- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı:) İyi geceler:)Kizlar bu gece yeni bir kure basladim ise yararsa paylasacagim.
Iyi geceler hepinize.
Kilo vermek icin her yol pardon kur makbuldur.Hadi hayırlısı:) İyi geceler:)
Sarkma olmasin diye spor yapin diyorlar. Spor yapmanin asil sebebi bu bence. Kilo vermeye yaramiyor cunku.
Kim diyo yaramıyor? Sporun kanlı canlı kanıtı benim. Spor yapmadan aç bile gezsem kilo veremiyorum ama 3 gün spor yapayım anında tartıda -1 kg yi görürüm.
adres verebiliyo muyuz bilmiyorum da, tellwe sitesine at. Günlük bir tane promosyon hakkı var sallıyo bişeylerEki Görüntüle 2131567
4 rakamı gördüm bi
bu gecekı kabusum da bellı oldu
derı sarkması
suan okadar gergınım kı anlatamam kılo verınce heryerım sarkcak gıbı
Tatlım benim yeğenim 35 kilo verdi.sarkması olmadı.hergün düzenli 1 saat yürüdü (pazar hariç) ve herhafta 3 gün kollari için 1 kiloluk ağırlıkla çalıştı..sadece karnında oldu biraz .onu da plank programıyla azaltmaya çalisıyor.sadece min 1 saattlik sporu aksatma yeter.valla bebek gibi olursun tatlım.kilo vermene odaklan sen.bu gecekı kabusum da bellı oldu
derı sarkması
suan okadar gergınım kı anlatamam kılo verınce heryerım sarkcak gıbı
Günaydin kızlar
Hannazcım bu ne hırs böyle.valla çarşambayı iple çekiyorum
Şaka bir yana iyiki katıldin aramıza valla hepimizi hem neşelendirdin hem de gaza getirdin.kızlar dikkat edelim valla bu kız tüm kupalarımızı kapıcak
Sabah:1.5 yumurta 3 zeytin 1 lokma peynir yedim.şekersiz cay bir de.
Teşekkürler umarım motivasyonumuz hep böyle devam eder canimİnsan motivasyon kazanınca gözü yemekte olmuyormuş bunu anladım... afiyet olsun Berinciğim gayet de güzel kahvaltın.
Bana yaramiyor makaron. Ben de de tam tersi isliyor iste.Kim diyo yaramıyor? Sporun kanlı canlı kanıtı benim. Spor yapmadan aç bile gezsem kilo veremiyorum ama 3 gün spor yapayım anında tartıda -1 kg yi görürüm.