- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.461
Olabilir,Oo super. Seni de ilgili spor bakanlarına ekleyelim mi. Grubun spor konusunda eksikleri var. Yaptığın extra şeyleri grupta kararlastirip tabloya ekleyelim.
Bi de burcunu ogreneydik iyiydi :)Cuk oturdu dimi ayağımıza geldi doktor demek ki iyi olacak hastayız
Kalori hesabı ile. Olmaz cunku kalori hesaplamaz çoğumuz. O yuzden yuvarlak hesaplamak daha iyi zinyacim.Olabilir,
ben günlük yaptığım spor ile kaç kalori yaktığımı vs hesaplıyorum.
Yok hala gidiyorum yoldayim.Ben daha spor yaoamadım iş görüşmesi için bilgi formu aldım iş kurdan onları arayıp randevu alacağım... sonra çizim yapmam lazım spor işi akşama kalmadan hallederim inşallah yoga bitti mi
Bilemedim çok şüpelendim ben nebahat çehreyle arada 1 yaş var bi ona bak bşrde ona kimi örnek alsak ki:) "Ama lahmacunun hamuru farkli fatmacim. Çolyak hastası degilsen fazla degisiklik yapmaz.
yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.Arkadaşım hoşgeldin aramıza zaten tecrübeli bilgilisin spor kunusunda da dağarcığın geniş bi ön ayak oluver bize
Nebahat çehre nin kemikleri iri :)Bilemedim çok şüpelendim ben nebahat çehreyle arada 1 yaş var bi ona bak bşrde ona kimi örnek alsak ki
OğlakBi de burcunu ogreneydik iyiydi :)
Ben hiç hesaplamam mesela telefonda proğram var ama gram gram kim yazacakKalori hesabı ile. Olmaz cunku kalori hesaplamaz çoğumuz. O yuzden yuvarlak hesaplamak daha iyi zinyacim.
tabii ben sadece kendi yaptığımı yazdımKalori hesabı ile. Olmaz cunku kalori hesaplamaz çoğumuz. O yuzden yuvarlak hesaplamak daha iyi zinyacim.
Oğlak
tam bir oğlağım hatta
Bu tarz değil canım benim bahsettiğim.Ben hiç hesaplamam mesela telefonda proğram var ama gram gram kim yazacak
SanmıyorumTam derken :)
Oglaklar kilo almiyor. Senin yükselen ve ay burcun baska sanirim.
Hımm tamam anladım ben seni... sen bu işleri iyi biliyorsun anladığım kadarıyla sen şöyle bizim göbekleri toparlayacak bağımsızlığını ilan eden basenleri yönetimimize kazandıracak formüller ver bize şahsne olurBu tarz değil canım benim bahsettiğim.
Kaoliriyi hesaplamadan ziyade nabız atışımı kontrol etmek için kullandığım bir yöntem bahsettiğim.
Tamam elimden geldiğince paylaşayım bildiklerimiHımm tamam anladım ben seni... sen bu işleri iyi biliyorsun anladığım kadarıyla sen şöyle bizim göbekleri toparlayacak bağımsızlığını ilan eden basenleri yönetimimize kazandıracak formüller ver bize şahsne olur
paylaş bakalım misafir menünüSize kötülük yapım mi :)