- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.441
Benim icin de farketmez ya kaptan sen karar ver:)Ben ayran da icebilirim. O kotam hala var.
Kupa almadan gitmeyelim.
Ya ne diyorsunuz normalde herkes buraya mi eklesin , bana mesaj mi gondersin. Askida kaldi o konu.
Tabı bogazını tutmazsan sporda bir işe yaramıyor haklısın :)spor sadece yüzde 20 ve spor diyetten ziyade görünüşü iyileştiriyor. olduğundan daha zayıf görünüyorsun, zayıflama işi boğazı tutmaya bakıyor malesef :)
Ayyyyy salgam ne cok severim su an agzim sulandi hattaPatlamış mısır şalgam bitter çikolata salam haşlama mısır kavrulmuş badem badem şekeri ve bulgur pilavı nasılda severim nasıl da amaaaaa hepsi cıs çok çok nadir yiyorum salam ve bitter hariç onu da eşim alıyot sürekli seviyorum diye
Benim icin de farketmez ya kaptan sen karar ver:)
Benim içinde sorun yok.cogunluga uyarımSali gunune kadar karar veririz.
sır sırRoxeeeen 26-27 kilo nasi verdin hic paylasmiyosun bizimle diyet sirlariniiii:))
Benim içinde sorun yok.cogunluga uyarım
Bak şimdiden heyecanlandım bana ne oluyorsaNoterin bana verdigi yetkiye gore birinciyi acikliyorummmmmm
Bak şimdiden heyecanlandım bana ne oluyorsa
16 kilo 2 ayda miiii?? Ya bana boyle seyler soylemeyin, ondan sonra ben kilolarimi niye 1 ayda atamiyorum diyorum...sır sır
envaiçeşit şok diyet , bitki çayı , detoks denedim sanıyordum ki mucize olacak beklentim akşam yatıp sabah 36 beden olmak şeklinde idi o vakitlerbuda 2-3 yıl sürdü yani az uz da değil ... yıllık spor salonu üyelikleri , kendinden utandığı için gidememeler vs. dedim artık bişey yap sağlıklı beslendim çıktım yürüdüm sporuma sakin olduğu zamanlar gittim ilk 16 kiloyu atmam anca 2 ay sürdü..en çok yediğim şeyler tavuk salata yoğurt süt oldu bol bol bol su içtim aburcuburu sınırladım hala bir oturuşta 3 büyük paket cips yiyebiliyorum ama bunu çok canım istediğinde yapıyordum ..daha iyi hissetmenin verdiği motivasyonla kalan kilolarıda verdim ..bu kilo verme sürecinde 1 defa şok diyet yaptım 5 günde 5 kilo diyeti oda dirençkırmak içindi işe de yaradı sonuç olarak bir yılı aşkın süredir istediğim kilodayım hatta başlangıçta 58 e iip tekrar bir kaç kilo almak istedim kas kütlesi olarak buna çabalıyorum yani
Geçen haftayı gördükten sonra ben o kupayı rüyamda görürüm ancaNiye ya cikmadik candan her an kupa cikabilir.
Ciktim ben cok uykum geldi iyi geceler herkese.
Ilk ıkı ayda büyük vurgun yapmışsın .o kadar sabırla kılolarını vermişsin.takdir ettim gerçektensır sır
envaiçeşit şok diyet , bitki çayı , detoks denedim sanıyordum ki mucize olacak beklentim akşam yatıp sabah 36 beden olmak şeklinde idi o vakitlerbuda 2-3 yıl sürdü yani az uz da değil ... yıllık spor salonu üyelikleri , kendinden utandığı için gidememeler vs. dedim artık bişey yap sağlıklı beslendim çıktım yürüdüm sporuma sakin olduğu zamanlar gittim ilk 16 kiloyu atmam anca 2 ay sürdü..en çok yediğim şeyler tavuk salata yoğurt süt oldu bol bol bol su içtim aburcuburu sınırladım hala bir oturuşta 3 büyük paket cips yiyebiliyorum ama bunu çok canım istediğinde yapıyordum ..daha iyi hissetmenin verdiği motivasyonla kalan kilolarıda verdim ..bu kilo verme sürecinde 1 defa şok diyet yaptım 5 günde 5 kilo diyeti oda dirençkırmak içindi işe de yaradı sonuç olarak bir yılı aşkın süredir istediğim kilodayım hatta başlangıçta 58 e iip tekrar bir kaç kilo almak istedim kas kütlesi olarak buna çabalıyorum yani
Güzel sebeplerde bile kilo almayanlar var inşallah all star çıtırları olarak o zamanlar bile kilo almayızroxen2303 B bilinmeyenkullanici walla ikinize de helal olsun, guzel sebepler disinda insallah o kilolari bi daha gormessiniz.
Boy 173 bende :)roxen2303 senin boyun kaçtı canım