Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapıyorsuunn bu işi loooo afiyetlerr ollsssuunnnnn bende şimdi hazırlayacam biraz geç oldu arada zeytin meytin attım agzima simdi güzelce edeyimOy oyy oyyy ya açım diye güzel geliyor ya da gerçekten nefis
Eki Görüntüle 3481182
ellerine sağluuuukkkkk
Yoğunluktan su içememişsisn canım su çok az. Patates bulgur bende ödem yapar hatta birazda wc sıkıntısı yapar. Bugün bitki çayı falan iç tamam mı birde sebze agırlıklı he mi canım.Sitare55 canım dün ne yedigimi yazayım kusura bakma canım. bide hastalanmısım onun sisligi varmis.
sabah yiyemedim okuka gittim oglen anca 13 gibi anca yiyebildim 1 haslanmis yumurta marul , badem ,peynir 1 dilim ekmek
aksam 5yk mantarli patatesli etli firin yemegi, 3 yk bukgur , 3 yk yogurt
su 1 lt
spor baya baya kosturma yoruldum cok hemde dun bide kizimi gormeye misafirlerim vardı
Sana da şimdiden afiyet olsun canımyapıyorsuunn bu işi loooo afiyetlerr ollsssuunnnnn bende şimdi hazırlayacam biraz geç oldu arada zeytin meytin attım agzima simdi güzelce edeyim
Çok güzel canım afiyet olsun
Canim ozele gel ordan yazisalimkafayı yicem az kaldı
kendi discimiz yapıstirdı ama düstü
baska bugun sabahtan beri kac tane disci aradım yeni hasta almıyoruz diyor. Hastaneyi aradım aralıga randevu veriyor acili aradım kabul etmiyor .
yarın bruksele goturcez bir prof varmıs orda
sandriyon senin bildigin dişci var mı canım cocuk discisi lazım bize
havuçlu kabak yulaf tost ettimmYoğunluktan su içememişsisn canım su çok az. Patates bulgur bende ödem yapar hatta birazda wc sıkıntısı yapar. Bugün bitki çayı falan iç tamam mı birde sebze agırlıklı he mi canım.
Afiyet olsun tatlım
Sana da şimdiden afiyet olsun canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun ne güzel olmuş
havuçlu kabak yulaf tost ettimm
Efenin_Annesi yosunlupapatya LenaG
Eki Görüntüle 3481214 Afiyet olsun cnmmm
Afiyet olsun ne güzel olmuş
Olsun canım onlar geçer çok şükür ki bunla kalmış dişine de çözüm bulunur şişlik morluklar da geçer canım üzülmeçocugun yüzü gözü şis
Offff çok severim bendeolmuşmu bigunde havuçla kabağ8 rendele iyice ölsün diye kavur sonra pulbiber tuz tereyağ yumurta omlet missss
Bende şu direnç kilomu kıramıyorum ama vücut olculerimde baya incelme var son zamanlarda plates yoga ağırlık verdigimden eksilme yok ama siklasma var belki sende kas yapiyorsundurYa kızlar acaba ben kas mı yapıyorum.
Bu kadar spora ve menülere rağmen bu sabah tartıldım artı geldim
2 haftadır 77 ucudundan bile göremedim ya
Dün aldığım kalori 1400 gibi birşeydi harcadığım kalori ki sadece telefon yanımdayken saydığı 1076 kalori buna rağmen ben niye artı geliyorum ya.
oyyy oyy afiyet olsun amaa miss görünüyor eline sağlık
sen nasıl oldun canım grubumuzda herkesler hasta bu aralar yaaOlsun canım onlar geçer çok şükür ki bunla kalmış dişine de çözüm bulunur şişlik morluklar da geçer canım üzülme
Offff çok severim bende
Bende şu direnç kilomu kıramıyorum ama vücut olculerimde baya incelme var son zamanlarda plates yoga ağırlık verdigimden eksilme yok ama siklasma var belki sende kas yapiyorsundur
Salgın var canım okullar da açıldı malum.oyyy oyy afiyet olsun amaa miss görünüyor eline sağlık
sen nasıl oldun canım grubumuzda herkesler hasta bu aralar yaa
Aaa ameliyat mı olacan salı şimdi senbenimde çarşamba diyetisyen randevum vardı yaa gidemiycem salı ameliyat için aradılar hastaneden safra alınacaktı iyice korkmaya başladım şimdi
Geçmiş olsun şimdiden . Benim de alındı canım hiç korkma sanırım kapalı olacak ağrı bile tam çekilmiyor hızlıca iyileşirsin inşallahbenimde çarşamba diyetisyen randevum vardı yaa gidemiycem salı ameliyat için aradılar hastaneden safra alınacaktı iyice korkmaya başladım şimdi
amaninn sakın sakın bugün son kuzummSalgın var canım okullar da açıldı malum.
Çok şükür ben iyileştim.
Ama çok iştahım açık.
Deli dana gibi dolanıyorum evde
benim biraz ağrı eşiğim düşük işte nasıl olur bilmiyorum annemde oldu aslında teyzem filan çevremde çok olan varda ben kaç güne ayağa kalkarım bilmiyorum izin mevzuları biraz sorun oluyor aynı hafta biri daha safra ameliyatı olacak şimdi iki kişi olmayınca biraz işlerde aksam aolursa diye bana iki güne ayaklanırsın gözü ile bakıyorlarGeçmiş olsun şimdiden . Benim de alındı canım hiç korkma sanırım kapalı olacak ağrı bile tam çekilmiyor hızlıca iyileşirsin inşallah
evet canımAaa ameliyat mı olacan salı şimdi sen