- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.201
Senin icin onemli olan yer gri kisim.Ya 3272.6 yazmışsın ya sarı renkmiş o ben turuncu mu görmüşüm , işte orası vermem gereken kilo yeri demi , öyle demi ?
Grinin 50 tonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin icin onemli olan yer gri kisim.Ya 3272.6 yazmışsın ya sarı renkmiş o ben turuncu mu görmüşüm , işte orası vermem gereken kilo yeri demi , öyle demi ?
Turuncu kisim, guncel kilon 59.4 .
verilmesi gereken kilo : 3333
Kaldi sana -3272.
Ne anlayışı kıt oldum tövbeler olsun Rabbim , Lucy özele gel anlat ben valla anlamadım yine , bi daha anlamadım yazarsam üyelik iptali yaptırırım o olur
Git yat yarin arkadasla anlatir sana.
Hayir aslanim ben.Sen koçsun sen anlatmalısın kooç , anlamadığım kısmı yazdım gizli yerden
Arkadaslar bilindigi uzere yarin tarti gunumuz, bol eksilerle gelin. Ortalamamiz yuksek olsun.
@krizantem3 ' un bu hafta tarti resmi yukleyecegini sanmiyorum. Egitimdeyim demisti. O yuzden hesaplama yapilamayacagi icin iki hafta siralamaya giremeyecek.
Onun disinda her sey normal.
Not : Yarisma disi arkadaslar da tarti resmi ekleyebilir.
Turuncu kisim, guncel kilon 59.4 .
verilmesi gereken kilo : 3333
Kaldi sana -3272.
Yarin icin bir hayalim yok ama haftaya kesin 59 lara inecegim garanti.yarın ıcın hayallerım 89
gercekler ne olur bılemem
5 haftada 55 olursun kesın oyle hıssedıyorum :)Yarin icin bir hayalim yok ama haftaya kesin 59 lara inecegim garanti.
5 haftada 55 olursun kesın oyle hıssedıyorum :)
sende sebze cok ıse yarayacak ıyı yaptın seker orucuna da gırıyordun dımıBenim icin yaris yarin basliyor aslinda cunku cok bilgi birikimim oldu. Kendimi tanidim ve brokoli aldim ahahah.
sende sebze cok ıse yarayacak ıyı yaptın seker orucuna da gırıyordun dımı
ahahahahhaAyrica bu yarismanin bana gercekten cok katkisi oldu. roxen2303 sayesinde spora alistim , simdilik biraktim ama olsun. Tekrar baslamaya korkmuyorum.
Yarin seker orucuna baslayacagim tekrar.
Sarellam benim eski yarismayla 55 lere indi , korumaya devam etti.
@fatma7454 tulipa uzun zamandir ugrasiyor. Boyle kilo gormedim onlarda. Ben biliyorum onlarin kilosunu , verdiklerini gormek ayrica guzel.
Sen kilonu super verdin her hafta. Baslangic son mukemmel olacak.
@_SinsireLLa_ bi seninle anlasamiyoruz ya. Sekeri biraksan bi sure olacak goreceksin.
_Makaron_ senin de iyi baslangic yaptigini dusunuyorum , umarim gerisini getirirsin.
Hannaz senin sonun belli degil.
ahahahahha
hannazı bende kestıremıyorum cıdden
ınsan 1 gunde hem kılo alır hem kılo verır mı ya
Iyi geceler yarin kalkalim guzel kilolar gorelim.gozum kapanıyor benden ses alamazsanız endıselenmeyın