- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.781
Enn sevdiğimmmBizde her sey serbest ozellikle 18+ karikaturler . Hayatin icinden yaziyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enn sevdiğimmmBizde her sey serbest ozellikle 18+ karikaturler . Hayatin icinden yaziyoruz.
Vayyyy beaaaaaaaaaIste kilonun sorumlusu akrep burcu, su grubu olanlar bi genisliyor bir kilo veriyor. Bunu bi astrolog soylemisti. Bizim nisa da balik burcu, hannaz yengec , fatma yengec . Biz gunah kecisini bulduk. Sira ne yapacagimizda.
Plank mi o?Karında incelme sağladı mi?Evet kesintisiz 120 sn yapabiliyorum... gün içinde de sıkıldıkça yapıyorum vallahi çok işe yarıyor hiiiç hissetmediğim karın kaslarım varmış.
Ben 6,30 da işten çıkar 8 e doğru eve varırdım.Kızlar gunduz cikisi ne güzel spor yapabilirim aslinda ama yogundu günüm cok yorgunum.
Bir de burda baş konus olsaydi ya gerçekten geyikte yazışma çekilmiyor.
Baska birsey yemedim ki luckycim.Extra degildi onlar.Puding yerine sutlu tatli tercih et. Mesela sutlac , kazandibi, tavukgogsu, dondurma gibi. Bana kalirsa onu da yeme ama isteee amaaaa .
Guldurebiliyorsak ne mutlu .ya bu arada kendi pc im anneme verdim onunki arızalanınca
kızımın pc yi kullanıyorum
çocuk ders çalışacak bana bakıyor bön bön
anneeee hayırdır neye bu kadar gülüyordun duymuyorsun beni diye
Ne konusalim tulipcim, ekonomik krizlerin yabanci kur uzerinde yarattigi dalgalanmalari mi.Kızlar gunduz cikisi ne güzel spor yapabilirim aslinda ama yogundu günüm cok yorgunum.
Bir de burda baş konus olsaydi ya gerçekten geyikte yazışma çekilmiyor.
Ayy ben burdan başka yere bakmadığim için bilmiyorum o konuyuBence o incelme latteden degil ama goriccigiiizz.
Ben o p.no izleyen babaanneye koptum.
Biliyorum aksiyon ariyorsun.
tulipa nin basinda bir konu var ve cozumlenmesini bekliyor. Ben o konuda konusmayi red ediyorum. O yuzden tartisiyoruz.Ayy ben burdan başka yere bakmadığim için bilmiyorum o konuyu
Insan spora alisinca surekli yapmak istiyor. Ben de jillian da oyle hissettim ama birakinca eski halime dondumGeçen pazardan bu yana hoca ile çalışamadım.
Cumartesi gününe erteledim çalışmayı.
Biraz rahatszdım çünkü dün iyiydim bugün tamamen iyiyim.
fakat alıştım iyice yerimde duramıyorum gitmemk için derse zor tutuyorum kendimi.
Jillian level 30days 1 ,2,3Insan spora alisinca surekli yapmak istiyor. Ben de jillian da oyle hissettim ama birakinca eski halime dondum
Birakma sebebim tamamen kisiseldi. Ben de sisme yapti.Az yedigim halde kilo veremedim.
O da dogru.Ama ben watsaptaki gibi bas konus olsaydi diyorum.Yazmaya üşeniyorum bazen:)Guldurebiliyorsak ne mutlu .
Ne konusalim tulipcim, ekonomik krizlerin yabanci kur uzerinde yarattigi dalgalanmalari mi.
haklısın evet yaaaO da dogru.Ama ben watsaptaki gibi bas konus olsaydi diyorum.Yazmaya üşeniyorum bazen:)
'ni var arkadaş gibi dertlesseydin benle.Acaydin kollaanii.tulipa nin basinda bir konu var ve cozumlenmesini bekliyor. Ben o konuda konusmayi red ediyorum. O yuzden tartisiyoruz.
E simdi de jilyan yapiyosun bazen.Simdi sisme yapmiyor mu?Spor nasil şişme yapar ki yaa.Insan spora alisinca surekli yapmak istiyor. Ben de jillian da oyle hissettim ama birakinca eski halime dondum
Birakma sebebim tamamen kisiseldi. Ben de sisme yapti.Az yedigim halde kilo veremedim.
Jillian level 30days 1 ,2,3
sonra diğer videoları
sonra zenci bir herifin videoları vs vardı yaptım.
bazen 2 video birden yaptığım oldu.
Bu arada hatun 74 lü
hastasıyımmm
Actigim zamanlar da oldu. Benim icin olu bir konu o.'ni var arkadaş gibi dertlesseydin benle.Acaydin kollaanii.
Yok biraktim bi hafta oluyor galiba. Ben sporla kilo veremiyorum .E simdi de jilyan yapiyosun bazen.Simdi düşme yapmiyor mu?Spor nasil şişme yapar ki yaa.
Ozaman kilo verip mi baslayacaksin.Ozaman etkin olur mu ki sıkılasma.Yok biraktim bi hafta oluyor galiba. Ben sporla kilo veremiyorum .
58 de filan baslayabilirim ama her gun degil de, ara ara yapabilirim.Ozaman kilo verip mi baslayacaksin.Ozaman etkin olur mu ki sıkılasma.