- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.421
Roxeeeen 26-27 kilo nasi verdin hic paylasmiyosun bizimle diyet sirlariniiii:))öğretmenim ben yaş 25 oldu yeni yılla birlikte , cuma günü boş olan bir öğretmenvaktimi okul-spor-kk- dizi film şeklinde geçiriyorum , 26-27 kilo verdim ne sebeple aldın dersen inan bende bilmiyorum spor yaptığımda kendimi iyi hissediyorum o yüzden bu kadar yükleniyorum işte böyleee konuşmayı severim
Ben yeşil çayımı içtim şimdi.cnm sen neredeyse aç gezıyorsun.bence azda olsa katı bişeyler ye gün içinde.Ben de aciktim gittim bir latte ictim.
Hıc zorlanmadan yapıyorum cnm.yanlız akşam sinema gecesı için patlattığım mısırların kokusu hala burnumda
İşte bekarlık sultanlık dıye boşa dememişler.boş zamandan sıkılıyorsun.ben o zamanı yaratabılmek için akşam 9 u beklıyorum mesela.tadını çıkar
Ben yeşil çayımı içtim şimdi.cnm sen neredeyse aç gezıyorsun.bence azda olsa katı bişeyler ye gün içinde.
Ikısınınde sporu cok iyi yanlız.yedıklerı kadar yaptıkları sporda kılo vermede cok fayda sağlamıştır.şöyle üstüme üstüme hapşırsalar spor aşkı bulaşmazmı acaba banadaBi de B bilinmeyenkullanici var 40 kilo veren, su azmin onda biri bende olsa ya
Sandwich in icini cikarip yiyen sen mi soyluyorsun bunu.Bi de B bilinmeyenkullanici var 40 kilo veren, su azmin onda biri bende olsa ya
yani et yemiyorsun ama sebze yemegı gıbı seyler dedım aslında.tabı karışmak gıbı olmasın yınedeBen de patlamis misiri cok seviyorum. Mesela simdi tatli degil de patlamis misir ariyorum.
Kafama gore dizi olunca iyi de olmayinca sap gibim kaliyorum.
Yedim ama karides kraker i , uc avuc fistik + corba .
Yarin yumurta alacaktim adam cuma cumartesi geliyor ama hava cok kotu gelmez bu hafta. Haftaya kaldi.
Bu saatte en ıyısını yapmışsın cnm.Yaptım zencefilli yeşil çayımı yemeyeceğim içmeyeceğim kalori
yani et yemiyorsun ama sebze yemegı gıbı seyler dedım aslında.tabı karışmak gıbı olmasın yınedegenelde çorba fıstık felan oluyor ya ondan şeyettim
Yaptım zencefilli yeşil çayımı yemeyeceğim içmeyeceğim kalori
spor sadece yüzde 20 ve spor diyetten ziyade görünüşü iyileştiriyor. olduğundan daha zayıf görünüyorsun, zayıflama işi boğazı tutmaya bakıyor malesef :)Ikısınınde sporu cok iyi yanlız.yedıklerı kadar yaptıkları sporda kılo vermede cok fayda sağlamıştır.şöyle üstüme üstüme hapşırsalar spor aşkı bulaşmazmı acaba banada
Bu saatte en ıyısını yapmışsın cnm.
Sağolun kızlar miğdem guruldadı ona baktım birde ne göreyim göbeğim öylece bana bakıyo kalk dedim kendime yeşilçay en iyisi...Haklisin o konuda ama su sira insulin direnci problemim var . Hissediyorum dalgalandigini. Sebze yemegi beni doyurmaz pek. O yuzden tercih etmiyorum. Fistik aclik hissimi bastiriyor .
|En iyisi.Afiyet olsun.
Ay su sandvicin icini cikardim ya, haftaya kesin kilo verme birincisi benimSandwich in icini cikarip yiyen sen mi soyluyorsun bunu.
Kesinliklee! Burda hep diyolar, six pack mutfakta yapilir diye:)spor sadece yüzde 20 ve spor diyetten ziyade görünüşü iyileştiriyor. olduğundan daha zayıf görünüyorsun, zayıflama işi boğazı tutmaya bakıyor malesef :)
Anladım cnm.saglıgın için en ıyısını sen bılırsın tabıHaklisin o konuda ama su sira insulin direnci problemim var . Hissediyorum dalgalandigini. Sebze yemegi beni doyurmaz pek. O yuzden tercih etmiyorum. Fistik aclik hissimi bastiriyor .
|En iyisi.Afiyet olsun.
1 kupa daha alsam bana yeter fazlasında gözüm yokAy su sandvicin icini cikardim ya, haftaya kesin kilo verme birincisi benim
Sağolun kızlar miğdem guruldadı ona baktım birde ne göreyim göbeğim öylece bana bakıyo kalk dedim kendime yeşilçay en iyisi...
Kupa almadan gitmeyelim.Ay su sandvicin icini cikardim ya, haftaya kesin kilo verme birincisi benim
Anladım cnm.saglıgın için en ıyısını sen bılırsın tabı
Sen zaten email atiyorsun bana. Tulipa da. cgdmk de.Ben yollarım mailine bana uyar hatta peşin peşin söylim yeni eklenecek her kurala varım