- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.221
Yarin bizim tarti gunumuz burasi bugun bos olur o yuzden.
burda uyumayanlar varmış:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda uyumayanlar varmış:)
aa evet yarın büyük gün hadi bakalım bol eksileriniz olsun :)Yarin bizim tarti gunumuz burasi bugun bos olur o yuzden.
Sagol lilya sizin de aynen. Haftalik dizi gibi . Hos oluyor tabi ki.aa evet yarın büyük gün hadi bakalım bol eksileriniz olsun :)
evet çok heyecanlı:) inşallah sezon finalini güzel yaparız. şarjım bitiyor ya tüh. iyigeceler size :)Sagol lilya sizin de aynen. Haftalik dizi gibi . Hos oluyor tabi ki.
evet çok heyecanlı:) inşallah sezon finalini güzel yaparız. şarjım bitiyor ya tüh. iyigeceler size :)
Hayırlı olsun A AklinYolu1 , ben geçen cumartesi başladım diyete , 60.700 ' le başladım , bu gün 59.700'dü , haftada 1 kiloyla devam edersem , hedefim 50 İnşAllah .
Size bi öncesi sonrası yapayimm tarti gununden önce beni motive etti
Tombis halim 66-67 sanirim tartiya cikmiyodum pek digeri de 55 lerde gezinen kilom
Canim super olmussun. Ozguvenin de artmis gorunuyor. Ben seni etiketleyip rahatsiz etmek istemiyorum. Genel olarak sevmiyorum etiketlemeyi ama sohbete gel arada.
Hic rahatsız olmam valla surekli kontrol ediyorum ama yazarım geldigimde o zaman cok tesekkur ederim evet artık alışveris yapmayı bile seviyorum burdaki herkes hedefine en yakın zamanda ulasir insallah
Ulasmaya calisiyoruz. Insallah 5 hafta sonra ayni kilodayiz seninle.
Biraz gec oldu ama senin tablon bu sarellam.
Eki Görüntüle 2132670
Onun disinda burc icin bana sehir yil, ay gun saat tarihi atacaksin ozelden. Kilo sorunu olanlarin su grubuyla baglantisini inceliyorum.
Bu kez de ulasamazsam bi daha hic ulasamam. Brokoli mi aldim benim icin buyuk bir adim.Harika olmuş bitanesiiin valla insallah bekliyorum ben 55 te seni
Sevmiyomusun ben bayilirim bide kereviz ohhhBu kez de ulasamazsam bi daha hic ulasamam. Brokoli mi aldim benim icin buyuk bir adim.
Kreviz brokoliden daha kotu benim icin .Sevmiyomusun ben bayilirim bide kereviz ohhh
Kreviz brokoliden daha kotu benim icin .
Yani sebzeyi tercih etmiyorum cunku beni doyurmuyor ama ayni zamanda seker orucuna baslayacagim. Ve kararliyim 55 i gormekte.
Coğu gitti azı kaldı olucak inanıyorum
Bende saatimi kurucam sabah pilates yapmak icin kalkabilcekmiyim bakalım
waooowwwww süper ya. Ama değişmeyen tek şey güzelliğin olmuş. maşallah sanaSize bi öncesi sonrası yapayimm tarti gununden önce beni motive etti
Tombis halim 66-67 sanirim tartiya cikmiyodum pek digeri de 55 lerde gezinen kilom Eki Görüntüle 2132667
İyi ki size rastlamışım iyi ki varsınız kızlar