- 23 Haziran 2019
- 8.898
- 39.280
Menü ve spor için Beni ve Boncuk2307 ekleyebilirsin c.tesiye kadar sonra takımlarda kaptanını etiketlersin bir debu arada ben kimi etkiletlicem menü paylaşırken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menü ve spor için Beni ve Boncuk2307 ekleyebilirsin c.tesiye kadar sonra takımlarda kaptanını etiketlersin bir debu arada ben kimi etkiletlicem menü paylaşırken
Menü ve spor için Beni ve Boncuk2307 ekleyebilirsin c.tesiye kadar sonra takımlarda kaptanını etiketlersin bir de
çok güzelSelam kızlar güzel pazarlarınız olsun dışarıdaydım 10 bin adımımı attım geldim şöyle bir manzara eşliğinde
Amaaan konuşsunlar kimin umrundaSefan olsun
Hafta sonu bende uzun yatıyorum
Ağzı olan konuşuyor, ben artık genemi diyettesin diyene evet, çok seviyorum, ömür boyu yapacağım diyorum böyle bakıyorlar
Çok güzellllSelam kızlar güzel pazarlarınız olsun dışarıdaydım 10 bin adımımı attım geldim şöyle bir manzara eşliğinde
23 Kasım menü
Sabah: 3 yk tahin + 1 dilim tam buğday ekmeği + 2 bardak çay
Öğle 12: 1 Türk kahvesi
Ara: 3 ceviz + 1 bardak kefir + 2 kuru üzüm
Akşam 17.30: 1 tabak kuru fasülye + 1 domates turşusu 1 bardak ayran
LenaG Cicekbocekkaktus
Şu reglim bir bitseydi ödemlerim gitseydi takıma çok iyi puanlar getirecektim
Kızlar konudan uzak kaldım neden birbirinizi etiketliyorsunuz
Sana demiştim değil mi idolümsün diyeeSefan olsun
Hafta sonu bende uzun yatıyorum
Ağzı olan konuşuyor, ben artık genemi diyettesin diyene evet, çok seviyorum, ömür boyu yapacağım diyorum böyle bakıyorlar
Az olmuş aslında, biraz karışık geldi yarın daha dengeli daha doyurucu bir menü yaparsın afiyet olsun24 Kasım pazar
Sabah: haşlanmış yumurta, yeşillik kendi yaptığım tam buğday ekmeğinden 1 dilim , kasar peyniri
Aksam: Karnabahar brokoli salatası, 1 dilim tam buğday ekmeği domates biber 1 dilimde fit kek
2.5 lt su gun icinde 3 şekersiz turk kahvesi
saçma bir menü oldu biraz:)
LenaG Boncuk2307
Afiyet olsun ara öğün eklenebilirmiş canım az olmuş bir de fit bile olsa keki her gün yemeyelim24 Kasım pazar
Sabah: haşlanmış yumurta, yeşillik kendi yaptığım tam buğday ekmeğinden 1 dilim , kasar peyniri
Aksam: Karnabahar brokoli salatası, 1 dilim tam buğday ekmeği domates biber 1 dilimde fit kek
LenaG Boncuk2307
Sana demiştim değil mi idolümsün diyee
Az olmuş aslında, biraz karışık geldi yarın daha dengeli daha doyurucu bir menü yaparsın afiyet olsun
Afiyet olsun ara öğün eklenebilirmiş canım az olmuş bir de fit bile olsa keki her gün yemeyelim
Sagol canimBir madımak görüyorum afiyet olsun güzel menü olmuş
Iradene kuvvet canimÖncelikle herkese günaydın günaydııınn görümcemin aramasıyla uyandım akşama yemeğe gelin diyor kesin yine hamurlu pideler ya da çiğköfteler yapılacak ya da hingeller napsın bu kız şimdi nasıl dirensin bu işkenceleree
Kolay gelsinİki saattir ev temizliği ile uğraşıyorum. Anlamıyorum bir ev bu kadar çabuk nasıl pis olabiliyor.
Afiuet olsun canim24 Kasım pazar
LenaG Boncuk2307
Sagol canim
Madimak sevdamis bitmez
Taa yurt disina bile goturuyoruz
Iradene kuvvet canim
Kolay gelsin
benimde iki bebek her yeri dagitiyo
Yataga zor dusuyorum aksam
Afiuet olsun canim
Gunu erken kapatmissin ve hafif gecirmissin
Afiyet olsun güzel görünüyorCeeeeeeeeeeee LenaG Boncuk2307
Bu hafta keto yapiyorum
Pazar ♂
Sabah 9
1 yumurtali menemen
1.5 dilim karışık peynir
6 yesil zeytin
Yesillik
13.
paca çorba
Salata
16
100 g et haslama
salata
30 g antep fıstığı
40 g kabuklu yer fistigi
Toplam 1150 kalori
Net karbonhidrat 19 g
(Kuruyemisler fazla gelebilir ama keto hesabına uyuyuyor )
Spor: 45 dk eliptik bisiklet +
5000 adım
30 dk ev işi
Bu saatten sonra made suyu, yeşil cay , bol su icile