- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.761
evvet valla Selami ben buyur diyordum bir de.Yapar o, cok dikkatli ve titiz calisiyor.
Kisaca Mah yap gitsin.
Kolay gelsin nisa. Benim de temizlik konusunda ihtiyacim var sorun su ki cok kitap var , ve benim tek odali ev. Nasil organize edicem, nerden baslasam bilmiyorum.
Nasil ya Direkt ben Selami miyim mi diyordun.
Yan etkisi bas donmesi makaron.Baslangic listesi bu. Yarismaya katilan herkes listeye eklenecek.
12.04.2018 PErşembe menüm
10.00 1 yumurta+4 zeytin+3 dilim domates+1/2 dilim ekmek
13.30 100 gr civarı et döner ( sedece et)+1 bardak ayran
17.30 tavuklu salata
20.00 2 yk yulaf+1/2 kase yoğurt
su 4 lt
spor 1,5 saat hızlı tempo yürüyüş ( kızımı servisten almaya yetişmek için araçla gitmem gereken yolu koşar adımlarla dötümden terleyene kadar yürüdüm
Ya ben yıllardır takip ederim.Hem bilgili hem keyifli.Nadir topiklerden biriyiz.
Evlenince yine sana kaliyor. Evlilikte cok matah bi sey degil yani.
Spor yapiyorsan seni de ekleyelim.
Sus sus kendine nazar etme gördüm çok sevindim 59 a ramak kala :)
Biz varken baska topige gerek yok degil mi.Ya ben yıllardır takip ederim.
hatta farklı isimlerle girdim şifremi unutup vs tekrar kaydettim kendimi geçen yıl.
O topikte çok keyifli idi ama uzun süreli olmadı.
Artık pek takılmam derkennnnnnnnnn sizi buldum yavvvvvvvv
Filmin sonuna bes dk kalir ya . O durumdayim su an.
tek zorlayan latte kismi oldu. Hindibaaaa ile idare ediyom.
Biz varken baska topige gerek yok degil mi.
Hangi topikti belki biliyorumdur.
Tehlike sular ama napim manzarasını seviyorumYanlis sularda yuzuyorsun tulip.
neler olacağını biliyor amaTeyze yanlis yere bakiyorsun.
Latteyi 1 ay içme bak nasıl inceliceksin :)
Tehlike sular ama napim manzarasını seviyorum
Ben de bugün nescafe iki bardak puding haricinde birsey yemedim.Su içmeye calisacam.Bazen iştah kesik oluyor boyle ama su da içesim gelmiyor.Gunaydin kizlar,
Bugun geri kalan diyetimin ilk gunu. Kendime gore bir shock diyet olusturdum. Uc gun onu uygulayacagim.
Bilindigi gibi latte uc gun yok. Duvarlara tirmanirim artik ahahaha.
Ay sormaa cok duz olduydu boyle hayat ;renk geldi azcik kotu motu.Bence o incelme latteden degil ama goriccigiiizz.
Ben o p.no izleyen babaanneye koptum.
Biliyorum aksiyon ariyorsun.
Puding yerine sutlu tatli tercih et. Mesela sutlac , kazandibi, tavukgogsu, dondurma gibi. Bana kalirsa onu da yeme ama isteee amaaaa .Ben de bugün nescafe iki bardak puding haricinde birsey yemedim.Su içmeye calisacam.Bazen iştah kesik oluyor boyle ama su da içesim gelmiyor.
Canım ben geçen yıl haftasonu kahvaltısında ekmek smit ne varsa gömdüm bir araAnemmm, deşifre olurumYok ben o kadar az yemem zaten, gün içinde unlu ve şekerli şeyler asla almıyorum. Onun harici doyacak kadar yiyorum.
Ama mesela hafta sonu bir gün simitiyle, sosuyla enfes bi kahvaltı yapsam, bu aslında iyi bişey mi? Birisi 6 ay da 35 kg verdiğini yazmış ve hafta da 1 gün iskenderden künefeye her istediğimi yiyordum diyor. Bunun herkes için geçerli olduğuna inanmak istiyorum sanırım
Kızım yaniOhh hayat sana guzel arada kilonu da veriyorsun. 20 kupayla oturuyorsun.
60 i gordum nisa bugun.
Gecmis olsun zeyna, umarim sorun yoktur. 45 dk yuruyusten bir yildiz alabilirsin.
Sipa derken :)
Evet yaa cidden keyifli gidiyor.Filmin sonuna bes dk kalir ya . O durumdayim su an.
tek zorlayan latte kismi oldu. Hindibaaaa ile idare ediyom.
Biz varken baska topige gerek yok degil mi.
Hangi topikti belki biliyorumdur.
Evet yaa cidden keyifli gidiyor.
abuk sabuk muhabbetler kırılır mı vs diye kırk kez düşünüp yazdığın cümleler veya kendin gibi davranamadığın topiklerden vınnlayıp kaçmalar vs vs.
yaz yaklaşıyor diye kilo verme sürecine girdiğimiz bir topikti.
Iste kilonun sorumlusu akrep burcu, su grubu olanlar bi genisliyor bir kilo veriyor. Bunu bi astrolog soylemisti. Bizim nisa da balik burcu, hannaz yengec , fatma yengec . Biz gunah kecisini bulduk.