Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok güzel menü olmuş afiyet olsun ❤️

Ayy hasta olacaksın diye korkuyorum ya kaç saat aç dolanıyorsun 😂🥴

Afiyet olsun kaçamak batmıyor göze 🫣

Yok ablam alakamız yok Antalya ve Elazığ la, 23.07 bizim birliktelik tarihimiz genelde her yere yapıştırırım 2307 yi 😂😂😂

Güzel görünüyor afiyet olsun çiçeğim 🌸

Çok güzel olmuş her şey, bir de hesaplamış tek tek kuşum yaa teşekkür ederim 😊 🌸❤️💕

1 porsiyon cıss ne gıı 😂😂😂 Allah iyiliğini versin emi çok güldüm 😂 😘 afiyet olsun ❤️
Bugün yorulduğumu hissettim, sonlandırdım canım
Önümüzdeki günlerde yine göreceksiniz, açlıktaki mutlulukta bir başka 🥰

mutlu pazarlar kızlarrr :halay:

304319023_608392970667528_3106752422343770494_n.jpg

hmmm anladım canım bir bildigin vardır senin ama çok aç kalma 😘😘
Aslında grupla 36 saate niyetlenmiştik
Bir gece önce yutmaya çalıştığım sinameki boğazıma yapıştı, midem bulandı, 2. Gün o bulantı devam etti, canım yemek istemedi
3. Gün biri aradı, 1 saate size geleceğiz diye, eşim daha yeni kahvaltı yapıyor, hemen mutfağa ikramlık hazırlamaya geçtim, onları yolcu eder etmez oğlanlarla Media Markta telefon bakmaya gittik, sonra alışveriş yaptık, eve gelmeden komşumla bir arkadaşa mevlide gittik, ordada cıslı yemekler vardı, mecburen devam ettim 🥰

Sivas gelinleri yatmaz, aferin 👏🏼
Hahaha vallah ben 11 e kadar yatmışım 😂😂😂
İyi şükür canım Bende baya bi ara vermiştim tekrar döndüm 😌Burada olmak çok güzel 🌸İyi ki geldin canım 😘

Aşkitom cıssss olanlardan sadece 1 tanesini seç ondan 2 yemek kaşığını geçmeyecek şekilde tabağına al eğer salata varsa tabağının yanına da bol yeşillik doldur gitsin 😂😂😂Aaaaa niye bu kadar az aldın diyen olursa salata çok güzel görünüyor kendimi ondan alamıyorum dersin 😅😅😅😅😅
Teşekkür ederim kaptanım, hepsi biliyor bir de diyet yaptığımı 😂 bizim gelin diyette diye hiçbir şey yemiyor diyorlar 😂 yerim kilo aldın derler yemem böyle derler 😂 ne yapsak bir şey buluyorlar neyse salata ile geçiştiririm bugünü 💕

İki saattir ev temizliği ile uğraşıyorum. Anlamıyorum bir ev bu kadar çabuk nasıl pis olabiliyor.😭😭

Kızlarrrrr maviler mavişler bugün menü göndermeyen canlarım yarın menüleri göndermeyi unutmayın kuşlarım 💙
Yarın itibari ile kaçamaksız sağlıklı menüler bekliyorum sizleri öpüyorum 😘😘😘

Boncuk2307 Boncuk2307
@Cakinin Gelini
Elhan Elhan
60kiloyum 60kiloyum
@Asya89
@Jasminium84
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
@Beyaz leylak
@yosunlupapatya
@Ankee
P Pembepilates