Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

24 Kasım Pazar

sabah 12.30
1 dilim füme etle omlet, 40 gr beyaz peynir, 7 zeytin, 3 minik çilek (reçelin), 1 yk biberli sos, söğüş salata, 1/2 simit

ara 16.00
1 çilekli activia, 5 iri kaju

akşam 19.00
1 kase sulu köfte, brokoli salatası, salatalık, 1/2 dilim tbe

2 lt su

6000 adım

Güya bugün balık yapacaktım gıcık kocamın canı istemediği için almadık beyefendinin canı pizza istemiş ama ona da üşendiğinden yapamadı 🤦🏼‍♀️

Neyse menümü yazayım

24 Kasım Pazar

17.00
6 yk tavuklu nohutlu pilav
1 kase salata
1 portakal
1 avuç kabak çekirdeği

Su: 1,5 lt

Reglden 1 hafta önce 7 gün boyunca beni kimsenin olmadığı bi yere kapatsalar yaaa 🥴🥴
Çok gergin çok huysuz çok çekilmez bi kadın oluyorum çıkıyorum
Herkes herşey gözüme batıyor 😅

Gerçi sevgili kocişim fazlasıyla hakediyor huysuz hallerimi o ayrı da 🤭

Şu bi hafta çabucak geçse gitse yaaa 🤲🏻

Benim eşim bugün bana senin benimle kavga edesin var galiba. açıkça söyle numaradan ayak uydururum hayatım dedi. 🙈😅 Ay benimki ile kavgada edilmiyor. Adamda sıfır ciddiyet .ne zaman şöyle iştahli iştahlı ağız tadıyla kavga edecek olsam yanağımdan makas alıp sırıtıyor. O sırıtınca tüm motivasyonum bozuluyor

Güya bugün balık yapacaktım gıcık kocamın canı istemediği için almadık beyefendinin canı pizza istemiş ama ona da üşendiğinden yapamadı 🤦🏼‍♀️

Neyse menümü yazayım

24 Kasım Pazar

17.00
1 kase salata
1 portakal
1 avuç kabak çekirdeği

afiyet olsun canım. kaç zamandır canım tavuklu pilav istiyor 😍

Benim eşim bugün bana senin benimle kavga edesin var galiba. açıkça söyle numaradan ayak uydururum hayatım dedi. 🙈😅 Ay benimki ile kavgada edilmiyor. Adamda sıfır ciddiyet .ne zaman şöyle iştahli iştahlı ağız tadıyla kavga edecek olsam yanağımdan makas alıp sırıtıyor. O sırıtınca tüm motivasyonum bozuluyor
ne güzel işte pozitif bir eşin var demek ki 😊

selam kızlar,
menü:
10.30: 1 haşlanmış yumurta, yarım dilim tam buğday ekmek üzeri 1 tatlı kaşığı köz biberli humus ve labne, 6 zeytin, yeşilik
15.00: bahçeden kajulu frenk üzümlü chialı bar
16.00: 2 kare fıstıklı bolçi bitter
20.30: taze fasulye, yoğurt ve salata

eve dönüş yolu yaklaşık 10-11 saatlik bir yolculuk, dağda mahsur kaldık stresi ile başladı günümüz ama yine de güzel beslenerek bitirebildim. henüz eve varamadım. yolda çişim gelmesin diye suyu da çok içmedim, sporum da yok doğal olarak bütün gün arabadaydım🥲

2800 adım, 3000 diyelim eve geçene kadar 3000 yaparım. 1.5 lt su.

yolda internetim az çekiyo benim yerime etiket yapar mısınız canlarımm 😂
denedim denedim yapamadım
Çok güzel menü, afiyet olsun🌸

24 Kasım Pazar

sabah 12.30
1 dilim füme etle omlet, 40 gr beyaz peynir, 7 zeytin, 3 minik çilek (reçelin), 1 yk biberli sos, söğüş salata, 1/2 simit

ara 16.00

akşam 19.00

2 lt su

6000 adım
Lifli, proteinli dengeli bir menü olmuş. Afiyet olsun 🌸🌸

Neyse menümü yazayım

24 Kasım Pazar

17.00
1 kase salata
1 portakal
1 avuç kabak çekirdeği

Akşam öğünü için şahane ama tek öğün için daha fazla protein tüketebilirsin diye düşünüyorum. Afiyet olsun🌸

selam kızlar,
menü:
10.30: 1 haşlanmış yumurta, yarım dilim tam buğday ekmek üzeri 1 tatlı kaşığı köz biberli humus ve labne, 6 zeytin, yeşilik
15.00: bahçeden kajulu frenk üzümlü chialı bar
16.00: 2 kare fıstıklı bolçi bitter
20.30: taze fasulye, yoğurt ve salata

eve dönüş yolu yaklaşık 10-11 saatlik bir yolculuk, dağda mahsur kaldık stresi ile başladı günümüz ama yine de güzel beslenerek bitirebildim. henüz eve varamadım. yolda çişim gelmesin diye suyu da çok içmedim, sporum da yok doğal olarak bütün gün arabadaydım🥲

2800 adım, 3000 diyelim eve geçene kadar 3000 yaparım. 1.5 lt su.

yolda internetim az çekiyo benim yerime etiket yapar mısınız canlarımm 😂
denedim denedim yapamadım
sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Reglden 1 hafta önce 7 gün boyunca beni kimsenin olmadığı bi yere kapatsalar yaaa 🥴🥴
Çok gergin çok huysuz çok çekilmez bi kadın oluyorum çıkıyorum
Herkes herşey gözüme batıyor 😅

Gerçi sevgili kocişim fazlasıyla hakediyor huysuz hallerimi o ayrı da 🤭

Şu bi hafta çabucak geçse gitse yaaa 🤲🏻
Bende hiç çekilmem canım 😂 gel sana bi sarılayım :KK19: Biz huysuz ve tatlı kadınlarız 🤭

24 Kasım Pazar

sabah 12.30

ara 16.00

akşam 19.00

2 lt su

6000 adım
Muhteşem❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥Afiyet olsun kuzum
Bol eksilerin olsun inşallah bayıldımmmmm💕

Neyse menümü yazayım

24 Kasım Pazar

17.00
1 kase salata
1 portakal
1 avuç kabak çekirdeği

Afiyet olsun kuzucum 💙 tavuklu nohutlu pilavı bende çok severim
Tek öğün olduğu için gayet güzel olmuş 💙💙💙😘

İyi Akşamlar

12:00 tam yağlı sütle şekersiz filtre kahve, 1elma

Ara, tam yağlı sütle şekersiz filtre kahve

18:00 büsbüyük bir kase salata içerik şöyle, 160gr.yağı süzülmüş konserve balık, buharda pişmiş brokoli, marul, dereotu, taze soğan, kırmızı pancar, zeytinyağ ve tuz yok sadece bol limon sıktım,ayrıca 3çk.kahvaltı sosu yedim

500ml.maydanoz ve dereotu sapı çayı yaptım birazdan içicem

LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 Boncuk2307
3 litre su

İyi Akşamlar

12:00 tam yağlı sütle şekersiz filtre kahve, 1elma

Ara, tam yağlı sütle şekersiz filtre kahve

18:00 büsbüyük bir kase salata içerik şöyle, 160gr.yağı süzülmüş konserve balık, buharda pişmiş brokoli, marul, dereotu, taze soğan, kırmızı pancar, zeytinyağ ve tuz yok sadece bol limon sıktım,ayrıca 3çk.kahvaltı sosu yedim

500ml.maydanoz ve dereotu sapı çayı yaptım birazdan içicem

LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 Boncuk2307
3 litre su
🧿🧿💙bayıldımmmm💙çok güzel afiyet olsun tatlım 🌸
Bol eksilerin olsun inşallah 😘😘

Yaaa maşallahh nasıl anlayışlı nasıl pozitif bi eşin var 🧿🥰
Ben regliyken eşimin benden çok kanaması oluyor nedense 🥴

afiyet olsun canım. kaç zamandır canım tavuklu pilav istiyor 😍
Sağol canımm 🥰

Akşam öğünü için şahane ama tek öğün için daha fazla protein tüketebilirsin diye düşünüyorum. Afiyet olsun🌸
Aslında bambaşka bi planım vardı ama eşim istemeyince dünden kalanlarla idare ettim o da böyle oldu canım, teşekkürler 🥰

Bende hiç çekilmem canım 😂 gel sana bi sarılayım :KK19: Biz huysuz ve tatlı kadınlarız 🤭
Sarılalım kaptanımmm sıkı sıkı 🥰❤️

Afiyet olsun kuzucum 💙 tavuklu nohutlu pilavı bende çok severim
Tek öğün olduğu için gayet güzel olmuş 💙💙💙😘
Teşekkürler kaptanımm 😍❤️

Merhaba kizlar nasilsiniz inşallah herkes tam motivasyon devam ediyordur ozellikle maviler 😍sevgili ksptanim Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee ben Kanadada yasadigim icin arada 8 saatlik bir fark var sizde aksam benim sabahim oluyor oyuzden menulerimi genelde ertesi gun gormus olacaksin cunku ben aksam yemegimi bitirdigimde sizde gece 2 3 oluyor bugun kahvaltimi henuz yaptim aksama planladigim gibi okursa soyle

Kahvalti
12:00
2 dilimtab ekmek
Menemen (ekmekler bitene kadar yedim)
4 zeytin
1 tk bal
Domates salatalik vb

16:00 Kahve 3 hurma 10 badem

17:00 7 8 kasik kurufasulye
3 kasik pirinc pilavi
Salata
2 litre su (kahvalti haric gerisi plan inşallah uyabilirim) LenaG LenaG

Merhaba kizlar nasilsiniz inşallah herkes tam motivasyon devam ediyordur ozellikle maviler 😍sevgili ksptanim Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee ben Kanadada yasadigim icin arada 8 saatlik bir fark var sizde aksam benim sabahim oluyor oyuzden menulerimi genelde ertesi gun gormus olacaksin cunku ben aksam yemegimi bitirdigimde sizde gece 2 3 oluyor bugun kahvaltimi henuz yaptim aksama planladigim gibi okursa soyle

Kahvalti
12:00
2 dilimtab ekmek
Menemen (ekmekler bitene kadar yedim)
4 zeytin
1 tk bal
Domates salatalik vb

16:00 Kahve 3 hurma 10 badem

17:00 7 8 kasik kurufasulye
3 kasik pirinc pilavi
Salata
2 litre su (kahvalti haric gerisi plan inşallah uyabilirim) LenaG LenaG
Kanada’ya selamlar o zaman tatlım 🥰 menü bu şekilde harika böyle tamamlarsın bence 🙏Afiyet olsun kuzucum 💙💙Bol eksilerin olsun 😘😘😘

İyi akşamlar arkadaşlar, hafta sonu hepimiz evde olunca koşturmaca çok oluyor, buraya gelemiyorum. Umarım herkes iyidir. Yine bir geçmiş yapıp geleyim.

diyetisyenim dışında sadece annem biliyor. insanların takip etmesinden hoşlanmıyorum ve nazara inanıyorum. yemekleri hazırlamasa ona bile söylemeyecektim bu sefer. zaten sıkı diyet yapamıyorum, gel gitli oluyor beslenmem. bir de milletin dırdırını çekemem.
Açlık yapınca lokma bile yiyemiyorum, anlıyor herkes 🤷🏻‍♀️

Kaptanım sibel_84 sibel_84 önce menü bildireyim, sonra geçmişe bakayım.

24 Kasım Pazar menüsü
13.30 kahvaltı
2 yumurtalı mantarlı omlet, 1 kaşık menemen, 7 yeşil zeytin (çok minnaklar), 1 dilim beyaz peynir, şekersiz çay, 2 dilim tam buğday ekmeği.

16.30 ara
2 küçük boy mandalina (king denilen çok çekirdekli olanlardan)

19.00 akşam
Fırında 1 çipura, 2 kaşık soğan maydanoz salatası, 1 bardak şalgam, 1 dilim ekmek.

Su 2 litre
Spor yok

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

X