- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Kk.da sorun var bugünBasenli mesajim iki kere gitmis, aman Allah'im rezil oldum.
Mocha = kocaKk.da sorun var bugün
Bademleri basen diye okuyup geçiyorum ben zaten :))
Telefon bazen başka sözcüğe çeviriyor ama sorun yok anliyoruz biz
Ne diyeceğine bağlıMocha = koca
Mocha istiremmm.
Haftada bir bucuk kiloya anlasalim ama dediklerimi aynen uygulayacaksin.
Yooo istedigini yiyeceksin ama kabul ettigini duymadan soylemem. Ozel kocluk yapacagim sana.Ne diyeceğine bağlı
Yiyebileceğim-içebileceğim şeylerse neden olmasın, ama ben öyle değişik tatlara açık değilim haberin ola
Anlat canım seni dinliyorum
Yani okuyorum
Tamam uleeennYooo istedigini yiyeceksin ama kabul ettigini duymadan soylemem. Ozel kocluk yapacagim sana.
Bos kagida imza attiricam sana .Tamam uleeenn
Kabul ediyorum
Eveeet
Haydi söyle söyle
O zaman sen göğüs altından yada benim ki gibi belden sonra açılan modellere bakacaksın benim göbeğim çok az kaldı lcw de bi atlet var korse gibi ama değil toparlıyor biraz onunla dümdüz oluyor. Ama basen den dolayı balık giyemiyorum ki zaten sevmiyorum da prenses model takılacaz bizBende hepsi de var
Göbek 2 sezeryandan kalma zaten, gerisini anlatmiyorum bile
He okuyunca farkettim ben düzeltiyorum o çeviriyor tövbe :). Göbeeem minnak kaldı benim. Bahsettiğim pantalon vardı ya onu rahat giyiyorum artık :))Basen yerine badem e ceviriyor seni telefon ama basen badem kadar masum degil. Benim son bi kilom gobek ve basenden gitti galiba.
Evet prensesiz biz ve öyle takıliciiiz şekerimO zaman sen göğüs altından yada benim ki gibi belden sonra açılan modellere bakacaksın benim göbeğim çok az kaldı lcw de bi atlet var korse gibi ama değil toparlıyor biraz onunla dümdüz oluyor. Ama basen den dolayı balık giyemiyorum ki zaten sevmiyorum da prenses model takılacaz biz
Bi koca bulalım sana, imzayı o atsın şekerimBos kagida imza attiricam sana .
Superr fatmacim.He okuyunca farkettim ben düzeltiyorum o çeviriyor tövbe :). Göbeeem minnak kaldı benim. Bahsettiğim pantalon vardı ya onu rahat giyiyorum artık :))
Bul bekliyorum, evlilik programlarina katilacaktim onlar da kalkti. Kaldim ortada.Bi koca bulalım sana, imzayı o atsın şekerim
Benim imza iş görmez
Benim küçük dolanıyor ortada annem prenses oldu diye :)Evet prensesiz biz ve öyle takıliciiiz şekerim
Bi pamuk premses kostümü bulayım en iyi kendime
Tebrikler fatmacımHe okuyunca farkettim ben düzeltiyorum o çeviriyor tövbe :). Göbeeem minnak kaldı benim. Bahsettiğim pantalon vardı ya onu rahat giyiyorum artık :))
Oraya çok geç kalmışsın, artık yok.Bul bekliyorum, evlilik programlarina katilacaktim onlar da kalkti. Kaldim ortada.
Aynen oyle , burada cok lafini ettiydim.Oraya çok geç kalmışsın, artık yok.
Senin başvuracağını duyunca apar topar tüm programları kapattılar
Benim basenler gibi desene :) 34 beden giyerken zor geçiyordu yukarı:)Superr fatmacim.
Bende de ayva gobegi kaldi sadece. Zaten vucut seklimden dolayi o gitmiyor. 48 kilo iken bile oyleydi.
Ben genelde kotlari elastik aliyorum. Hem 75 iken giyiyorum hem de 60 iken.Benim basenler gibi desene :) 34 beden giyerken zor geçiyordu yukarı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?