- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
Napcan anam iyilik yaramıyor elalemiz derdi bizi mi gerdi salla gitsinHic bir yere bakmiyorum bir tek burasi. Aman ne ugrasacagim milletin derdiyle hem cozum uret hem ban ye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napcan anam iyilik yaramıyor elalemiz derdi bizi mi gerdi salla gitsinHic bir yere bakmiyorum bir tek burasi. Aman ne ugrasacagim milletin derdiyle hem cozum uret hem ban ye.
Napcan anam iyilik yaramıyor elalemiz derdi bizi mi gerdi salla gitsin
Bu felsefede devamMottomuz aynen bu olsun.
A AklinYolu1 naber neden sesin çıkmıyor
Aaa ama.baska topige bakınca ban yenmez kiIyidir senden naber.
Ban yedim diye baska topiklere bakmiyorum artik. Nerdeyse bir hafta suruyor ya. KK nin yolunu unutuyorum.
Aaa ama.baska topige bakınca ban yenmez ki
Bak işte.. ben bakıp görmezzden geliyirum bagane yaaaBakarsam yaziyorum sorun orada.
Bak işte.. ben bakıp görmezzden geliyirum bagane yaaa
Bdv ye bakıyorum ama insanlar birbirini eleştirecek yer arıyorlar zaten bakıyorum iki gun sonra konu kilitleniyor :)Oteki bolumlerde bi si yokta Bdv tehlikeli. + Hayranlarim imzali resim istiyor.
Bdv ye bakıyorum ama insanlar birbirini eleştirecek yer arıyorlar zaten bakıyorum iki gun sonra konu kilitleniyor :)
Hayranlarin kim.neredeler
Mapusta hayran mi yaptin kenidne
Evet canim 7. Takimdayim..Mapusa girdiysem onlar icin girdim. Beni onlar yarattilar.
Aynen bana da saldirmak icin pusuda bekleyen cok ama pusuyu degistirdim ben.
Bosver sen simdi 7. takimda misin simdi.
Evet canim 7. Takimdayim..
Ama günlüklerde de yazıyorum
Haydi yine yeniden
Sensin şişko...
Birde yemek bölümü
Yazin 62 kilolardaydım mankenden halliceydim 77 ile şubat 2016 da başlamıştım.. bu kış kilo aldım ve tekrar başladım bu sefer hedefe ulaşmadan gevsemeyecemKilo vermen nasil gidiyor peki. Boyunda iyiymis ha.
Yemek bolumunde corbalara bakayim dedim canim cekti ciktim hemen.
Otekilere bakabilirim.
Aaa kim cnm.bende takımlardaydım tanırmıyım acaba. Üzüldüm gerçektenKizlar takimlarda yarisan bir arkadasimiz vefat etmis. Cok uzuldum. Kendisini tanimazdim ama icime oturdu. Allah rahmet eylesin.
Hedefine ulasmadan birakma. Birakiyoruz daha cok kilo aliyoruz. Istedigimiz kilo olsa bu kadar salmayiz.Yazin 62 kilolardaydım mankenden halliceydim 77 ile şubat 2016 da başlamıştım.. bu kış kilo aldım ve tekrar başladım bu sefer hedefe ulaşmadan gevsemeyecem
Aaa kim cnm.bende takımlardaydım tanırmıyım acaba. Üzüldüm gerçekten
Duymuştum evet.Hedefine ulasmadan birakma. Birakiyoruz daha cok kilo aliyoruz. Istedigimiz kilo olsa bu kadar salmayiz.
Ben de yazin balik etliden halliceydim. 75.3 ile basladim 62 lere dustum iste. Sira 50 lerde.
Zen71 . Evet ben de uzuldum ..
Ay birde 1 dilim küçük dilim kek yedim unuttum yazmayıIyi akşamlar kızlar. Bu gün kızımın dogumgunu vardı ,bütün gün onunlaydım.yedıklerımı yazayım
Sabah
2 kayısı kıvamında yumurta,yeşil salata,peynir,zeytın,yarım portakal
Akşam
Közlenmiş patlıcanlı karnıyarık,yoğurt
Su 2 anca olmuştur
Spor
4 saat bovlıng oynadım çocuklarla sayılırmı acaba
Iyi akşamlar kızlar. Bu gün kızımın dogumgunu vardı ,bütün gün onunlaydım.yedıklerımı yazayım
Sabah
2 kayısı kıvamında yumurta,yeşil salata,peynir,zeytın,yarım portakal
Akşam
Közlenmiş patlıcanlı karnıyarık,yoğurt
Su 2 anca olmuştur
Spor
4 saat bovlıng oynadım çocuklarla sayılırmı acaba
Duymuştum evet.
Bu arada hoşgeldin cnm. Şenlenmiş buralar