Popüler Konu LenaG ile MasterFit

yaaa çokk teşekkür ederim son bişi sorcam bugün mesela 20dk cardiyo (çok sevdim çünkü :) ) artı ek olarak attığın 1. videoyu 34dk lık olan ikini aynı gün yapsam olur mu :KK68:
olur tabikii, 3x12 dediğim arka arkaya yapmak yani 12 defa yap 30 saniye mola sonra tekrar 12 defa yap 30 sn mola 3 tekrar sonrası yeni hareket şeklinde kuzu

94bassuk 94bassuk kuzum artılar için bir plan yapalım mesela sebze agırlık lı akşam öğünü olabilir. Kabak gğzel bir meta şaşırtıcı ne dersin üç gün boyunca 🙏
kaptanım yarın sabah tartılıp sana özelden bilgi vereceğim yine + çıkarsam 3 gün sebze ağırlıklı beslenmeyi yapacağım söz. spor yapıyorum ya proteinimi tamamlamam lazım günlük diye biraz kasıyorum ama yüzünü kara çıkarmayacağım söz. yarın sabah tartısına kadar bana izin verir misin 🥰🥰 bugünden daha eksik çıkacağıma inanıyorum. (özelden atarım rakipler görmesin asjdsad)

Neden böyle etkisi var acaba, çoğu kişiyi tok tutar aslında. Tuhaflık bizde olabilir mi 🤣🤣
Yok tuhaflık yanlış yediğimizde
Seneler önce Ahmet Maranki hocadan dinlemiştim
Elmanın yanında 8, 10 çiğ badem ye bakalım için kıyılacak mı dedi
Tabi bir porsiyon olacak
1porsiyon meyve ne demek?
1 avuç demek, kiraz, üzüm gibi meyveler 1 avuç, elma, portakal gibi meyveler 1 tane, mandalina, erik 2 tane olabilir
Ayrıca meyveyi tek çeşit yemek doğrusu
Biraz ondan, biraz bundan olmamalı 😉

I Ilyusa :cry:
Gitti deeee gittiii
Oyuncum gitti
Ardına bile bakmadaaannn
Maviyeeee gitti

Bu takım onundu
Kazanmadan gitti
En güzel eksisini
En tatlı kaptanını(ben) bırakıp gittiiiii

Bir takım oyunuuu
Oynamıştı benimle
Kaybeden ben olduuummm ben olduuummm
Kendi eksı(k)lerimle

kaptanım yarın sabah tartılıp sana özelden bilgi vereceğim yine + çıkarsam 3 gün sebze ağırlıklı beslenmeyi yapacağım söz. spor yapıyorum ya proteinimi tamamlamam lazım günlük diye biraz kasıyorum ama yüzünü kara çıkarmayacağım söz. yarın sabah tartısına kadar bana izin verir misin 🥰🥰 bugünden daha eksik çıkacağıma inanıyorum. (özelden atarım rakipler görmesin asjdsad)
Tamam bekliyprum canım ama dünkü menü yorumuma bi daha bak taamm mı 🙏

bugünkü menümü yazayım da günü kapatayım artık sibel_84 sibel_84

12.30

1 dolu tabak yeşillik (tere, kuzu kulağı, maydonoz)
150 gr et döner
2 dilim ekmek

16.00
1 mandalina
1 elma
2 avuç fıstık

su: 2 lt

adımımı akşam yazacağım
bu çok az değilmi canım akşam da bişeyler yesen 6 gibi filan

Ayhhh kızçeler geldi benimki çok şükür ulen bu neymiş 8 gün gecikme mi olur sen Pegasus musun🤣🤣
Neyse rahatlarım inşallah bir kaç güne

Ya Cuma gelseydi anaaammm cumartesi +2 kilo abbboowww düşünmesi bilenemmm kabus gibimmmm🤣
Hadi gözün aydın 🙏
bugünkü menümü yazayım da günü kapatayım artık sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG

12.30

1 dolu tabak yeşillik (tere, kuzu kulağı, maydonoz)
150 gr et döner
2 dilim ekmek

16.00
1 mandalina
1 elma
2 avuç fıstık

su: 2 lt

adımımı akşam yazacağım
Afiyet olsun akşam doyurucu olmamış gibi geldi bana ama inşallah acıkmazsın ❤️🙏

Kızlar ev yapımı ürünler satan bir yerden birkaç birşey almıştım e tatlarına bakmayayım mı canım dedim güzeller mi diye
Sonra bir saydım ohooo komple öğün yapmışım 😂

2 tane ham incir(reçel),1 çatal beyaz peynir,1 çatal tulum peynir,3 tane zeytin,1 yk ev yapımı salça

😂😂😂

X