- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ya ben de çok spor yapmak istiyorum ve sizi gördükçe daha da ozeniyorum ama ben ip atlamayı sevmem ki
Biloyorsunuzdur 30 günde kilo ver diye bir program var onu takip ediyorum edebildigimce kasımdan beri falan ama düzenli değil. Tekrar başlayayım ben de sayenizde. Güzel egzersizler var. Spor salonuna gitmek birazcık imkansız gibi Adıyaman'da. Bayanlar için sanırım bir salon var. O da nerede bilmiyorum, sadece duydum. Burayı pek bilmiyorum ve ondan öte 9.5 aylık bebek ve de bir kızım var. Açıkçası onlar bahanem oluyor bir de. Neyse ben o programı takip edeyim, çok etkili oluyor bende.
Kırmızı mercimek keki mi bu dediğin ? Ben Karatay yeni geçtim sınırsız derken mesela mercimekli bulgur pilavı yicem akşam yarın da dediğin keki veya mercimek köftesi yapsam olur mu? Bulgurun sınırı nedir
Benim 164 boyum. Diyebilirsin istediğini :) 10 hafta var mı ya bitmesine yarşmanın daha az gibi geliyordu. Tam o hafta 2 tane düğünümüz var inşallah ben de 51 olurum
Ay inşallah inşallah yaa 8 kg var dahaKimse bana ip atlattiramaz.Asagida yasli bir komsu var. Leslie de bile dikkat ediyorum.
Evde yapiyorsan ilk sayfaya bak. Cok guzel haftalik bir program var. Yeter ki istek olsun. 20 dk sadece.
O zaman bily 10 haftada rahat 51 olursun .
Ay inşallah inşallah yaa 8 kg var daha
A AklinYolu1 geçen zar zor attığım tartı fotosu yanlış yani eskini atmışım, 65.7 değil de 65.3 olmalı. İstersen degistirebilirsin benim için farketmez de hani yarisma ya sonra hak geçmesin. Fazla ekside olmuş olurum. Tekrar tekrar sizleri uğraştırmak istemedim. O gece değil de sonra farkettim zaten ve sen de yoktun. Gelmişken söyleyeyim de içim rahat etsin :)
53 müüü boyun uzun amaaaBenim hedef 53 buyuk oynuyorum ben de.
53 ile birakirsam , fizik kurallarinin etkisiyle 55 olurum. O da tam yani. 48 oldugum zamanlari hatirliyorum. O zaman cok zayiftim 55 tam.53 müüü boyun uzun amaaa
48 ne kadar güzel bir kilo öyle53 ile birakirsam , fizik kurallarinin etkisiyle 55 olurum. O da tam yani. 48 oldugum zamanlari hatirliyorum. O zaman cok zayiftim 55 tam.
Teşekkürler, yaaa toptan geldi demek4 emailin sonradan geldi biliyor musun. Tamam degistirdim.
48 iken cok zayiftim. Oyle olmak istemem 55 iyidir ama bir de ara verme payi birakiyorum.48 ne kadar güzel bir kilo öylekeşke bende olabilsem
Teşekkürler, yaaa toptan geldi demek
Ya ben de 51-53 olayım Allah'ım yaaa
Person Of interest48 iken cok zayiftim. Oyle olmak istemem 55 iyidir ama bir de ara verme payi birakiyorum.
Niye ya oluruz. Herkes kendisine uygun diyeti bulursa verilmeyecek kilo yok.
Kizlar begendiginiz yabanci dizi var mi. Bilim kurgu favorim.
Müsli çok şekerli değil mi yaGune bir birki cayi , sutlu Turk Kahvesi ve musli ile basladim. Sut olarak badem sutu. Sekersiz ... B bilinmeyenkullanici
Sabit bir menu yazamiyorum, yazsam da uymam biliyorum.
Person Of interest
Müsli çok şekerli değil mi ya
Isveeccccc :)B bilinmeyenkullanici
Kahvaltı
bir kupa Türk kahvesi
Öğlen
ıspanaklı yumurta (yağsız ve tuzsuz, pul biber ile)
Bir domates
Akşam
200 gr tavuk ve kırmızı et haşlama
Zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
3200 su
700 gr bitki çayı
Isveç diyeti sanırım inşallah faydasını görürsünB bilinmeyenkullanici
Kahvaltı
bir kupa Türk kahvesi
Öğlen
ıspanaklı yumurta (yağsız ve tuzsuz, pul biber ile)
Bir domates
Akşam
200 gr tavuk ve kırmızı et haşlama
Zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
3200 su
700 gr bitki çayı