- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.821
Etiketlemeyenleri gözden kaçırabiliriz o yüzden lütfen beni yada toprağı etiketleyin olur mu
Bu günlük bana müsade edin pek iyi hissetmiyorum. Yarına toparlayıp dönerim
Aklinyolu1 Mentalist de durum ne :)
Gunayyydinnn Vietnammmm yas itibariyllee sen bilirsin...Günaaydınnnnn
Niye ya 56 dk tempolu yürümüşüm. 45 dk tempolu yürüyüş 1 yıldız yapmıyor mu? 1 yıldız 2 güneş diyorum ve itiraz ediyorum
Gecmis olsun canim . En kisa zamanda toparlan.
Her gun yildiz gunes dagitmak zorluk yaratiyor fatmacim. Bu spor bildirimini de soyle yapalim. Ben goruyorum zaten yazilanlari, sen goruyorsun , toprak goruyor. Gormeseniz de sorun degil. Birimizden biri gorur yani.
Spor yapan herkes carsamba gunu onceki haftanin carsambadan saliya olan sporlarini yazsin sizi etiketlesin.
Ornek : 18 Nisan Carsamba gunu.
11 Nisan Carsamba ve 17 nisan Sali gunu arasi yapilan butun sporlar toplu yazilinir. Siz etiketlenirsiniz.
Yildiz , gunes dagitim isi de toplu olur.
TopraKahveBob
Ortada menu yok ahaha.Bravo . Menün de cok güzel
Bence de . Günlük bildirim yapilsin motivasyon icin. Haftalik da ödüller dagitilsin
Ortada menu yok ahaha.
Gunluk bildirim tamamen motivasyon icin yazilsin diyoruz ama yazan yok.Dun kim yapti bakim hihh. Neyse bu hafta toparlarim ben de spor olarak.
Evde 15 dk leslie yap hafta sonunda 2 yildiz yapiyor ohhh misss.Ben yapmiyorumyürüyecektim. Benim minnak hasta. Tam iyilesiyor cikariyorum yine hastalaniyor. Oysa kar kis demeden hep disardaydi. Bahar havasi fena. Evde yaparken kucagina al diyor . Bebekken o sekilde leslie yapiyordum. Hatirliyor sanirim
Evde 15 dk leslie yap hafta sonunda 2 yildiz yapiyor ohhh misss.
Benim leslie yapmama nedenim. Salondaki koca koca kitaplar. Onlari yerlestiremedim daha .
Yurt disindaki evler zaten ev gibi degil.Benimki de odasinda oynamiyor. Oyuncak ati bisikleti. Masasi oyuncaklari. Bizim salon salon degil
Biz köy gibi bir yerdeyiz. Bizim odalar iyi onun icin. Evi tutunca fiyati iyiydi. Simdi cok pahalandi. Ayni parayla simdi yarisi kadar evi ancak kiralariz. Cok fena. Mutfaklar da kücük.Yurt disindaki evler zaten ev gibi degil.
Benim bi oda bi salon, salon yok simdi.
evvetttCok yaklastim red john a eli kulaginda.
Gunayyydinnn Vietnammmm yas itibariyllee sen bilirsin...
Itiraziniz red edildi.3.81 km , Mile olarak 2.36 mile yapiyor. O yuzden diyoruz ki sure olarak yazin.
3 Mile leslie 45 dk suruyor mako.
Sen uc gunes i baska yerden tamamla ve yildiz yap onu.
Biz köy gibi bir yerdeyiz. Bizim odalar iyi onun icin. Evi tutunca fiyati iyiydi. Simdi cok pahalandi. Ayni parayla simdi yarisi kadar evi ancak kiralariz. Cok fena. Mutfaklar da kücük.
evvettt
benim bi kankam var 78 li erkek
yaş muhabbeti olunca sen iyi bilirsin Cumhuriyet öncesini der
Ooo zippporr un kac dk ediyor.Ben geldimmmmm
nerdemiydim
Zİppooorrrdaaaaaaaaa
Zabbah zipporuuuuu
Hoca ile değil kendimce zippor.
18 Nisanda toplu yazacaksin , bi yere not et.Eki Görüntüle 2136340
Artık bana tümmm samanyolunu hediye edersiniz zanırımmmmmm.
Bunun üzerine 550 mekik+ 65+65 sn plank
yürüyüş yoluncaki ıvır zıvır aletleri yazmiim artık
Camların boyutunu görelim.Sen de sağol Makaron amin inşAllah ..
Silmeden yoruldum daha , camlar beynimde gökyüzünü kaplıyo sanki
Ben de öyle yazcaktım tam da versinler yıldızlarımı güneşlerimi hatta bi de ay versinler kupayı bile hakediyorum
Garnımm açççç
bir şeyler yiyeyim
eve geldim duş aldım makinaya çamaşır vs yerleştirdim bulaşık makinasını boşaltıp yenilerini yerleştirdim.
Yarın temizlik günü oluyor bizde
ama kadıncağızın yeğeni vefat etti.
evi süpürüp silmeyi planlıyorum hem artı hareket bana.
Ki geçen hafta ciddi temizledik beraber camlar vs.
Kadıncağız toz alır ütü yapar banyo wc veeee karşılıklı kahvemizi içeriz.
Ona da iyi olur