- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.841
Camların boyutunu görelim.
kolları iyi çalıştırır hızlı hızlı silindiğinde
Ev islerinden yildiz versek butun KK birinci olur ben haric .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Camların boyutunu görelim.
kolları iyi çalıştırır hızlı hızlı silindiğinde
KAymakkk ballllllGünaydın kizlaaaarr
Sabah 1 haşlanmış yumurta
4 çilek
1 salatalık
2 dilim kaşar peynir
1 bardak ayran içtim
Kayınvalidem ben gelicem diye buzdolabını donatmış ana gözümün ucuyla bile bakmadım kaymaklara ballara fıstık ezmesi ne
Tamam ben onları 20 nin katlarına tamamlarım sorun deeel18 Nisanda toplu yazacaksin , bi yere not et.
65 sn yi saymiyoruz, 20 ve katlari olmali , Seninki 130 sn olduguna gore simdilik 6 gunes yapiyor.
Mekik de ayni sekilde.
Oteki sporlar da net olmali zeyna cim. Ilk sayfada bir tablo var. Sunu sunu ekleyelim dersin ona da variz ama yeter ki spor olarak net olsun. Muttapa7555
Yarisma sonunda ayyy , saturn , mars ne varsa birinciye gidiyor.
AminnAaa oyle mi basiniz sagolsun. Bence de yardim et.
Temizlikten sonra icilen kahve gibisi yok.
Tamam ben onları 20 nin katlarına tamamlarım sorun deeel
Guzel secim ben de bi latte ile daha cikmadim disari.kahvaltı yapayım artık
çook geç oldu bnim için
sabah limonlu su ile çıktım dışarı
ohhh yarasınKAymakkk ballllll
çocukluğumda sevgili babacığım okula gitmeden ekmeği ısıtır üzerine ball kaymakkk sürerdiiii
kocca eşşek olduğumuzda bile lisede falan yanüüüüüüüüüü
Kayınvalidem telimi kırdı
Kızıma atıyor top gibi oda babanesine sanki oyuncak
Ekran kırık içinde zor okuyorum
Değiştiririm 1/2 günde yaparlar daOlmaz sana yenisini almasini gerek simdi.
Ekranini degistiremiyor musun nis.
Bana kazik attilar tr de bi daha oradan telefon almam.Değiştiririm 1/2 günde yaparlar da
Yeni almıştım 3. Taksidini ödedim daha bu oyuncak mi anne ? Dedim kadına
Sağolasın canım... bildirim dediğin gibi olursa daha iyi olur tabi motive amaçlı günlük ödül amaçlı salı günü toplu halde yapılsa iyi olur bizim için. Be. Bugün de müsade isteyeceğim çarpıntım devam ediyorGecmis olsun canim . En kisa zamanda toparlan.
Her gun yildiz gunes dagitmak zorluk yaratiyor fatmacim. Bu spor bildirimini de soyle yapalim. Ben goruyorum zaten yazilanlari, sen goruyorsun , toprak goruyor. Gormeseniz de sorun degil. Birimizden biri gorur yani.
Spor yapan herkes carsamba gunu onceki haftanin carsambadan saliya olan sporlarini yazsin sizi etiketlesin.
Ornek : 18 Nisan Carsamba gunu.
11 Nisan Carsamba ve 17 nisan Sali gunu arasi yapilan butun sporlar toplu yazilinir. Siz etiketlenirsiniz.
Yildiz , gunes dagitim isi de toplu olur.
@TopraKahveBob
Bende şimdi tavuklu mantar sotemi yaptım.afiyetle yiceem :)Öğlen biraz döner yedim kızlar. Bi de ayran. Şimdi işten çıkacağım, yine yürümeyi planlıyorum. Haftaya inşallah dinç başlarım da, salona giderim.
Afiyet olsun NisoşBende şimdi tavuklu mantar sotemi yaptım.afiyetle yiceem :)
Zuhahah ben onu kisin yapıyorum, var öyle külotlu çoraplar :))Kızlar flaseek den haberiniz var mı bacak incelten çorap :)
Giyiyorsun anında bir beden inceliyor bacak