- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.241
Günaydın arkadaşlar güzel insanlar
Bi yarım saat daha kilo vereyim atıcam tartı resmimim 1 gram 1 gramdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın arkadaşlar güzel insanlar
Bi yarım saat daha kilo vereyim atıcam tartı resmimim 1 gram 1 gramdır
waooowwwww süper ya. Ama değişmeyen tek şey güzelliğin olmuş. maşallah sana
Super fatma. Boyle devam.Günaydın kızlar düne göre +200 geçen haftaya göre - 1 kiloEki Görüntüle 2132685 .... yaklaşık 6 senedir bu rakamı hiiiiç görmedim. Dün adet oldum bu 200lük artış da o yüzden diye düşünüyorum
Sabah yukluyoruz Makaron. O kurallar 2. yarisma icin gecerli artik. Gecmis olsun makaron . Kafan karisiktir simdi. Umarim ameliyat basarili gecer.
Ucundan tutmusum resmen
Süpersin helal sana !Size bi öncesi sonrası yapayimm tarti gununden önce beni motive etti
Tombis halim 66-67 sanirim tartiya cikmiyodum pek digeri de 55 lerde gezinen kilom Eki Görüntüle 2132667
İyi ki size rastlamışım iyi ki varsınız kızlar
Super fatma. Boyle devam.
Sabah yukluyoruz Makaron. O kurallar 2. yarisma icin gecerli artik. Gecmis olsun makaron . Kafan karisiktir simdi. Umarim ameliyat basarili gecer.
Aradan 800 grami goturmussun . Aferin.
55 . e iyi tutun iyi bir rakam o.
Tam 2 kilo vermissin daha n'ollsunnnn. Tam sinirdasin haftaya 88 bekliyorum senden.
Iki kilo veripte sevinmeyen ilk seni goruyorum Nis. Dogru mu ? Tabi ki degil.Süpersin helal sana !
Ben kendimden 87 bekliyorum valla :)
Bu hafta 3 kilo için nasıl uğraştım anlatamam çok umitliydim tartıda gördüğüm 89 dan böyle oldum bence :)Iki kilo veripte sevinmeyen ilk seni goruyorum Nis. Dogru mu ? Tabi ki degil.