- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.101
Oh afiyet olsun. Hem kilo veriyorsun hem de eğleniyorsun:)Bu hafta müthiş yoğun ve yorgun bir hafta geçirdim
Resmen dikiş yerlerim ağrıyor öyle diyeyim anlayın
Teyzemde Ankara'dan sürpriz yapmış geldi demin
Düşünün İstanbul'dan 5 Ankara'dan 1 teyzem geldi diye gelen kuzenlerim 2
8 kişiyiz ve çocuklarda var
Ev ortamı çok çılgın
Şimdi bı turk kahvesi yaptım :)
Patatiiz biraktim latteyi bırakamadım :) bu hafta latte içerek kilo vericem nis:)İçmediğin latte kaldı mı önce onu sorayım
Latte orucuna sokalim seni
Aynen öyle oluyor vallaOh afiyet olsun. Hem kilo veriyorsun hem de eğleniyorsun:)
AhaPatatiiz biraktim latteyi bırakamadım :) bu hafta latte içerek kilo vericem nis:)
Lattenin adını temize cikaricam inecek sekize. :) chai latte aynı salep gibi.Ahasen latte içmek için o kiloyu verirsin
Latteler senden sorulurLattenin adını temize cikaricam inecek sekize. :) chai latte aynı salep gibi.
Bi dövme yaptirsam latte diye ahhaa :) bazen bedava latte dağıtıyorlar yakalarsam sapkali, sapkasiz, ceketlu ceketsiz, sac toplu sac acik siraya girmeyi düşünüyorum :)Latteler senden sorulur
Onlari hesaplama bu hafta makaron. Saat 15:40 oldu orada. Carsamba gunu tarti resmi gunu belli yani.tulipa TopraKahveBob kızlar sizin tartı fotosu kaldı sadece. mesaimin bitmesine 1 saat var, atsanız da ben de tahmin sonuçlarını hesaplayıp çıksam işten?
AhahahaBi dövme yaptirsam latte diye ahhaa :) bazen bedava latte dağıtıyorlar yakalarsam sapkali, sapkasiz, ceketlu ceketsiz, sac toplu sac acik siraya girmeyi düşünüyorum :)
Kiz bizimBen 6 haftada 10 kg verebilir miyim acaba
10 kg daha vereyim sonra haftada 1 kg vererek gidicem yoksa kollarım sarkcak gibi duruyor
Hannaz'ın tahminlerinde hepimizin sonuçlar sapıtık çıkmış
Ey maşallah :)
Tebrikler, başarılar kızlar. Herkes, sağlıkla kilo vermeye devam etsin inşallah.
Yalnız 50'li kilolarda olup hala diyet yapanlar gruptan atılsa mı? Uzaktan bakınca bile sinir bozucu