- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.801
Çok tesekkurler. Uğrasmayin, ama kolayda bulup paylaşırsaniz beni de etiketleyin lütfen .Canım ben geçen yıl haftasonu kahvaltısında ekmek smit ne varsa gömdüm bir ara
ama abartmadan 1/2 simit 2 dilim ekmek vs gibi
ama akşamına vs çok abartmadım.
fakat kahvaltıyı sıkı yaptım
veya balık vs doyana kadar yedim.
hafta içi ise her kahvaltıda 10 zyetin en az yedim mesela 1 yumurta ekmek sıfırdı.
sporu aksatmadım hemen hemen her akşam yürüdüm.
şaşırtma evet doğru
fakat düşük kalorili değil
çünkü cidden tıkanıyor vücut ve layyn bu karı yemek vermeyecek bana deyip korumaya alıyor kendini.
Daha detaylı bir yazı vardı bununla igili bulup atayım kafan rahatken okursun.
Niye ya 56 dk tempolu yürümüşüm. 45 dk tempolu yürüyüş 1 yıldız yapmıyor mu? 1 yıldız 2 güneş diyorum ve itiraz ediyorumSlm kızlar
A AklinYolu1 3 güneş
zinnia 2 yıldız
_Makaron_ sana da 7 güneş (yaptığın sporu ilk sayfadaki sürelere sayılara göre hesaplarsan işimiz daha kolay olur seninde sporun hakettiği karşılığı alır)
Sağol canım, sana da hayırlı kandiller. Allah kolaylık versin, yerinde olmak istemezdimGünaydın arkadaşlar hayırlı Cumalar ve de hayırlı kandiller diliyorum :)
Diyete aynen devam , kahvaltı yapmadım daha ama iştahım uçtu gitti diyebilirim ..
Şu işler bitseydi çarçabuk iyi olurdu , camları silicem birazdan .
Sağol canım, sana da hayırlı kandiller. Allah kolaylık versin, yerinde olmak istemezdimCam silmeye 2 yıldız versinler
Günaydın kizlaaaarr
Sabah 1 haşlanmış yumurta
4 çilek
1 salatalık
2 dilim kaşar peynir
1 bardak ayran içtim
Kayınvalidem ben gelicem diye buzdolabını donatmış ana gözümün ucuyla bile bakmadım kaymaklara ballara fıstık ezmesi ne
1 aydır düzgün besleniyorum vallaBravo . Menün de cok güzel
1 aydır düzgün besleniyorum valla
Daha önceki yediklerime sayıyorum yedim diye kimse madalya takmadi dedim ve bı anda kestim
Normalde bu kahvaltıya yağlı ekmek katmer limonlu kek kızarmış ekmeğe çikolata bal kaymak da eklenirdi