- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.121
Ben de latteyi biraksam veririm ama hic niyetim yok.Ey maşallah :)
Bende hareket etsem veririm de bende fark su o zayıf verdiği 3 kg sarkitmaz onu taş gibi :) bende yağ var birden hızlı kilo verince sarkar derim diye korkuyorum daha 25 kg vericem dile kolay :)
Ben de latteyi biraksam veririm ama hic niyetim yok.
ama dogru nis. Bu kez kararliyim latte disinda bi si yemiycem.
Hepsi kupayi almak icin.Vay azimcan vayMaşallah
Bu meşhur latte şekerli mi?Ben de latteyi biraksam veririm ama hic niyetim yok.
Aslinda sekersizdi. Sonra baktim klasik latte yetmiyor ben de oteki lattelere sardim. chai latte(salepi andiriyor), zerdecal latte (biraz acimsi guzel ama her yerde yok), hindistan cevizli latte (sekersiz sadece sutu farkli), matcha latte(sekersiz eh iste), roibos latte (sekersiz tadi bi seye benzemiyorBu meşhur latte şekerli mi?
Benim canımda hepçekiyor
Oraya gelirsek direk seni nerde bulacağımızi da biliyoruz artıkAslinda sekersizdi. Sonra baktim klasik latte yetmiyor ben de oteki lattelere sardim. chai latte(salepi andiriyor), zerdecal latte (biraz acimsi guzel ama her yerde yok), hindistan cevizli latte (sekersiz sadece sutu farkli), matcha latte(sekersiz eh iste), roibos latte (sekersiz tadi bi seye benzemiyor) . Bi de almondccino var badem sutuyle yapilan capuccino.
Londra'ya gelirseniz butun kahve dukkanlarina beni sorun tanirlar.
Seni kahve dükkanlarından sorup bulucam.Aslinda sekersizdi. Sonra baktim klasik latte yetmiyor ben de oteki lattelere sardim. chai latte(salepi andiriyor), zerdecal latte (biraz acimsi guzel ama her yerde yok), hindistan cevizli latte (sekersiz sadece sutu farkli), matcha latte(sekersiz eh iste), roibos latte (sekersiz tadi bi seye benzemiyor) . Bi de almondccino var badem sutuyle yapilan capuccino.
Londra'ya gelirseniz butun kahve dukkanlarina beni sorun tanirlar.
Oraya gelirsek direk seni nerde bulacağımızi da biliyoruz artıkkesin denk geliriz
Ah nerde o gunler olmaz olmaz deme.Seni kahve dükkanlarından sorup bulucam.
Yalnız oteki latteyi, oteldeki latteler diye okudum. Hem Londra hem otelde mi yaşıyoruz, ama Allahım bu nasıl zenginlik böyle dedim. Ben 3-5 kilo yağı dert mi ederdim dedim...dedim de dedim, sizin oralarda nasıl derler, in a split second, kafadan geçen 1500
Bende de oldu o hata.Kizlar crome durduruldu diyor resim yuklemiyor. 62.1 cıktı deneyecem yine.
Olsun, Londra bu. Hala zenginsin benceAh nerde o gunler olmaz olmaz deme.
Oteli birak 1 oda bir salonum var, o kadar genis ki esyalar evde cirit atiyor.
3 u bir aradayi sevmiyorum zaten.Olsun, Londra bu. Hala zenginsin bence
Şaka bir yana, bu latteler süt tozundan yapılıyorsa, çok zararlı o meret. Süt tozu elde etmek için bildiğin sütü yakıp buharlaştıyorlar, sonra da kalan artık beyazlasın diye bir sürü kimsayal katıyorlarmış. Hani şu 3 ü 1 aradalar 1 paket sigaradan daha zararlı diyorlar.
AynenOlsun, Londra bu. Hala zenginsin bence
Şaka bir yana, bu latteler süt tozundan yapılıyorsa, çok zararlı o meret. Süt tozu elde etmek için bildiğin sütü yakıp buharlaştıyorlar, sonra da kalan artık beyazlasın diye bir sürü kimsayal katıyorlarmış. Hani şu 3 ü 1 aradalar 1 paket sigaradan daha zararlı diyorlar.
Aradiginiz kisiye su an ulasilamiyor . Lutfen lattesini aldiktan sonra tekrar deneyin.Aynen
Üstelik içinde gizli şeker ve yağ da varmış
Duy aklinyolu1 duy :)
Aradiginiz kisiye su an ulasilamiyor . Lutfen lattesini aldiktan sonra tekrar deneyin.
Biliyorum canim ovmuyorum ki latteyi ben. Zararli ise zararli diyorum .Icmeyin yani.