- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Cold case güzeldi ya 40 sene önceki filan cinayetleri araştırıyorlar ilginç bir diziydiIyi ki dondum ama motivasyonumu kaybettim. Spor hic yapmiyorum.
Breaking bad i bir ben mi sevmedim . Iki kere izlemeye calistim zorladim kendimi uymadi bana. Lost da uymadi.
Dexter da da klasik cinayet ben biraz dram biraz gizem seviyorum. Tek bolumluk dizileri sevmiyorum. Merak etmeliyim gelecek bolum ne olacak diye.
Hosss bulduukk :))
Heroes da da zorladim kendimi belki tekrar zorlarim. Fringe i cok begenmistim. Arrow u sevmistim 6 sezon tirt. Bakalim deneye deneye gidicem.
Breaking Bad'in baslari cok sikiciydi bence de. Ben sonradan sevdim ama gene de bayildim diyemicem.Breaking bad i bir ben mi sevmedim . Iki kere izlemeye calistim zorladim kendimi uymadi bana.
Bakayım nasıl bir yemekmiş ıspanak borani Güzelse ben de yapayım :)Bu arada dunku menum B bilinmeyenkullanici
Sabah: ev yapimi musli (sekersiz), 1 bardak sut, 6 cilek
Oglen: 150 gr izgara tavuk, haslanmis sebze
Aksam: bi kase ispanak borani (corba yarismasinda gordum hosuma gitti), kiymali kabak yemegi, 4 kasik yogurt
Toplam: 1800 kalori
Spor: 1 saat power yogaroxen2303
aslında bir listem var spora gitmediğim günler 1800 , ağırlık antrenmanı yaptığım güler +200 kalori alıyorumBen resmen et tavuk balık Özürlüyüm hiçbirini adamaıllı yemem
Karatay yapmaya çalışıyorum 2 gündür kahvaltı geç yaptığım için öğlen tekrar yememe vakit kalmıyor malesef.
Kızlar özellikle ikinizi de alıntıladım ki burada gördüğüm menüler kaçamakları olanları saymıyorum hepsi anca 600 700 kcallık menüler :) ben aldığım jaloriyi özellikle yazınca size az görünüyor ama tek tek yediklerinizi tartsanız Sizinkiler 600ü anca bulur :)
Hadi ya :) bilimkurgu daha populer deildi ozamanlar tabi hepsinin babasi doctor who ya da sevgimi sunarimAklimi okumus olman nedir ya battlestar diyerek??
A AklinYolu1 Hosgeldiiiiin:) eskilerden bilimkurgu heroes ve 4400 vardi aaah ah... ama aralarinda en sevdigim battlestar'di veranonun dedigi gibi. Anime izleyebilirsin bilimkurgu seviyosan?
yoga aşkınaBu arada dunku menum B bilinmeyenkullanici
Aksam: bi kase ispanak borani (corba yarismasinda gordum hosuma gitti), kiymali kabak yemegi, 4 kasik yogurt
Cold case güzeldi ya 40 sene önceki filan cinayetleri araştırıyorlar ilginç bir diziydi
Breaking Bad'in baslari cok sikiciydi bence de. Ben sonradan sevdim ama gene de bayildim diyemicem.
bu aralar bende 'This is us' izliyorum , çok beğendim beni baya içine alıyor izlerkenArkadaslar menumu yazayim da kalori gorsun gozunuz:)))
Sabah icin yazmistim
Sutlu Turk Kahvesi
Musli
Oglen mercimek corbasi acili hazir
Iki bardak sodali ayran
Yarim tabak patates kizartmasi
Aksam : Karidesli noodles bir tabak
Yarim tabak patates kizartmasi
Doymadigim icin yarim su bardagi antep fistigi yedim Saat 18:00 de gunu kapattim.
Bundan sonra ancak bitki cayi olur.
Cold case e bakayim.
Ilk bolumde adam boxer giymis, bacaklar sutun :)) ne oldugu belli degil cekmedi beni hikayesi. Ben o zaman ikinci sezondan baslayayim.
Bayildigim Fringe vardi Prison Break vardi , Arrow ilk bes sezon. Perception da guzel Tavsiye ederim.
This is us cok tatli yaaa, selpak'imla izliyorumbu aralar bende 'This is us' izliyorum , çok beğendim beni baya içine alıyor izlerken
Tek tek izliycem hepsini. Bir dizi ancak iki gunumu aliyor . Diyette iken iyi gidiyor. Nasil diyetse benim yaptigim.bu aralar bende 'This is us' izliyorum , çok beğendim beni baya içine alıyor izlerken
Aklimda ama 10 bolum benim disimin kovuguna yetmez.Bi de bilimkurgu degil ama True Detective ilk sezonu coooooook iyiydi yaa. Izlemeyen varsa izlesin bence, zaten 10 bolum mu neydi.
Ben de oyumu o corbaya verdimBu arada dunku menum B bilinmeyenkullanici
vallahi al benden de o kadar yüzünde bir gülümseme ile ağlatıyor insanı , ben 3 gün önce başladım 11. bölümdeyim ..yani boş zamanımın hepsini diziyi bitirmeye ayırdım, muhtemelen bitincede oturup niye bitti diye ağlarımThis is us cok tatli yaaa, selpak'imla izliyorum
Breaking bad i ilk sezonla degerlendirmemek lazim. Karakteri en guzel isleyen dizidir bence, bi senaryoda ancak boyle karakter gelistirilebilir. Ustune saatlerce konusabilirim. Hele ki bi ozymandias bolumu vardir ki.. Bana bakmayin gerci ben herkesin sikici dedigi filmleri de seviorum
Ben de oyumu o corbaya verdim
vallahi al benden de o kadar yüzünde bir gülümseme ile ağlatıyor insanı , ben 3 gün önce başladım 11. bölümdeyim ..yani boş zamanımın hepsini diziyi bitirmeye ayırdım, muhtemelen bitincede oturup niye bitti diye ağlarım
Onu da cok duydum ama burda torrentten indirmioruz yeni dizileri yakalaniriz die , eskilerle takilioruzWestworld var bi de aaaa onu unuttum, bilimkurgu hem. Ama onun baslari da acayip sikici ya, dayanabilirseniz guzellesiyoHem ikinci sezonu geliyo nisanda
Biz de indirmiyip turk dizi sitelerinden stream ediyoruz, oyle illegal degilmis diye duyumlar aldik ama ne kadar dogru bilmiyorum. Bi gun mesaj yazamazsam bilin ki fbi yaka paca goturdu beniOnu da cok duydum ama burda torrentten indirmioruz yeni dizileri yakalaniriz die , eskilerle takilioruz