- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.721
Birinci olacagim diyorsun, eyvallah.Neyse bana müsade kızlar işler güçler beni bekler gelirim yine.... uykum açıkırsa bi 45lik eliptik patlatırım
120 sn plank yaptım mı 1 yıldız oluyor zaten ha gayret
Evet kesintisiz 120 sn yapabiliyorum... gün içinde de sıkıldıkça yapıyorum vallahi çok işe yarıyor hiiiç hissetmediğim karın kaslarım varmış.Birinci olacagim diyorsun, eyvallah.
Benim de toplamam gereken bir odam var.
120 sn surekli durabiliyor musun cidden.
Zevk meselesi
Jillian da kas yapiyor farkettim. Su uc gun bitsin basliyorum . Bugun ufak tefek leslie takilabilirim. Tabi odami toplarsam.Evet kesintisiz 120 sn yapabiliyorum... gün içinde de sıkıldıkça yapıyorum vallahi çok işe yarıyor hiiiç hissetmediğim karın kaslarım varmış.
Afiyet olsun mac.
Canimm çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimKolay gelsin
Yapar o, cok dikkatli ve titiz calisiyor.
Kisaca Mah yap gitsin.
Kolay gelsin nisa. Benim de temizlik konusunda ihtiyacim var sorun su ki cok kitap var , ve benim tek odali ev. Nasil organize edicem, nerden baslasam bilmiyorum.
Nasil ya Direkt ben Selami miyim mi diyordun.
Yan etkisi bas donmesi makaron.Baslangic listesi bu. Yarismaya katilan herkes listeye eklenecek.
Burdayım :)
Kitaplik var hem de tam dediginden. Kutular da var, ben de is yok ya da kitaplar haddinden fazla. - ki bu bi de dagitmis halim.Canimm çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Canım sen büyük ve yüksek kitaplık almalısın her boş alana raf takmalisin ikeadan düzenleyici kutular almalısın ancak öyle hafifler ortam :)
OlduAfiyet olsun mac.
Canimm çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Bir cumba künefesi hak ettin
Canım sen büyük ve yüksek kitaplık almalısın her boş alana raf takmalisin ikeadan düzenleyici kutular almalısın ancak öyle hafifler ortam :)
Hakettim dimibir yedigimi düşüneyim oy oy iyi geldi
Antepli misin cumbayi nereden bildin
Diyetden önce her hafta giderdim