- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.081
Hannaz istersen simdi çıkma bi hafta daha düşün. Zaten bu yarışma 9 mayista bitiyor. Fazla kalmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Detoks iceceginde neler var.:) londradaki butun latteleri bitiricem. Bakmadığım latte çeşidi kalmadı :) Ya aslında birakicam diyorum. Bakıyorum her dizide iciyorlar. Bütün suc onlarin. :) Zak grubuyuz biz. Bu hafta detox içeceğimle başlıyorum. Kurslara da kaydoldum. Kafam biraz meşgul olsun. Kafama cok pis dank etti.
Hannaz istersen simdi çıkma bi hafta daha düşün. Zaten bu yarışma 9 mayista bitiyor. Fazla kalmadı.
Fırına attilar ya. Bu hafta alicam. Zumba için kalca resmimi atayım diyorum:) bi de kardio sınıfı var ona gidicem bugun, bi de yarın bitki kursu var tam emin değilim. Gidebilirim. Detox içeceğimde spiriluna, yogurt bi de su var. Klasik ayran yapip içiyorum yüzüme suruyorum. Anca temizlenirim:) cok kotu kokuyor yalniz alışmak yürek istiyor. :)Detoks iceceginde neler var.
Kurslarin cok gusel haaa.
Neler yaptin arada foto at
Tamam iste iki hafta daha resim at sonra tamamen cik:) yoksa kupaları geri alirim:)Lucy gelemicemki vaktim yok inan , gece kendimi saat 2’den yatağa atatsam şükrediyorum
Zaten hedef kilomun altına ulaştım , gelebilirsem arada sohbete geleyim kabul edersen :)
Tamam iste iki hafta daha resim at sonra tamamen cik:) yoksa kupaları geri alirim:)
Kimseyi meşgul oldugu icin silmedim hannaz. Yalnız motivasyon konusunda cok eksik var. İkinci yarisma biraz daha farkli olacak.Tamam koooç :)
Çarşambadan çarşambaya girmeye çalışırım ben , gelebilirsem ara günlerde de boş vaktimde gelirim .
At bakiiim fotona spiriluna nedir yavvvFırına attilar ya. Bu hafta alicam. Zumba için kalca resmimi atayım diyorum:) bi de kardio sınıfı var ona gidicem bugun, bi de yarın bitki kursu var tam emin değilim. Gidebilirim. Detox içeceğimde spiriluna, yogurt bi de su var. Klasik ayran yapip içiyorum yüzüme suruyorum. Anca temizlenirim:) cok kotu kokuyor yalniz alışmak yürek istiyor. :)
Aticam ama kardashian kiskanir diyorum:)At bakiiim fotona spiriluna nedir yavvv
Tulipa değil mi :)
Ah o latteler ah :):) londradaki butun latteleri bitiricem. Bakmadığım latte çeşidi kalmadı :) Ya aslında birakicam diyorum. Bakıyorum her dizide iciyorlar. Bütün suc onlarin. :) Zak grubuyuz biz. Bu hafta detox içeceğimle başlıyorum. Kurslara da kaydoldum. Kafam biraz meşgul olsun. Kafama cok pis dank etti.
Tulipa tartı resmini yuklemedi hala degil miTulipa değil mi :)
Tam da chai latte alırken söyledin.yakalandim:) Bu hafta bana yemek yok sürekli sivi beslenicem*Ah o latteler ah :)
Sen ye latte içmeTam da chai latte alırken söyledin.yakalandim:) Bu hafta bana yemek yok sürekli sivi beslenicem*
İçmediğin latte kaldı mı önce onu sorayımTam da chai latte alırken söyledin.yakalandim:) Bu hafta bana yemek yok sürekli sivi beslenicem*