• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızlar nöbetteyim isleri bitirdik oturduk.
19.08.18
Sabah yok öğlen az salata azcik kuru fasulye, cacik
16 da iki neskafe şekerli paket uykumu açmak için. akşam az sebze yemegi az pilav yoğurt ayran şimdi yine neskafe birkaç parca çikolata.
Muttapa7555 Muttapa7555

Bende menü düzeltmesi yapıyım semizotu bulamayan gariban köylü sebzeli mercimek çorbasına mahkum kalır :KK43:
En azindan sebzeli bosver o da olur. :dondurma:

Huuu buralar çok sessiz nerdesiniz kızlar aylık yarışmaya geçmedik daha 2 hafta var

Ben yogunum bu aralar oteki arkadaslari bilmiyorum. Erken cekildi herkes. Aylik da boyle olacaksa hic yapmayalim. :dondurma: Bugun bi bilezik bi kolye bi de kupe yaptik. Kupe cok guzel oldu. :süslü:

2 gündür alışverişle uğraşıyorum yaa
Dün aldık bitirdik dedik, hatta şaşırmıştım tek seferde çocukların işi halloldu diye, ama olmamış. Kıyafetlerde ufak sorunlar oluştu, tekrar gitmek zorunda kaldık bugün.
9'da geldik eve, yemek yedim oturdum, çok yorulmuşum:KK51:

Huuu buralar çok sessiz nerdesiniz kızlar aylık yarışmaya geçmedik daha 2 hafta var
Alışveriş stresi yaşıyorum fatmoş :))
Haftaya birdaha çıkmam gerekecek..
Bi elbise bulmuştum,
çok beğenmiştim ama yaaaa,
modeline bayıldım.
Sonra bildiğin balık modeli çıktı bee.
Hani onun içine girecek zayif biri,
nerdeee :(

Alışveriş stresi yaşıyorum fatmoş :))
Haftaya birdaha çıkmam gerekecek..
Bi elbise bulmuştum,
çok beğenmiştim ama yaaaa,
modeline bayıldım.
Sonra bildiğin balık modeli çıktı bee.
Hani onun içine girecek zayif biri,
nerdeee :KK43:
Bademlerin kalçan (ikisi farklı en azından bende ) birde göbeğin yoksa balık model olur ama bunlardan biri varsa felaket oluyor bence. Ama şu etrafında belden aşağıya doğru tülü olan balık modeller kalça ve bademi kurtarıyor. Göbeğin yoksa giyebilirsin

Bademlerin kalçan (ikisi farklı en azından bende ) birde göbeğin yoksa balık model olur ama bunlardan biri varsa felaket oluyor bence. Ama şu etrafında belden aşağıya doğru tülü olan balık modeller kalça ve bademi kurtarıyor. Göbeğin yoksa giyebilirsin
Bende hepsi de var :KK70:
Göbek 2 sezeryandan kalma zaten, gerisini anlatmiyorum bile :KK30:

Göbek için çok iyi toparlayan bir korsem var, elbiseyi onunla giyiyorum mecburen, yoksa elbise giyemem yaani :confused:

Basen yerine badem e ceviriyor seni telefon ama basen badem kadar masum degil. Benim son bi kilom gobek ve basenden gitti galiba. :KK53:

Basen yerine badem e ceviriyor seni telefon ama basen badem kadar masum degil. Benim son bi kilom gobek ve basenden gitti galiba. :KK53:

Kac hafta var tam olarak onu soyle. Bi de kaybetmen gereken kiloyu. :KK45:
5 haftam var canım
Hani 60 olsa iyi olur, geçen pazar 73'tüm.
Ama 63' e falan da razıyim yalnız zor 10 kilo, çok yavaş gidiyo benim bünyede..

Back