- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
Verano_porteno tulipa napiyosunuz? ben aksam olsun eve gideyim diye saatleri sayiyorum, bi yandan da peynir kemiriyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinsirella ben de senin profil fotondaki ryan goslingi gorunce bi fena oluyorum onu napiciiz:)Ama kaptanım A AklinYolu1 kremsokola diye yarışmacı bizi tatlı yemeye teşvik ediyor ister istemez valla gözümün önünde krem şokolalar
Hala yuruorum Balik aldim eve geciorum menude balik var malum. Hava cok guzel bugunVerano_porteno tulipa napiyosunuz? ben aksam olsun eve gideyim diye saatleri sayiyorum, bi yandan da peynir kemiriyorum:)
afıyet olsunMenü yazıyorum güzel kızlar
100 dakika yürüyüş artı koşu
30 mekik
3 lt su
Sabah 06.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor
1 bardak tarçınlı süt
Öğle 14.00
1 avuç leblebi
1 avuç kabak çekirdeği
3 kuru kayısı
1 ceviz
Nescafe
Ara 15.30
1 yaprak galeta üstüne peynir ve 1 cherry domates
Yarım portakal
Çay
Akşam 17.30 gibi yiyeceğim
4 5 yk fasulye yemeği
Minik bir kase yoğurt
1 tabak salata yağsız tuzsuz
Alınan 750 800 anca olur
hıc gırmeden çık bence.ornek aliriz sonraCok pis depresyona girdim kizlar. Tatlilar gozumde ucusuyor. Gidip yatiyorum.
afiyet olsunKizlar kahvaltimi yaparken menumu yazim genelde bozmuorum cunku bozarsam solerim. B bilinmeyenkullanici
Uyaninca limonlu kemik suyu
Kahvalti
2 hurma
2 haslanmis yumurta
Yarim avokado
1 dilim kepek ekmek
1 kase sutlu brokoli corba
Oglen
1 tabak kiymali karnabahar
Sutlu brokoli corba
Ara : sebze suyu+ kvass
Aksam
Izgara balik
Salata
moral olmustur.3 gün sivi cok zor olurdu birakmak en iyi fikir olmusSabahtan bu yana bir kilo gitmis ama sadece bugun detoxu yarin sonlandiriyorum.
yaninda ekmek be pilav yoksa 3 tabakta yiyebilirdin sebze sonucta :)2 tabak taze fasulye yedim hala doymadım delirmiş gibiyim şu an
Tost deme bana
Ikı avuç fıstık çok olmuş sankı.kavrulmamıştır umarımAfıyet olsunB bilinmeyenkullanici dunku menumu yazayim
oglen: tavuklu fasulyeli peynirli salata (tavuk yemegi desem daha dogru olabilir, o kadar tavuk vardi)
ara: iki avuc antep fistigi
aksam: karidesli sebze sote (brokoli, mantar, kabak ne ararsaniz var), 3 kasik yogurt
Toplam: 1500 kalori diyor myfitnesspal
Spor roxen2303
1 saat yoga dersi + 30 dk kendim yoga pratigi
Aslinda soyle de bisey var, ben gunde gidis-donus 40 dk okula yuruyerek ya da bisiklete binerek gidiyorum. Bu aralar bisikletimin lastigi patlak gerci o yuzden yuruyorum:) O da spordan sayilir mi ki:))
balık ,yükselen kovaArkadaslar burcunuzu yazin bakalim. Gorelim kimler ne burcu. kremsokola sen ikizler misin mesela.
yaklaşık 33 yaşındayım.3 çocuğum var 13-9-6 yaşlarında.herkes gıbı evlenmeden önce oklava evlendıkten sonra merdane olanlardanımOglaklar kilo almaz ki. Kilo konusunda en sansli burclardan biridir.
Ben 35 + yim. 2 masterim var ama diploma fazlaligindan issizim, bekarim cocugum yok. Boyum 1.68 civari ama armut tipli vucudum var. Eskiden kilo problemim yoktu ama cok abur cubur yerdim. 48 kiloydum bir zamanlar sonra 61 e ciktim oradan gitti iste. Meger insulin direnciymis. En son 2014 te 15 kilo verip bi sure koruyup geri aldim. En iyisi Karatay diyorum.
Kizlar siz de kendinizi anlatsaniza biraz.
tam benlikmiş boş zamanımda araştırayım .kahvaltıyı sevmem zaten.karatayda mecbur yapıyordumIntermittent fasting kahvaltiyi gec yapiyorsun. Vucudun 14-16 saat ac kaliyor.
Ornegin ben aksamlari daha cok aciktigim icin gece 10 da bitirip oglen 1 de kahvalti yapiyordum.
Sabahlari sadece bir latte ile gecistiriyordum . Simdi yine o sisteme donecegim.
ay ne sınır bozucu.sana inat yapılıyor resmen.valla yerınde olsam hıc cıddıye bıle almazdım.sen ıradene sahıp çıktıktan sonra onlar anca konuşurAh ah anlatsam burdan köye yol olur. Eşimin ailesinden cevremden gizli yapıyorum. Çünkü ben diuette olunca daha çok pasta börek hamur işi pişiyor gittiğim zaman. Yemeyince olay çıkıyor. Her ortamda herfırsatta dalga geçiliyor herkes bi diyetisyen kesiliyor başıma ekmeksiz pilav ye bişey olmaz diyen bile oluyor. Konu ben değilken bile alakasız bi şekilde benim diyetim muhabbet konusu oluyor falan filan bende gizli yapıyorum
Valla bence kavrulmustu, antep fistiginin kavrulmamisi oluyor mu ki? Kavrulunca acilmiyo mu onlarin kabuklari?Ikı avuç fıstık çok olmuş sankı.kavrulmamıştır umarımAfıyet olsun
Ben de sabah olsun da eve gideyim diyorum.Yasli bir hastayi takip ediyorum arada.Sizler bu saatte neredesiniz.Sen nerdesinVerano_porteno tulipa napiyosunuz? ben aksam olsun eve gideyim diye saatleri sayiyorum, bi yandan da peynir kemiriyorum:)
Ben amerikadayim arizonada, burda saat aksamustu 6. Verano_porteno da amerikada ama dogu yakasinda. Seni de ayakta gorunce dedim bi tane daha var heralde bizden:)Ben de sabah olsun da eve gideyim diyorum.Yasli bir hastayi takip ediyorum arada.Sizler bu saatte neredesiniz.Sen nerdesin
kremsokola
canım menülere beni etiketlersen sevinirim menü gayet iyi bu aradaNe konuşmuşsunuz,oku oku bitmedi
Ben anca fırsat buldumda geldim
Yedıklerımı yazayım
Sabah(öğleye doğru)
Menemen,zeytın,peynır,ceviz,1 portakal,kırmızı biber ve havuç
Yeşil çay
Akşam
Kıymalı kabak,yoğurt
2,5 tl su içtim 2 kupa beyaz çay
Spor
10000 adım attım.1 saat dışarda kalanını evde tamamladım
Ya ben az once bir dilim peynir az ekmek 7-8 tane zeytin yedim
Platesimi de birkac hareket yapabildim.Yer olsa erkenden yapacaktim
.Simdi yer var ama halim kalmadi:)
Baklava da ikramdi.napim:)
Ben de 28ime kadar 47ydim.30 da 55 oldum.Sonra 32imde 60 33umde65 oldum
Sonra gecen yillarda bir yil kadar 60 oldum.Yogun bir bolumde calisiyordum.Simdi 66 iste.
Insulun direnci icin ne yapabilirmisiz lucky.Insulun degerini olctutmus muydun
Benim sinirdaydi tekrar olcturecem
Verano_porteno tulipa napiyosunuz? ben aksam olsun eve gideyim diye saatleri sayiyorum, bi yandan da peynir kemiriyorum:)
moral olmustur.3 gün sivi cok zor olurdu birakmak en iyi fikir olmus
balık ,yükselen kova
tam benlikmiş boş zamanımda araştırayım .kahvaltıyı sevmem zaten.karatayda mecbur yapıyordum
Valla bence kavrulmustu, antep fistiginin kavrulmamisi oluyor mu ki? Kavrulunca acilmiyo mu onlarin kabuklari?
Ben amerikadayim arizonada, burda saat aksamustu 6. Verano_porteno da amerikada ama dogu yakasinda. Seni de ayakta gorunce dedim bi tane daha var heralde bizden:)
Ayy hangi birine cevap vereceğimi şaşırdım, amma kaynatmışsınız.
sabah lorlu salata yedim yanında 1 dlm ekmek üzerine pizza yedim (arkadaş ikramıydı kıramadım)
if konusunda aydınlattığın için teşekkürler A AklinYolu1 hiç duymamıştım bunu ama bana göre değil.
ben en geç 9 da kahvaltı yapmalıyım bir de arada yemezsem duramıyorum.
var cnm kavrulmamış Antep fıstığı.alırken kavrulmamış istersen verırlerValla bence kavrulmustu, antep fistiginin kavrulmamisi oluyor mu ki? Kavrulunca acilmiyo mu onlarin kabuklari?
tesekkurler.ay evet unuttum ya.yaşlılık iştecanım menülere beni etiketlersen sevinirim menü gayet iyi bu arada
yok cnm Karatay yapmadığım dönemlerde kahvaltı yapmam,direk öğlen yemegıne gecerım.su anda dıyette olduğumdan ve öğlende makarna yaptıgım için yedım kahvaltı.yoksa makarnayi gomebilirdimGunaydin kizlar.
Leslie bir mile var ilk sayfada . Ben onu yaptim yer kaplamiyor.
Benim ki tavan ama burada olcmuyorlar. Saglik sistemini hic begenmiyorum buranin. Ancak Turkiye de olctururum ama bildigim seyi neden olctureyim ki. Hissediyorum gelince aramizda degisik bir bag var. Insulin direnci oldugunda doymuyorum ne kadar yesem de doymuyorum.
Bir gun yapabilirsin iki gun fazla. Ben cumartesi tekrar yapicam. Bu da 5:2 diyeti oluyor aslinda. Uclu karistiriyorum ben artik , karatay + if + 5:2
Farelere verseydin onu da arada cikiyor o findik fareleri . Korkuyorsan cikmasin tabi.
Eskiden zor olmuyordu malum insulin direnci olunca, latte icerdim hep o beni dizginlerdi.
Su gruplari cabuk kilo aliyor. Oyle duymustum herkesin bir sekilde su grubu var galiba horoscopunda.
Yani kahvalti yapiyorsun da gec yapiyorsun . Gunde iki ogun aradaki 4-5 saat leptin calismasi icin yeterli.
Bir de cifte kavrulmuslari var. Kabugunu cikar oyle ye ama kabuguna dayanamam ben onu da yerim. Antep fistigi bana da kilo verdiriyor. Ilginc bir sekilde.
Hemsire o yuzden , nobette oluyor bazen.
ıngılteredesin galıbaGunu sodali ayranla actim. Yarim limon da siktim. Saatler 6.19 u gosteriyor. Bugunu tekrar sekersiz gecirecegim ama aksam yemegim daha belli degil.
O yenmiyyy hani üstündeki baklavalar falan hiç yenmiyy denedimSinsirella ben de senin profil fotondaki ryan goslingi gorunce bi fena oluyorum onu napiciiz:)
O yenmiyyy hani üstündeki baklavalar falan hiç yenmiyy denedim
Adamda baklava bizde şekerpare
dün iki saati geçti , aslında bilerek yüklendim cuma-cumartesi bir seminer için şehir dışına gideceğim orda yapma şansım olmayacak doğal olarak , dedim bari boş oturuyorum kapattım tv yi 40 yıllık yogi gibi geçtim videonun başınaNapiyorsunuz siz gunde 4-5 saat spor mu. Ben 20 dk yi zor yaptim. Allah im ben de bu azimden istiyorum.
orayı yapamadım bende zaten ama dediğin gibi zorlayıcıymış gördüğüm üzere bana hiçte merhamet etmemişsinBaya iyisin ya kadin bi yerde ellerine yuklenip arkadaki ayagi kaldirdiginda "ne diyo be bu degisik" diyip kapatmistim ilk yapisimda
yok cnm Karatay yapmadığım dönemlerde kahvaltı yapmam,direk öğlen yemegıne gecerım.su anda dıyette olduğumdan ve öğlende makarna yaptıgım için yedım kahvaltı.yoksa makarnayi gomebilirdim
ıngılteredesin galıba
O yenmiyyy hani üstündeki baklavalar falan hiç yenmiyy denedim
Adamda baklava bizde şekerpare
dün iki saati geçti , aslında bilerek yüklendim cuma-cumartesi bir seminer için şehir dışına gideceğim orda yapma şansım olmayacak doğal olarak , dedim bari boş oturuyorum kapattım tv yi 40 yıllık yogi gibi geçtim videonun başına
orayı yapamadım bende zaten ama dediğin gibi zorlayıcıymış gördüğüm üzere bana hiçte merhamet etmemişsin