- 14 Mart 2017
- 2.775
- 6.335
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ay ben dayanamam bu kadarciğa...yarın bu gidişle eksilerin eksisi çıkarsin canımSenin de başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Size de sabır versin.
B bilinmeyenkullanici
Bugünkü menüm belli yazayım,
Kahvaltı:
Bir kupa Türk kahvesi
Öğlen:
100 gr yoğurt
Akşam:
200 gr tavuk eti,
Bir porsiyon zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata.
Paketli mi kendin mi karıştırdın salep ileB bilinmeyenkullanici
Dun cok yedim bugun istahim yok.
Gune limonlu su ile basladim. Simdi Salepli Turk Kahvesi.
Sonra : mercimekli corba, ayran, bitki cayi diye gider.
Salepli Turk Kahvesi deneyen var mi ilk defa denedim hosuma gitti.
başın sağolsun , allah sabır versin..Merhabalar. Babam vefat etti çarşamba gün defnedeceğz paylaşım yapamayacağım dualarınızı beklerim.
Paketli mi kendin mi karıştırdın salep ile
Eee kızlar tartilmadan önce ne yapmamız gerekiyor var mı tiyolarınız...mesela akşamdan ödem atıcak bir içecek olabilir vs ...ay ben neden böyle stres oldum.Aklınyolu1 beni uyardi.stres kilo yapar diye
Tartilmadan once tartiya bir kac kere vurun akillansin.
Sivi agirlikli beslenin bugun. Tek kati ogun size tavsiyem.
55 gosterene kadar acimayin.iyi fikir ben o tartının var yaaa
Ben katılamadım ama geçerli sebebim olduğunu düşünüyorum, çok hastaydım. Gerçekten hala kötüyüm. Bana bir seferlik torpil var mıdır acaba? Yoksa totoma baka baka çıkıcam gruptan mecbur
Bana her yol salep.
Dr oetker in salepi yarim paket(Cok sekerli isteyen tum paketi koyabilir). Baska markalar da var.
+
1 bardak Badem sutu (Normal sutte olur)
+
Bir tatli kasigi Turk kahvesi.
Turk kahvesi ile sutu cezvede isittim. Icine salepi koydum. Tasana kadar karistirdim. Sondurup tekrar (4 sn) altini actim . Bir kac kere yaptim cunku kopuklu seviyorum. Hosuma gitti bundan sonra latte yerine bunu tercih edebilirim.
Saglikli olmak isteyen normal salep alip icine sadece seker de koyabilir ama ben onu bulamam burada.
Anladım canım ben prensip olarak diyete başladığım 7 aydır paket salep paket şu bu kullanmıyorum ama normal salep alınıp yapılabilir deneyeceğim
Farklı tatları seviyorum alacağım salep inşallah yaparım. O kadar Türk Kahvesi muhabbeti oldu ben bi kahve yapayımYani tabi ki normal salep ve tarcinla daha iyi bile olur. Gerci herkesin damak zevki farkli ama benim hosuma gitti.
Şimdilik iyi gidiyor da yarını bilememAy ben dayanamam bu kadarciğa...yarın bu gidişle eksilerin eksisi çıkarsin canım