- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.761
95 den 56 ya mi düştün seennnn şimdi gördüm emin olmak istedimİnsan güzel vakit geçirince zaten aklına yemek gelmiyor ki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
95 den 56 ya mi düştün seennnn şimdi gördüm emin olmak istedimİnsan güzel vakit geçirince zaten aklına yemek gelmiyor ki :)
Evet canım ama yurtdışı tatiline gidince kilo aldım 59um95 den 56 ya mi düştün seennnn şimdi gördüm emin olmak istedim
Helal olsun yaa çok imrendim çok heveslendim bende isterim bende :) maşallahEvet canım ama yurtdışı tatiline gidince kilo aldım 59um
Benim için de hayaldi daha ne ben ne de etrafımdakiler görüntüme alışabildi..Helal olsun yaa çok imrendim çok heveslendim bende isterim bende :) maşallah
90 dan yukarı çıktığım gün battı balık yan gider şişman öleceğim diye bir yedim Ogün bir yedim ağlaya ağlaya :) okadar imkansız geliyor gözüme 59 kiloya düşmek falan
Ben 60 kiloyken biraz kilo al diyorlardı bana yüzün çok çökmüş duruyor diyorlardı bende kendimi obez sanıyordum öğünlerin kıymetini bilemedim :)
1 senedir 95 kiloyum 35 kilo aldım 1 senedeBenim için de hayaldi daha ne ben ne de etrafımdakiler görüntüme alışabildi..
Yine 60 olacaksın kaç kilosun şu an bilmiyorum ama kilo vermek almaktan daha kolay gerçekten ben bunu gördüm. 90 kilo olduğumda diyorsun o kiloya kaç senede geldin kimbilir ya da doğum vs ile geldin ama kilo vermek 4 5 aylık iş :)
Roxenim ben tam bir TLCmanyagıyım.mutfagımda sürekli açık...sıkı dönüşümler ağır yaşamlar geilliğe evet de..alaskalılar ...badi ...hiç sevmedigim program yok...eşim de alıştı bazı programlarasıradışı ve tam benlik ...ben çok beğenerek izliyorum ve beni çok etkiliyor tavsiye ederim:)
bugün ki yayın akışına baktım sabah ( iyice manyak) saat 1 de var yine o program , farklı bölüm mü bilmiyorum , ayrıca gelinliğe evet de nin yeni sezonu başlıyor
Tv kanali canim..özellikle ağir yaşamlar diye bir programda insanlarin zayiflama hikayelerini paylaşıyor.cok motive edici ve ders vericiBu TLC dediğiniz nedir
Bu arada buradaki motivasyon o kadar iyiy ki emin ol hepimizz hedefimize ulaşicaz sonra da korumaya gecicez inşallahBu TLC dediğiniz nedir
Netde izleyeyim bendeTv kanali canim..özellikle ağir yaşamlar diye bir programda insanlarin zayiflama hikayelerini paylaşıyor.cok motive edici ve ders verici
bu bir yaşam biçimi aslında daha kaliteli yaşam süpersinizB
Bu arada buradaki motivasyon o kadar iyiy ki emin ol hepimizz hedefimize ulaşicaz sonra da korumaya gecicez inşallah
Öncelikle çok geçmiş olsun ama burada ben hormon sorunu olup güzel kilolar veren birsürü insan da gördüm. Evet biraz daha fazla emek gerekiyor ama asla imkansız değil. 1 senede aldın 6 ayda vereceksin hepsini. Yeni alınmış kilolar hemen gider zaten.1 senedir 95 kiloyum 35 kilo aldım 1 senede
İşin komik yanı hamileligim boyunca 14 kilo verdim doğum yaptığımda hamile kaldığım zamandan zayiftim :)
Yalnız bende şöyle bı sorun oldu ben ona bağlıyorum
Doğum anında sağ yumurtam komple alındı 38 cm büyüklüğünde kist vardı
Vucutda hormon dengesiymis doktor bana biraz zor kilo verirsin troid çıkabilir erken menopoza girme riskin var vücudun çok yaglanabilir buna göre dikkat edeceksin dedi
Benim sinirim bozuldu dengem sasti gerçekten şu icsem yarıyor yalanı varya o bende vuku buldu :) baktım ne yapsam sisiyorum bende kendimi yemeğe vurdum kilo aldıkça depresyon ve depresyon ilerledikçe yemek... Kısır döngüye girdi sonuç bu
Bir elbisem var 55 kiloyken giydiğim en sevdiğim elbisem
Onun dışında tüm kıyafetleri elden çıkardım onuda direk göz önüne astım
Bunun içine giricem ve girdiğim gün birini çok sevindiricem tanımadığım birini dedim . Benim için dönüm noktası bu elbise olacak dedim ama bı turlu baslayamiyorum
Aklinyolu1 ikna etti beni valla ne güzel kilo verenleri görünce imrendim
Benim için karar vermede en önemli sey kızım oldu
Oyun oynarken nefesim yetmiyor yanında annanesi gibi duruyorum :) buna hakkım yok
Tlc normal uydu kanallarından da var canım bakarsan ilerlerde bulacağından eminim. Yarın akşam 9.30da yeni bölüm var izlemenin tavsiye ederim :) her Salı günü yeni bölüm oluyor haftaya da yeni sezon varNetde izleyeyim bende
Yaaa ben de Tlc aşıklarındanım Tlc yi keşfettiğimizden beridir ailecek ne dizi izle olduk ne de haberler sürekli Tlc açık pasta yapmayı öğrendim diyet yapmayı spor yapmayı gelinlik seçmeyi dünyadaki çeşitli hastalıkları ihanet hikayelerini kaçma girişimlerini ev seçimlerini eşya seçimlerini her şeyi öğrendim o kanal ileRoxenim ben tam bir TLCmanyagıyım.mutfagımda sürekli açık...sıkı dönüşümler ağır yaşamlar geilliğe evet de..alaskalılar ...badi ...hiç sevmedigim program yok...eşim de alıştı bazı programlarasıradışı ve tam benlik ...
Keşke onu söyleyebileceğim insanlar olsaydı. Ben gizli diyet yapıyorum. Daha önce söyledim ve yaşadıklarımı bir ben birde Allah bilir. Aynı şeyleri yaşamaktansa 1hafta daha geç kilo veririm daha iyi.1 köftecik mi yedin diyecektim keki gördüm ben bu insanlardan bıktım gerçekten. Bizler her şeyden yesek diyetteyim diyor her şeyi yiyor onun diyetinin ne olur derler yemesen de insan bir lokmacık yerdi ne ayıp şey derler.. ama sana tavsiyem bir eve gitmeden önce diyetteyim boşuna zahmet etme bir salata yaparsan yerim dersen daha iyi olur senin için..
Mis gibi menü afiyet olsun şimdiden canım
O zaman saygı duyarım canım benim haklısın bir şey diyememKeşke onu söyleyebileceğim insanlar olsaydı. Ben gizli diyet yapıyorum. Daha önce söyledim ve yaşadıklarımı bir ben birde Allah bilir. Aynı şeyleri yaşamaktansa 1hafta daha geç kilo veririm daha iyi.
Yaklaşık3 haftadır asansör kullanmıyorum hiç bı yerdeÖncelikle çok geçmiş olsun ama burada ben hormon sorunu olup güzel kilolar veren birsürü insan da gördüm. Evet biraz daha fazla emek gerekiyor ama asla imkansız değil. 1 senede aldın 6 ayda vereceksin hepsini. Yeni alınmış kilolar hemen gider zaten.
Benim de hedefim aynı senin gibi 2 3 tane elbisem vardı çok sevdiğim onlara girmekti şu an hepsi çuval oldu üstümde
Nefesinin yetmemesi olayını iyi bilirim insan kendine ne kadar büyük kötülük yapıyor biraz zayıflayınca bunu daha iyi anlıyor. Ben 1 dakika koşsam 10 dakika soluklanırdım şimdi Forrest gump gibi ankara sokaklarında nefesim kesilmeden her yere koşar oldum. Hayatımızın kalitesi gerçekten çok çok değişiyor. Genciz daha bugünler geri gelmeyecek.
SüperTlc normal uydu kanallarından da var canım bakarsan ilerlerde bulacağından eminim. Yarın akşam 9.30da yeni bölüm var izlemenin tavsiye ederim :) her Salı günü yeni bölüm oluyor haftaya da yeni sezon var
Keşke onu söyleyebileceğim insanlar olsaydı. Ben gizli diyet yapıyorum. Daha önce söyledim ve yaşadıklarımı bir ben birde Allah bilir. Aynı şeyleri yaşamaktansa 1hafta daha geç kilo veririm daha iyi.
Dizinde incelme olması şu an beni de gaza getirdi. Diz bölgemin daha da incelmesi için çok uğraşıyorum madem merdiven inip çıkmak da işe yarıyor hemen şimdi merdivenleri koşarak inip çıkıcam çok teşekkür ederim ciddenYaklaşık3 haftadır asansör kullanmıyorum hiç bı yerde
Önce 1 katı zor cikiyordum kalbim nasıl çarpıyordu şimdi 4 katı koşa koşa ikişer ikişer çıkıyorum :) bu merdiven inip çıkmakta acayip etki ediyor diz bolgemde incelme olmuş pantolonumdan farkettim sıkılaşmis sanırım
Süper
Bende hiç kimseye söylemiyorum dün mesela anneme bile söylemedim . Söyleyince yediğin daha fazla dikkat çekiyor şunu ye bunu yemeden başlayıp birsuru laf... Kilo verdi mi kaç kilo verdin sukadar ver bugün bunu ye yarın yeme her çeşit söz :) özellikle mi yapıyorlar ne
ben bi huriyenin mutfağını sevmiyorumRoxenim ben tam bir TLCmanyagıyım.mutfagımda sürekli açık...sıkı dönüşümler ağır yaşamlar geilliğe evet de..alaskalılar ...badi ...hiç sevmedigim program yok...eşim de alıştı bazı programlarasıradışı ve tam benlik ...