- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.501
Latte şekersiz mi içme bırak şu meretiHaftada bir gun yoga yapiyorum. O gun baska bi sey yapmam yarin jillian yapabilirim.
Sisiriyor beni ama beslenme seklim de degisiyor belki bu kez degisik olur be fatma. Latte meclisten disari .
Peki her kahve icmeyende selulit yok diyebilir miyiz.Latte şekersiz mi içme bırak şu mereti
Selülit yapıyor kahveler biliyon demi
Herkeste var ama kahveler daha yoğun yapıyor ven kahveyi azaltalı daha iyi durum. Selülit neyse de napcaz biz bu basenleri yaPeki her kahve icmeyende selulit yok diyebilir miyiz.
Selulitimde yer yer dalgalanmalar var, onlari hallederim ben. En kolay is o. Bi sekilde kilo vermisim haberim yok. Bugun yogada kemiklerim batiyordu.
Yoga ve plates karisik yaptik bugun.
Basen icin de ozel cozumlerim var ama su an sadece kilo vermemiz gerek ve bu salt yagdan olmali.Herkeste var ama kahveler daha yoğun yapıyor ven kahveyi azaltalı daha iyi durum. Selülit neyse de napcaz biz bu basenleri ya
Ben sabahları bir saat akşamları yarım saat yapıyorum mümkün oldukça. Dediğiniz surede bu tempoda devam edersem mümkün müdür ?Step yap sana garanti veriyorum 3 ay sonra sıfır selülit sıfır basen @_SinsireLLa_
O zaman önce zayıflayalım... neyse bana müsade yemek yapayım akşama. Gelirim yine kocayı işe yollayıncaBasen icin de ozel cozumlerim var ama su an sadece kilo vermemiz gerek ve bu salt yagdan olmali.
Harika
Cocugun yaramazi laf dinlemeyeni de hic cekilmez.Çok sinirim bozuk !
Misafirim yanında misafir getirmiş tanımıyorum hiç onun da çocuğu kirilmadik yer bırakmadı kızımı 2 kere yumruklayip saçını çekti
Evimden dozer geçmiş gibi
Krizantem yuzunu goren cennetlik.bugün spor salonunda 1,5 -2 saate yakın çalışacağım bilginize
Ya aynen öyleHaftaya daha iyi olacagiz. Bugun benden baska spor yapan yok mu.
Cocugun yaramazi laf dinlemeyeni de hic cekilmez.
Fatma zaten bi tane.yoğun bir işte çalışıyorum işler fazlalaştı.akşamda ev çocuk fırsat olmuyor.elime tel alınca eşim kızıyor.çoğu şeyi okuyamıyorum bile.fatma sağolsun
Ya aynen öyle
Ben bugünkü ruh halimle kesin bu hafta 3 kilo veririm