- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.181
Oyy vazgeçtim ozaman kosu bandındanAsagiya ses gidiyor onlarda , komsu seni dovmesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy vazgeçtim ozaman kosu bandındanAsagiya ses gidiyor onlarda , komsu seni dovmesin.
Hemen bakıyorum canım çok sağolKoşu bandı alma diz eklemlerine zarar veriyorneliptik al o da gürültülü ama koşu kadar değil gündüz yapınca komşu da bişey demez
Aksine benimki bozuk oldugu halde sizi yukseltmeye calisiyorum kac gundur ama sabah artik giden birini gormek istemiyorum.Senin motiven bozuldu diye herkesin bozuldu sanıyorsun aksine böyle senin pes ettiğini görünce bizim motivemiz bozulur
Oturdun açık oylamayla grubu napalım diye mi düşünüyorsun aşkolsun sana
Biz buradayız giden gitti giden gitsin zaten biri gidince gruba birşey olmaz ki
Şöyle bir uğradım peşin peşin söylim yeni kurallara yeni listelere yeni ne varsa işte benden tamamdır oyu. Şimdi yarın ki işeri de bitirince aktif olarak devam edicem
Lucy şimdi tartıldım 57.500 gösterdi bu tartı kafayı yemiş yemin ederim . İmkan yok ben kendimi bu kiloda hissetmiyorum olamaz yani tamam diyetteyim yemiyorum açlıktan geberiyorum ama yok bu kiloda değilimdir ben
A AklinYolu1
Bakayım akrabalarda tartı var mı gideyim bi tartılayım nedir neyin nesidir
O da aynı çıkarsa erik dalı gevrektir oynucam
o ne la bikaç kemiğini mi aldırmış yoksam:))Sabah 60 cikip, aksam 57 cikmak nasil bi duygu.
o ne la bikaç kemiğini mi aldırmış yoksam:))
Arkadaslar bilindigi uzere yarin tarti gunumuz, bol eksilerle gelin. Ortalamamiz yuksek olsun.
krizantem3 ' un bu hafta tarti resmi yukleyecegini sanmiyorum. Egitimdeyim demisti. O yuzden hesaplama yapilamayacagi icin iki hafta siralamaya giremeyecek.
Onun disinda her sey normal.
Not : Yarisma disi arkadaslar da tarti resmi ekleyebilir.
Bekle senin grafigini yapmadim daha.Yarın hemencecik burdayım İnşAllah valla sabaha 40 gelirsem şaşırmayın yarışma başlamadan bitecek benim için
Yanarım yanarım yarışmacı olamadan mezun olduğuma yanarım bi kupa alaydım iyiydi
Bekle senin grafigini yapmadim daha.
Sozum soz 59.4 bakariz. 59.5 cikarsan vermem o kupayi.Kupa vercen demi yarın
Sozum soz 59.4 bakariz. 59.5 cikarsan vermem o kupayi.
Turuncu kisim, guncel kilon 59.4 .Lucy ben turuncu kısmı anlamadım , o vermem gereken kilo mu ne o kısım ?
Turuncu kisim, guncel kilon 59.4 .
verilmesi gereken kilo : 3333
Kaldi sana -3272.