- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
20 dakikacık yahu hemde leslie ile başlatmışım daha ne yapayımAynen UK deyim.
Kahvalti icin musli+ badem sutu , weetabix + badem sutu + badem ya da kaynamis yumurta omlet (bol yagli bile yapilabilir ekmek olmadigi surece) iyi secim. Sen de Almanya'daydin galiba. Nedense oyle hatirliyorum.
Onun baklavasi baska. Bize yaramaz zaten.
Sen bize acidin mi sana mustehak.Benim gibi narin birine kalk leslie yap. Leslie bile zor geldi nasil hamlanmissam. Bugunku nasil acaba.
Onun disinda saat 10.35 kafeinsiz sutlu cay iciyorum. Tabi ki sekersiz. 63.7 olmusum bugun de detoxuma devam edeyim diyorum. Cabuk gitmesinin nedeni 20 Ocak dan sonra aldigim 6 kilodur. 3 u gitti 3 kaldi.
Merhaba hanımlarDukanla kilo veren bir arkadas var.sergerdan kilolarini geri aldi. Emin misin. karatay da duraksama olmaz ben haftada bir kilo veriyorum uyarsam. Yalniz benim diyet if +karatay ve patates yiyorum . Cok duraksama oldugunda sivi detoxu iyi geliyor.
Ne ogretmenisiniz kizlar.
Gobek bolgesinde yaglanma insulin direnci ve sekerin gostergesi. Karatay en iyisi.
20 dakikacık yahu hemde leslie ile başlatmışım daha ne yapayım
senin giden ödem su biliyorsun
Bugün menü yazıcam sanırım
Bugün uslu diyet üyesiyim :)
Hatta şimdi yazayım ki sadık kalayım
Saat 12de 1 fincan Türk kahvesi şekersiz
13te 2 kase tarhana çorbası
Ara: yeşil elma
Akşam: balık ve salata
B bilinmeyenkullanici
Merhaba hanımlarben dukanla 6 ayda 23 kilo verdim. Evet 10 kilo geri aldım ama ben hiç ama hiç dikkat etmedim. Evlendim okulum değişti derken gece yemeleri ,fastfood derken aldım. Çok yüksek kiloda olanlara hâlâ tavsiye ederim dukanı. Gerçekten mucizevi değişim ama ben 6 ay çok yoruldum yapamıyorum. Şu an sağlıklı beslenerek yiyerek vermeye çalışıyorum .
Bu arada dünkü menümü yazayım internetim yok giremiyorum @bilinmeyenkullanici .
Sabah
1 haşlanmış yumurta ,1 dilim peynir, 3 zeytin , 1 dilim tam buğday ekmek
Ara
1 avuç kuru üzüm
Öğlen
5-6 adet mercimek köftesi, 1 bardak ayran
Ara
1 elma
Akşam
1 porsiyon ıspanak yemeği , ekmek yerine 3 kaşık yoğurtlu makarna
3 litre su
Spor videosunu işten yorgun geldiğimden dolayı yapamadım.
Ama sabah tartıldım dünden bugüne - 1 kilo
şaka gibi
Yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum da ondanHerhalde detox gunum oldugu icin bana zor geldi alisirim ama israrla yapicam.
Gelen de yag degildi zaten bir ayda 6 kilo mu alinir ama oyle bir sey var. Tatil kilolari cabuk veriliyor. Ne giderse kabulum. Yeter ki uzerimde kalmasin.
Ben bile Turk kahvesini sekersiz icemiyorum . Nasil iciyorsun ya. Alissam bol bol icicem aslinda.
Internetin gelene kadar carsamba gunleri kesin gel ama . Menun guzel aslinda ama ekmek yerine uc bes badem yesen daha cok doyarsin. Aciktiriyor beni ondan diyorum bi dene.
Bende asla içemem diyordum ama inan şekersiz daha hoş tadı. O acımsılığa zamanla alışıyorsun kendini zorlayarak değil de mesela ağzına bi parça bitter çikolata at yanağında dursun kahveyi yudumlaBen bile Turk kahvesini sekersiz icemiyorum . Nasil iciyorsun ya. Alissam bol bol icicem aslinda.
İnternet bulmuşken bugünün menüsünü de yazayımhanımlar internetim yok diğer günler menü bildirimi yapamayabilirim ancak pazar günü yazarım inşallah
@bilinmeyenkullanici
Sabah :1 haşlanmış yumurta , 1 dilim tam buğday ekmek ,4 zeytin, 1 bardak süt
Ara
1 hurma , 1 bardak yeşil çay
Öğlen
Yarım parça ıspanaklı börek,2 zeytin ,2 dilim peynir
Ara
1 avuç çerez
Akşam
Yayla çorbası ve ıspanak yemeği yiyecem3 litre su olacak dün -1 gördüm bakalım yarın ne olacak
A AklinYolu1 hemen atar yaptı banagelen yağ değil tabi ki sanki öyle dedim
detoks insanı motive ediyor, bir ara ben lahana suyu içiyordum , genelde tadı beğenilmez ama ben bildiğin bayıla bayıla içiyordum . Vücuttaki iltihabı ödemi atıyor gerçekten , şişkinliklere birebir , aklında bulunsun
Kendimi frenledigim zaman bitter iyi fikir ama su an tam gaz dayim korkuyorum.Bende asla içemem diyordum ama inan şekersiz daha hoş tadı. O acımsılığa zamanla alışıyorsun kendini zorlayarak değil de mesela ağzına bi parça bitter çikolata at yanağında dursun kahveyi yudumlaben başta öyle yaptım sonra çikolatasız da içebildim
Bitirilir tabi ne var ki onda pamuk şeker gibi ağzına attığında eriyor zaten6-8 kisilik yas pasta bitirilir mi.
Bitirilir tabi ne var ki onda pamuk şeker gibi ağzına attığında eriyor zaten
Ben ki çayın yanına sunum tabağından tabaklara tatlı koyarken şu köşedeki dilimler yamuk olmuş diye çay öncesinde bi 2 dilimi ayaküstü gömüyordum
Makarna pişti mi diye kontrol ederken zaten bi tabak kontrol esnasında yemiş oluyordum
Yuru be cindy.Beni tatli konusunda anlayan bi sen varsin zaten ama diyette iken onumde olsa da yemem. Oyle de prensipliyim.
Eki Görüntüle 2114662 Eki Görüntüle 2114663 Eki Görüntüle 2114665
Tamam canım senin iradene hayranım zaten
Bende sevmem baklava da diyet bu en sevilmeyen tatlı bile sevilir diyerekten şeettimIrade mi kalir bu resimlerle. Neyse ki baklavayi sevmem. Oteki ikisinin gideri var bende.
Bende sevmem baklava da diyet bu en sevilmeyen tatlı bile sevilir diyerekten şeettim
Kanayan yaramSenin sevdigin Ryan in baklavasi.
Kanayan yaram
Tabi canım Ryanın 20li yaşları aşırı tipsizmiş sonra sonra böyle afet olmuşKandiriyorlar bizi aslinda o kadar yakisikli degiller.
Ryan bana kucuk. Simdi bu yakisikli mi? Matt cigim vardi eskiden ama yaslilik yaramamis ona.Tabi canım Ryanın 20li yaşları aşırı tipsizmiş sonra sonra böyle afet olmuş
Okulda ders anlatırken 8den 3e kadar ayaktayım o sayılmaz demi sporaBugunku daha iyi sanki. Hatta super.
Catlasan da patlasan da 20 dk yuruyus ya da leslie yap evde. Telefonuna indirebilirsin. Bu hafta 20 dk haftaya 25 cikariyoruz.
Aman yok canim ya takiliyorum biliyorsun ben aslinda kendime kiziyorum. Her gun 6-8 kisilik yas pasta bitirilir mi. Cevap veriyorum evet bitirilir.Simdi de kilo oturmasin diye cezami cekiyorum.
Kendimi frenledigim zaman bitter iyi fikir ama su an tam gaz dayim korkuyorum.