- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Şişe güzel fikir.Menu guzel . Aklima gelmisken. Milk frother , press pot, french press kullanabilirsin.
Ya da bir pet siseye doldur sutu karistir krema kivamina gelir. Fakir akli.
Hosbulduk canim.
Senlenmeyi carsamba gunu gorecegiz. Kimler kac kilo verdi.
Şişe güzel fikir.
Cnm kekte vardı unuttum yazayım
Aslinda mutfagin yarisini yedim de unuttum yazmayi.
Diyette olmasam yemiştim de işte korkudan bu kadar yedim
Napalim canim ben disardaydim ugrayamadim buraya bugun gececi de pek kimse yok gibiPek saygideger gece kuslari ve gurbetci bacilar, napiyorsunuz? Siz mesaj yazmiyinca benim ciddi ciddi calismam gerekiyo, bana bunu yapmayin
Her şeyden yedim menü ortada. Sırf kalori artsın diye daha ne yiyebilirim ki
Ya benim aslında iştahım çok açıktır her şeyden Her an yemek isterim ama Karatay beni iyi tutuyor yoksa hayatta dayanamam açlığa dediğin gibi yedikçe yiyesim gelir. Zamanında 95 kg olmama şaşmamalıAslında önce midedeki gurultulara alışmak gerekiyor..
Yedikçe yiyor insan (bir haftadır öyleyim) su içtikçe su içiyor, az yedikçe daha da az yiyor..
Menünde 3 köz biber vardı o da baya tok tutar.
Napcan anam iyilik yaramıyor elalemiz derdi bizi mi gerdi salla gitsin
Günaydın kızlar..
Dünkü menüm: B bilinmeyenkullanici
Sabah:
1 muz iki ceviz
Öğlen:
Salata
Ezogelin çorba + 1 dilim kepek ekmek
Akşam:
Tarhana Çorba + Bamya + Yoğurt
Aralarda tamamen şekersiz kahve, sütlü nescafe ve yeşil çay.
Su: 2 litre
Kahvaltıda yumurta peynir vs aradım onun dışında gayet iyi
Basin saolsun, Allah sabir versinMerhabalar. Babam vefat etti çarşamba gün defnedeceğz paylaşım yapamayacağım dualarınızı beklerim.
Allah rahmet eylesin, sabırlar dilerimMerhabalar. Babam vefat etti çarşamba gün defnedeceğz paylaşım yapamayacağım dualarınızı beklerim.
Cok üzüldüm. Kara bulutlar dolasiyor. Mesaj kutum her zaman acik. Paylasmak istersen... Allah rahmet eylesin. Sana ve yakinlarina sabir versin.Merhabalar. Babam vefat etti çarşamba gün defnedeceğz paylaşım yapamayacağım dualarınızı beklerim.
Allah rahmeteylesin mekanı cennet olsuninşallah ... Rabbim size de sabırlar versinMerhabalar. Babam vefat etti çarşamba gün defnedeceğz paylaşım yapamayacağım dualarınızı beklerim.