş :))Huuu buralar çok sessiz nerdesiniz kızlar aylık yarışmaya geçmedik daha 2 hafta var
Bundan iyi motivasyon kaynagi mi olur sab.Alışveriş stresi yaşıyorum fatmoş :))
Haftaya birdaha çıkmam gerekecek..
Bi elbise bulmuştum,
çok beğenmiştim ama yaaaa,
modeline bayıldım.
Sonra bildiğin balık modeli çıktı bee.
Hani onun içine girecek zayif biri,
nerdeee
Ankaradayım canım.Gel kiz buraya , sicak burasi .
Sen hangi sehirdeydin.
Ayip ettin, buranin kafeleri benden sorulur.Ankaradayım canım.
Buralarda epey sıcakta yaz yağmuru işte, serpiştirip geçiyor.
Bi latte ısmarlarsan geleyim hemen
Bundan iyi motivasyon kaynagi mi olur sab.
Bademlerin kalçan (ikisi farklı en azından bende ) birde göbeğin yoksa balık model olur ama bunlardan biri varsa felaket oluyor bence. Ama şu etrafında belden aşağıya doğru tülü olan balık modeller kalça ve bademi kurtarıyor. Göbeğin yoksa giyebilirsinAlışveriş stresi yaşıyorum fatmoş :))
Haftaya birdaha çıkmam gerekecek..
Bi elbise bulmuştum,
çok beğenmiştim ama yaaaa,
modeline bayıldım.
Sonra bildiğin balık modeli çıktı bee.
Hani onun içine girecek zayif biri,
nerdeee
Bende hepsi de varBademlerin kalçan (ikisi farklı en azından bende ) birde göbeğin yoksa balık model olur ama bunlardan biri varsa felaket oluyor bence. Ama şu etrafında belden aşağıya doğru tülü olan balık modeller kalça ve bademi kurtarıyor. Göbeğin yoksa giyebilirsin
Kac hafta var tam olarak onu soyle. Bi de kaybetmen gereken kiloyu.Valla motivasyon zaten tavan şekerim
Ama işte gel gör ki düğüne az kaldı o elbiseye girecek vakit yok.
3-5 ay sonra bir başka düğün olursa ona giyerim belki
Bademlerin kalçan (ikisi farklı en azından bende ) birde göbeğin yoksa balık model olur ama bunlardan biri varsa felaket oluyor bence. Ama şu etrafında belden aşağıya doğru tülü olan balık modeller kalça ve bademi kurtarıyor. Göbeğin yoksa giyebilirsin
Basen yerine badem e ceviriyor seni telefon ama basen badem kadar masum degil. Benim son bi kilom gobek ve basenden gitti galiba.Bademlerin kalçan (ikisi farklı en azından bende ) birde göbeğin yoksa balık model olur ama bunlardan biri varsa felaket oluyor bence. Ama şu etrafında belden aşağıya doğru tülü olan balık modeller kalça ve bademi kurtarıyor. Göbeğin yoksa giyebilirsin
Basen yerine badem e ceviriyor seni telefon ama basen badem kadar masum degil. Benim son bi kilom gobek ve basenden gitti galiba.Bademlerin kalçan (ikisi farklı en azından bende ) birde göbeğin yoksa balık model olur ama bunlardan biri varsa felaket oluyor bence. Ama şu etrafında belden aşağıya doğru tülü olan balık modeller kalça ve bademi kurtarıyor. Göbeğin yoksa giyebilirsin
5 haftam var canımKac hafta var tam olarak onu soyle. Bi de kaybetmen gereken kiloyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?