- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.721
bu arada kızlar sabahları fındık badem cevız yedıgımde daha hızlı kılo verdıgımı farkettım
yemeklere bazen yag koymayı unutuyorum yag koydugumda (saf zeytınyagı) daha hızlı kılo verdıgımı farkettım
ayran bende acayıp ıse yaradı gunde en az yarım lıtre ayran mutlaka tukettım sabah 2 bardak aksam 2 bardak daıma acayıp yag yaktı
6 haftalık surecımde 52 bedenden 46 bedene dustum
butun kıyafetlerımı daraltmak zorunda kaldım acayıp bır ıncelmem soz konusu
ama memeytolar hala yerınde agır vasıta gıbı duruyor onlar nıye kuculmuyor yarabbım
aman eksık dılek dılemeyeyım saglıkla kuculsunler de bel ıncelıp meme oldugu gıbı kalınca sankı orantısız saglıksız gıbı duruyor ben atletık vucut severımde boyle balıkdan balina etlıye donusumlu olunca olmuyor
tayt badi gıyınce folyoya sarılmıs dana etı gıbı duruyorum hala
yemeklere bazen yag koymayı unutuyorum yag koydugumda (saf zeytınyagı) daha hızlı kılo verdıgımı farkettım
ayran bende acayıp ıse yaradı gunde en az yarım lıtre ayran mutlaka tukettım sabah 2 bardak aksam 2 bardak daıma acayıp yag yaktı
6 haftalık surecımde 52 bedenden 46 bedene dustum
butun kıyafetlerımı daraltmak zorunda kaldım acayıp bır ıncelmem soz konusu
ama memeytolar hala yerınde agır vasıta gıbı duruyor onlar nıye kuculmuyor yarabbım
aman eksık dılek dılemeyeyım saglıkla kuculsunler de bel ıncelıp meme oldugu gıbı kalınca sankı orantısız saglıksız gıbı duruyor ben atletık vucut severımde boyle balıkdan balina etlıye donusumlu olunca olmuyor
tayt badi gıyınce folyoya sarılmıs dana etı gıbı duruyorum hala