• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yarın ayran çorbası detoksuna başlayım diyorum, 2 gün etraftan izin verip rahat bırakırlarsa bi denemek istiyorum ama dur bakalım..

Mocha = koca :KK70:
Mocha istiremmm. :dondurma:

Haftada bir bucuk kiloya anlasalim ama dediklerimi aynen uygulayacaksin. :KK8:
Ne diyeceğine bağlı :KK70:
Yiyebileceğim-içebileceğim şeylerse neden olmasın, ama ben öyle değişik tatlara açık değilim haberin ola :KK8:
Anlat canım seni dinliyorum
Yani okuyorum :confused:

Bende hepsi de var :KK70:
Göbek 2 sezeryandan kalma zaten, gerisini anlatmiyorum bile :KK30:
O zaman sen göğüs altından yada benim ki gibi belden sonra açılan modellere bakacaksın benim göbeğim çok az kaldı lcw de bi atlet var korse gibi ama değil toparlıyor biraz onunla dümdüz oluyor. Ama basen den dolayı balık giyemiyorum ki zaten sevmiyorum da prenses model takılacaz biz

Basen yerine badem e ceviriyor seni telefon ama basen badem kadar masum degil. Benim son bi kilom gobek ve basenden gitti galiba. :KK53:
He okuyunca farkettim ben düzeltiyorum o çeviriyor tövbe :). Göbeeem minnak kaldı benim. Bahsettiğim pantalon vardı ya onu rahat giyiyorum artık :))

O zaman sen göğüs altından yada benim ki gibi belden sonra açılan modellere bakacaksın benim göbeğim çok az kaldı lcw de bi atlet var korse gibi ama değil toparlıyor biraz onunla dümdüz oluyor. Ama basen den dolayı balık giyemiyorum ki zaten sevmiyorum da prenses model takılacaz biz
Evet prensesiz biz ve öyle takıliciiiz şekerim
Bi pamuk premses kostümü bulayım en iyi kendime :KK70:

He okuyunca farkettim ben düzeltiyorum o çeviriyor tövbe :). Göbeeem minnak kaldı benim. Bahsettiğim pantalon vardı ya onu rahat giyiyorum artık :))
Tebrikler fatmacım
Düğüne kadar bir beden daha düşersem bende de biraz daha iyi olacak..

Back